Teraz jest 14 sie 2025, o 18:54

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Vivo XPlay 6, świetny aparat, dzwięk i zakrzywiony ekran

Vivo XPlay 6 to smartfon z podwójną kamerą główną i podwójnie zakrzywionym wyświetlaczem. Smartfon oferuje też doskonały dźwięk, 6GB Pamięci RAM oraz 128GB pamięci na aplikacje. Tańszy odpowiednik Samsunga Galaxy S7 Edge.
http://gadzet.telchina.pl/vivo-xplay-6- ... ietlaczem/
Vivo XPlay 6 jest drugim telefonem firmy z zakrzywionym wyświetlaczem , 9 miesięcy temu zadebiutował Vivo XPlay 5 który jest wydajnym telefonem bardzo chętnie kupowanym w Chinach. XPlay 6 ma szansą powtórzyć sukces.
Obrazek ...
Czytaj więcej : Vivo XPlay 6, świetny aparat, dzwięk i zakrzywiony ekran | Wyświetlone : 1649 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

5,5-calowy CHEETAH 2 następca Cubot CHEETAH

Cubot CHEETAH nie został przyjęty jakoś specjalnie ciepło, może za sprawą bardzo oklepanego designu, a może ceny. Tam, gdzie CHEETAH sobie nie poradził może uda się to CHEETAH 2, którego premiera przeszła jeszcze mniejszym echem niż jego poprzednika.

Obrazek

Główne zmiany w tym modelu to design, który został znacznie poprawiony, telefon nie ma już tak kanciastych kształtów, co wyraźnie mu służy. Natomiast jeśli spojrzeć na specyfikację to nie zmieniło się tak wiele, są to raczej ...
Czytaj więcej : 5,5-calowy CHEETAH 2 następca Cubot CHEETAH | Wyświetlone : 1581 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Pierwsze chwile z Xiaomi AmazFit

Xiaomi AmazFit już w moich rękach, prawdopodobnie to pierwsza polska opinia na temat tego smartwatcha. Xiaomi MiBand 1, 1S oraz Xiaomi MiBand 2 zdobyły dużą popularność także w Polsce, czy podobny sukces odniesie zegarek który jest produkowany przez Huami, firmę produkującą opaski Mi Band.
Obrazek

SPECYFIKACJA
Bluetooth 4.0
procesor o taktowaniu 1.2 GHz
1,34″ okrągły ekran o rozdzielczości 300 x 300 pikseli
512 MB pamięci RAM
4 GB pamięci flash na dane
GPS, pulsometr
bateria ...
Czytaj więcej : Pierwsze chwile z Xiaomi AmazFit | Wyświetlone : 3891 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Nowości

Leagoo T10. Helio x20 i 4GB RAM

Leagoo T10 to kolejny telefon z Helio x20 i 4GB RAM który będzie dostępny w niskiej cenie.
Leagoo jest jednym z najtańszych chińskich producentów, który może się szczycić najlepszym stosunkiem cena / możliwości. Leagoo T10 będzie kolejnym takim telefonem.
Obrazek
Zobaczmy zatem co oferuje nam telefon Leagoo T10,
Urządzenie będzie wyposażone w wydajny procesor Helio X20 wspomagany przez 4GB pamięci RAM i 32 GB pamięci wewnętrznej (prawdopodobnie ze wsparciem microSD o pojemności do 128 GB). ...
Czytaj więcej : Leagoo T10. Helio x20 i 4GB RAM | Wyświetlone : 1567 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Bluboo Edge czyli kolejny telefon inspirowany S7 edge

Najwyraźniej firma Bluboo pozazdrościła popularności telefonów marki Elephone serii S7 i postanowiła stworzyć własną wizję S7 edge. Efektem tej pracy jest Bloboo Edge, który od niedawna pojawił się na wirtualnych pułkach sklepowych.

Obrazek
Pierwszą rzeczą, jaka rzuca się w oczy, jest oczywiście design i tu trzeba to podkreślić, nie jest on, aż tak perfidnie zapożyczony od Samsunga. Osobiście uważam, że telefon nie prezentuje się tak dobrze, jak by można było się tego spodziewać, zwłaszcza ozdobne ...
Czytaj więcej : Bluboo Edge czyli kolejny telefon inspirowany S7 edge | Wyświetlone : 2060 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Meizu M5 NOTE - czyli jak wykonać harikiri.

Obrazek

Przykro mi trochę. Przykro mi trochę gdy dodaję njus nt marki Meizu, która to niegdyś oczarowała mnie za sprawą swojej nakładki systemowej Flyme, chociaż w przypadku tej modyfikacji, nie wiem czy określenie 'nakładka/launcher' jest odpowiednie ponieważ flyme bardzo mocno ingeruje w całego androida którego znamy z telefonów od googla... ot akurat, mi bardzo Meizu dzięki owym modyfikacją przypadło do gustu. Nie wysoka cena, łądny prosty design, całkiem dobre parametry, wejście do Polski i dostępność ...
Czytaj więcej : Meizu M5 NOTE - czyli jak wykonać harikiri. | Wyświetlone : 1887 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Nowości

Elephone Z1. 6GB RAM, Helio P20

6GB RAM, Helio P20 . Nadchodzi Elephone Z1. Do końca roku telefon trafi do w sprzedaży.

http://gadzet.telchina.pl/6gb-ram-helio ... ephone-z1/
Elephone sprzedaje obecnie z powodzeniem niemal bezramkowego S7, tymczasem w zaawansowanym stadium są już prace nad nowym telefonem Elephone Z1
Obrazek

Elephone zapowiada, że do końca 2016 r na sklepowe półki trafi Elephone Z1, który ma oferować wyższą specyfikację niż poprzednie telefony.
Elephone Z1 będzie napędzany przez procesor Mediatek Helio ...
Czytaj więcej : Elephone Z1. 6GB RAM, Helio P20 | Wyświetlone : 1627 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Sharp Aquos Crystal Y

Zamierzam kupić ten telefon. Czy ktokolwiek go posiada?
Wiem że wersja dla Softbanku ma permanentną blokadę danych komórkowych, ale jak jest w przypadku sieci Y?
No i awaryjność. Jeżeli ktoś miał, ale mu się zepsuł to też proszę o wiadomość. Ciężko o jakiekolwiek info o nim.
Czytaj więcej : Sharp Aquos Crystal Y | Wyświetlone : 2724 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Oukitel k6000 pro rozładowany???

Witam. Znacie jakieś sposoby by wzbudzić telefon do zycia? Odsprzedałem kilku dniowy oukitel k6000 pro. Wszystko było ok. Reset ustw. przed wysyłka, bateria na 28% Telefon 3 dni w drodze, kupujący odbiera i ku mojemu zdziwieniu piszę że telefon nie chce się ładować, mało tego twierdzi że nie wykrywa go ładowarka. Co tu poradzić? W ostateczności odeśle telefon ale jak go próbować uruchomić? Są jakieś sposoby ? Pomóżcie,proszę.
Czytaj więcej : Oukitel k6000 pro rozładowany??? | Wyświetlone : 2123 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

UMi Plus Extreme z Helio P20 oraz 6GB RAM

Oto nadchodzi — wcale nie długo oczekiwany — UMi Plus E następca UMi Plus. Nie tak dawno UMi odgrażała się, że stworzy jeszcze mocniejszą wersję modelu Plus, który notabene jest pochodną UMi Super, ale mniejsza o to. Wszystko wskazuje na to, że firma dopięła swego.

Obrazek

Telefon może odnieść spory sukces sprzedażowy, a dlaczego? Przede wszystkim chodzi o dobre połączenie ceny i specyfikacji, w przedsprzedaży telefon ma kosztować około 199$, a w tej cenie otrzymamy ...
Czytaj więcej : UMi Plus Extreme z Helio P20 oraz 6GB RAM | Wyświetlone : 2300 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164966 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580