Teraz jest 13 sie 2025, o 23:13

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Ulefone ARMOR - pancerny telefon z wyświetlaczem 4.7-cala

Ulefone ARMOR którego premiera minęła nie tak dawno, jest kolejnym przykładem zerowego nakładu na reklamę nowego produktu.

Obrazek
Firma wyraźnie poskąpiła na reklamę, co przekłada się bardzo wyraźnie na zainteresowanie telefonem, a co za tym idzie sprzedaż. Pewnie pomyślicie, ok w takim wypadku zapewne telefon będzie tańszy, bo reklama nie zjadła ani grosza, nic bardziej mylnego. Telefon kosztuje obecnie (w promocji) 159$, ale regularna cena to około 200$ i jest to co najmniej o 40-50$ ...
Czytaj więcej : Ulefone ARMOR - pancerny telefon z wyświetlaczem 4.7-cala | Wyświetlone : 1981 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Black Friday Czarny piątek w chińskich sklepach

Czarny piątek (ang. Black Friday) jest to pierwszy piątek po Dniu Dziękczynienia w Stanach Zjednoczonych, najczęściej określany początkiem sezonu zakupów przed Bożym Narodzeniem. W USA jest to często najbardziej dochodowy dzień dla handlowców. Wydarzenie to zdobywa popularność także w Polsce, nie inaczej jest w chińskich sklepach internetowych.

Obrazek

Wśród chińskich sklepów ciekawą ofertę przygotował sklep Gearbest.com W którym na ten dzień przygotowano wiele okazji i kuponów zniżkowych. Zainteresowani mogą się zapoznać z ofertą TU. Sprawdźcie ...
Czytaj więcej : Black Friday Czarny piątek w chińskich sklepach | Wyświetlone : 14257 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Nowości

Huawei zaprezentował model Mate 9 Lite

Samsung ma swoją serię telefonów "S", natomiast Huawei nie jest gorszy i posiada swoją serię Litle. Zaledwie kilka dni temu przeszła premiera — bardzo cicha — modelu Huawei Mate 9 Lite.

Obrazek

Oczywiście nowy Mate 9 Litle jest tańszą wersją modelu Mate 9. Jednak nadal posiada metalową obudowę, 5,5-calowy ekran 2.5D, niestety zabrakło już wyświetlacza 2K, zamiast tego mamy 1080p. Sercem telefonu jest procesor Kirin 665, wsparty 3GB pamięci RAM, oraz 32GB pamięci wbudowanej ROM ...
Czytaj więcej : Huawei zaprezentował model Mate 9 Lite | Wyświetlone : 1770 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Lenovo ZUK Edge wykrecił a antutu 160000pkt

ZUK Edge przyłapany w antutu, urządzenie wykręciło aż 160000pkt. Telefon nie ma zakrzywionego ekranu, jak nazwa sugeruje. Telefon posiada procesor Snapdragon 821, 6 GB RAM i pracuje pod kontrolą Androida 7
http://gadzet.telchina.pl/zuk-edge-przy ... 160000pkt/
ZUK Edge jest nowym telefonem przygotowanym przez submarkę należącą do Lenovo. Do sieci wyciekły wyniki antutu.
Obrazek
Zuk Edge wbrew nazwie nie będzie posiadał zakrzywionego ekranu, a jedynie wąskie ramki dokoła ekranu.
Lenovo ZUK Edge(Z2151) ...
Czytaj więcej : Lenovo ZUK Edge wykrecił a antutu 160000pkt | Wyświetlone : 2075 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Nowości

Ukryta kamera w chińskiej fabryce telefonów

Jest pod wrazeniem fabryki elephone nie wiedzialem ze maja tak skomputeryzowana produkcje
https://www.youtube.com/watch?v=OgIQz68Lo8Q
Czytaj więcej : Ukryta kamera w chińskiej fabryce telefonów | Wyświetlone : 8245 | Odpowiedzi : 8 | Dział : HydePark

Cubot CHEETAH 2 pierwsze chwile z telefonem

Testowałem już około 10 telefonów Cubot, ale Cubot CHEETAH umknął mojej uwadze. Tymczasem pojawił się już jego następca, Cubot Cheetach 2, czym zatem wyróznia się ten telefon, czy zasługuje na szerszą uwagę, o tym dowiemy się już za chwilę.
Obrazek

SPECYFIKACJA
Pprocesor MediaTek MT6753 Octa-Core 1,3 GHz ARM Cortex-A53
GPU - ARM Mali-T720 MP3, 450 MHz
Aparat -13 megapikseli z podwójną diodą LED i AF, z przodu 8-megapikselowy aparat fotograficzny z lampą błyskową LED
Pamięć ...
Czytaj więcej : Cubot CHEETAH 2 pierwsze chwile z telefonem | Wyświetlone : 1655 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

OUKITEL U20 z podwójnym aparatem już niedługo?

OUKITEL ujawnił, że trwają pracę nad nowym telefonem U20 Plus z podwójnym aparatem na tylnej klapce. Dzięki czemu marka dołączy do grona takich firm jak Huawei, LG, HTC, czy Xiaomi, które również posiadają w swej ofercie podobne telefony.

Obrazek

Jak wspomniałem model U20 zostanie wyposażony w dwa aparaty, główny aparat to 13MP (Sony IMX135), nie podano niestety parametrów drugiego. Na rendarze widać również skaner linii papilarnych, który według zapewnień OUKITEL posiada usprawniony mechanizm rozpoznawania odcisku ...
Czytaj więcej : OUKITEL U20 z podwójnym aparatem już niedługo? | Wyświetlone : 1522 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Cool1 Dual następne wspólne dzieła Coolpad-a i LeEco

Niedawno dało się znaleźć w sieci informacje o nowym telefonie, nad którym pracuje Coolpad oraz LeEco. Teraz zostało to potwierdzone dzięki portalowi TENAA, na którym pojawiły się rendery Cool Dual.

Obrazek

Design telefonu bardzo przypomina ten z Le Pro 3, co na pewno nie ujmuje wyglądowi nowemu modelowi Cool. Potwierdzono, że telefon dostępny będzie w kolorach złotym, białym, srebrnym, niebieskim oraz czarnym. Potwierdzono również kilka ważnych szczegółów specyfikacji, telefon posiadał będzie 5,5-calowy ekran 1080p FHD. ...
Czytaj więcej : Cool1 Dual następne wspólne dzieła Coolpad-a i LeEco | Wyświetlone : 2098 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Blackview BV2000 nie ładuje się

Witam
Zakupiłem na Alliexpress Blackview BV2000.Nam go prawie od 3 miesięcy.Wczoraj wieczorem podłączyłem go do ładowania i rano nie dał się włączyć .Po podłączeniu do różnych ładowarek telefon nie ładuje się ,jest martwy.Co może być tego powodem?I czy mam szanse ze sprzedawcą na naprawę jeśli nie minęło pół roku od zakupu?
Zakupiłem u tego sprzedawcy
https://www.aliexpress.com/item/Origina ... -6mia6uvne
Pozdrawiam
Czytaj więcej : Blackview BV2000 nie ładuje się | Wyświetlone : 2210 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Jak sterować tabletem podłączonym do TV?

Witam wszystkich :-)
Mam taką zagwozdkę, podłączam tablet do telewizora i nie chce mi się chodzić do niego, żeby dokonać jakiejś akcji. W jaki sposób sterować tabletem? Czy obsługują one air mousy? Co będzie najlepsze? Mam bezprzewodowe pady i myślałem nad kupnem adaptera do USB, żeby odbierał sygnał, ale wtedy kabel hdmi będzie zawadzał i nie ma opcji, żeby to jakoś podłączyć.
Czytaj więcej : Jak sterować tabletem podłączonym do TV? | Wyświetlone : 2637 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Komputery i internet

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164964 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580