Huawei Enjoy 6 otrzymamy z plastikową obudową, chociaż wygląda, bardzo stylizowany jest na metalowy. Sercem telefonu będzie 8-rdzeniowy procesor MT6750 z taktowaniem 1.5GHz, wsparty 3GB pamięci RAM oraz 16GB pamięci wbudowanej ROM z możliwością ...
Teraz jest 22 sty 2026, o 10:41
Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów
W ostatnich dniach widać wzmożoną aktywność Meizu, ostatnie miesiące firma wyraźnie przespała.Tymczasem 6 grudnia odbędzie się konferencja na której zadebiutuje kilka nowych wyrobów.
Meizu M5 Note jest chyba najbardziej oczekiwanym urządzeniem, oczekuje się też Meizu X (znany jako Meizu Charm Blue X ). Jednak najnowsze plotki sugerują , że Meizu uruchomi swój pierwszy ...

Xiaomi Mi5C zostanie wydany 30 listopada, a już mamy zapowiedz Xiaomi Mi 6 z najnowszym Snapdragonem 835
W Chinach pojawiły się pogłoski sugerujące, że Mi 6 będzie pierwszym telefonem w chinach który będzie ...
Chińskie media obiegła informacja o złej kondycji finansowej LeEco. Sugeruje się że firma ma zadłużenie u dostawców chipów Mediatek i Qualcomm. Z kolei Huawei może poszczycić się największą rentownością wśród producentów telefonów z androidem....
Liczba postów: 157736 • Liczba wątków: 5382 • Liczba użytkowników: 39594