Teraz jest 8 maja 2025, o 04:22

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Asus Zenfone 3s Max już za tydzień debiut.

Zenfone 3S Max zadebiutuje w przyszłym tygodniu., Asus Zenfone 3s Max będzie posiadał metalowy korpus, duży akumulator 5200mAh i wyświetlacz 5,2 cala o rozdzielczości HD.
http://gadzet.telchina.pl/zenfone-3s-ma ... cyfikacja/
Asus Zenfone 3S Max ma zostać oficjalnie wydany w przyszłym tygodniu. Telefon będzie wyróżniał się ogromną baterią o pojemności 5200mAh.
Obrazek

Zenfone 3s Max jest zaktualizowaną wersją Asusa Zenfone 3 Max (ZC520TL)
Asus Zenfone 3s Max będzie posiadał metalowy korpus, duży ...
Czytaj więcej : Asus Zenfone 3s Max już za tydzień debiut. | Wyświetlone : 1568 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

Abonament do 35 PLN/24 mce - jaki telefon?

Witam serdecznie forumowiczów, bywalców , wiarusów i stare wygi.

W związku z tym iz, mojemu Rodzicielowi kończy sie umowa, chciałem zasięgnąć opinii na jaki telefon mogę nakierunkowac się przy abonamencie w wysokości 35 PLN. Nie będę ukrywał ze chciałbym model huawei p9. Spodziewam się jednak, że przy takim abonamencie nie dostane tego telefonu w rozsądnej cenie, mam tu na myśli widełki cenowe 1 - 50 pln. Co byście polecili ewentualnie innego, jak wybrnąć z tej ...
Czytaj więcej : Abonament do 35 PLN/24 mce - jaki telefon? | Wyświetlone : 2733 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Xiaomi Redmi Pro 2 na zdjęciach

Xiaomi Redmi Pro 2 cena i specyfikacja. Plotki sugerują że Redmi Pro 2 nie będzie posiadał podwójnego aparatu z tyłu.
http://gadzet.telchina.pl/xiaomi-redmi- ... cyfikacja/
W sieci pojawiły się kolejne plotki na temat Redmo PRO 2. Jak wiemy Xiaomi Redmi Pro był przełomowym telefonem w portfolio firmy, zadebiutował w nim wyświetlacz OLED , a także po raz pierwszy zobaczyliśmy podwójną tylną kamerę.
Obrazek

Jeżeli plotki okażą się prawdziwe, to Redmi Pro ...
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi Pro 2 na zdjęciach | Wyświetlone : 1618 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Nowości

Xiaomi rośnie w Indiach, w 4Q na drugiej pozycji

Xiaomi drugą marką smartfonów w Indiach w 4 kwartale 2016r. Firma sprzedała 3.miliony telefonów w 4Q, plasując się zaraz za Samsungiem który sprzedał 6.2mln telefonów. Największy wzrost sprzedaży w Indiach odnotowały OPPO i Vivo.
http://gadzet.telchina.pl/rekordowa-spr ... w-indiach/
Według raportu Canalys, Xiaomi w 4 kwartale 2016r była drugą pod względem sprzedaży marką smartfonów w Indiach.
Obrazek

Xiaomi w ostatnim czasie nie miało wielu powodów do radości, ale jedną z najbardziej ...
Czytaj więcej : Xiaomi rośnie w Indiach, w 4Q na drugiej pozycji | Wyświetlone : 1481 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Meizu Pro 7 z 8GB RAM i wyświetlaczem 4K UHD ?

Meizu Pro 7 z wyświetlaczem 4K UHD i 8GB pamięci RAM ? Tak sugerują plotki z Chin, za kilka tygodni dowiemy się jaka jest prawda.
http://gadzet.telchina.pl/meizu-pro-7-4k-uhd-8gb-ram/
Dziś chińskie media obiegły rendery Meizu Pro 7 oraz szczegóły specyfikacji. Niestety ani jednego, ani drugiego nie można być pewnym.

Obrazek
Rendery które dziś rano zostały opublikowane przypominają materiały marketingowe Meizu dotyczące telefonu Pro 6.
Jednak szczegóły specyfikacji przypisane do tego telefonu już ...
Czytaj więcej : Meizu Pro 7 z 8GB RAM i wyświetlaczem 4K UHD ? | Wyświetlone : 1637 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

iOcean Rock M6752, zginął imei, mruga ekran...

Witam forumowiczów,
Jak w tytule: Wgrałem stockowy JB w miejsce poprzedniego Kitkata za pomocą SP Flash Tool. Instalacja przebiegła bez problemów. Po włączeniu smartfona system się ładuje a ekran miga z dosyć dużą częstotliwością. Telefon chodzi wolniej. Ponowna reinstalacja romu nic nie dała. Inne romy też bez problemu się zainstalowały ale problem pozostał. Ze znikającym IMEI już sobie poradziłem (*#4634# i wprowadzamy IMEI). Z migającym ekranem sobie nie radze. Wcześniej na Kitkacie wsio było ok. ...
Czytaj więcej : iOcean Rock M6752, zginął imei, mruga ekran... | Wyświetlone : 2117 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Zamawianie z sahibinden.com

Witam, orientuje się ktoś jak zamawiać z tej stronki : sahibinden.com . Typowo turecka, interesuje mnie głównie odzież. Dziękuje.
Czytaj więcej : Zamawianie z sahibinden.com | Wyświetlone : 2155 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Xiaomi mi4c od goldwaya problem z romem

Witam, kupiłem od Goldwaya Xiaomi mi4c. Po włąćzeniu telefonu był w nim rom 8.0.4.0 xiaomi.eu. Mam problem, pojawiają się reklamy, ciągle pojawia się jakiś ślimak, przywracanie ustawień fabrycznych nie pomogło. Nie mogę usunąć aplikacji touchpal, tak jakby była systemowa. Czy jest to jakiś oszukany rom, czy prawdziwe xiaomi.eu? Jeśli prawdziwe, to co mam zrobić z telefonem? Czy pomoże wgranie romu od nowa czy trzeba zrobić coś innego?
Obrazek
Obrazek
Czytaj więcej : Xiaomi mi4c od goldwaya problem z romem | Wyświetlone : 3668 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Pytania, problemy

Official Global vs Official International

Czym się różnią różne oznaczenia tego samego modelu smartfona?
Np. Mi5 3+64GB jest dostępny aż w 3 wersjach:
- 3+64GB
- Official Global ROM 3+64GB
- Official International 3+64GB
Dotyczy to prawie wszystkich pozostałych smarfonów Xiaomi, LeEco, itd.

Którą wersję wziąć?
Której unikać?
Czytaj więcej : Official Global vs Official International | Wyświetlone : 4856 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Oukitel U13 pierwsze wrażenia: dobra budowa, słaby aparat

Chyba największą zaleta telefonu Oukitel U13 jest jego budowa i atrakcyjny wygląd. System działa płynnie i jest lepiej przetłumaczony niż w U15S. Niestety zawiodłem się na kamerze, która robi słabe zdjęcia, na dodatek z plamą po środku
http://gadzet.telchina.pl/oukitel-u13-z ... -wrazenia/
Oukitel zasłynął z budowy telefonów z ogromnymi bateriami, takich jak testowany Oukitel K4000 Pro, K6000 i K10000. W ostatnim czasie firma zaczęła też produkować typowe smartfony z niższej i ...
Czytaj więcej : Oukitel U13 pierwsze wrażenia: dobra budowa, słaby aparat | Wyświetlone : 1362 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165503 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571