http://gadzet.telchina.pl/cool-1c-tani- ... kamera-4g/
Teraz jest 13 sie 2025, o 23:11
No.1 ma w ofercie wiele inteligentnych zegarków, ale No.1 G7 będzie inny niż wszystkie dotychczas widziane na rynku. Na czym polega ta zmiana?
SmartWatch ma kwadratowa kopertę, ale nie to jest zaskakujące, a możliwość szybkiego zdemontowania paska. Rozwiązanie to pozwala ...
Verne Apollo jest już dostępny w wersji Lite oraz standardowej, tymczasem na sklepowe półki trafił flagowy Vernee Apollo z wyświetlaczem 2K i procesorem Helo X25.
Vernee reklamuje swój telefon jako idealny dla użytkowników okularów wirtualnej rzeczywistości, co ie ...
W ostatnich dniach widać wzmożoną aktywność Meizu, ostatnie miesiące firma wyraźnie przespała.Tymczasem 6 grudnia odbędzie się konferencja na której zadebiutuje kilka nowych wyrobów.
Meizu M5 Note jest chyba najbardziej oczekiwanym urządzeniem, oczekuje się też Meizu X (znany jako Meizu Charm Blue X ). Jednak najnowsze plotki sugerują , że Meizu uruchomi swój pierwszy ...
Xiaomi Mi5C zostanie wydany 30 listopada, a już mamy zapowiedz Xiaomi Mi 6 z najnowszym Snapdragonem 835
W Chinach pojawiły się pogłoski sugerujące, że Mi 6 będzie pierwszym telefonem w chinach który będzie ...
Liczba postów: 164964 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580