Teraz jest 9 sie 2025, o 19:31

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

LeRee Le3

Przeglądając forum natrafiłem na wątek o romie leree instalowanym do cool1.Zaciekawiło mnie to i trochę poszperałem w necie. Tel. Leree le3 na ali jest w sprzedaży. Ruscy na yt trochę go opisują. Opinie są dość pozytywne. Czy ktoś z Was może napisać swoją opinię o tym fonie? Pomału zbliża się czas wymiany mojego redmi 3s na coś nowszego. Warto?
Czytaj więcej : LeRee Le3 | Wyświetlone : 25223 | Odpowiedzi : 86 | Dział : LeTV LeEco

Xiaomi 10000mAh Power Bank 2 Dual USB Quick Charge 3.0

Powerbanki ciszą się sporym zainteresowaniem, zwłaszcza wśród osób które nie mogą sobie pozwolić na wyłączenie swojego smartfona lub innego urządzenie w najmniej oczekiwanym momencie.
Obrazek
Bardzo dobrą renomą cieszą się powerbanki Xiomi i dziś chciałbym wam zaprezentować jeden z najnowszych produktów firmy, Xiaomi 10000mAh Power Bank 2 Dual USB Quick Charge 3.0
Powerbank Xiaomi drugiej generacji wyróżnia się technologią szybkiego ładowania Quick Charge 3.0 co jest w pewnych sytuacjach na wagę złota. Ale to nie ...
Czytaj więcej : Xiaomi 10000mAh Power Bank 2 Dual USB Quick Charge 3.0 | Wyświetlone : 1721 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Bezramkowy telefon TCL A5 (Alcatel 5)

O TCL nie słyszałem już dość długo, firma wydaje telefony dość rzadko. Znana jest z tego, iż jest odpowiedzialny za produkcję telefonów Acatela i jeden z obecnych licencjobiorców marki BlackBerry.

Obrazek

A dość niedawno pojawiły się zdjęcia na China Mobile Global Partner Conference z zaprezentowanym tam modelem A5. Pierwsze co się rzuca w oczy to bezramkowy front, no może do końca bezramkowy to nie jest, jak by się przyjrzeć, jednak niewiele brakuje... ;). Z potwierdzonych ...
Czytaj więcej : Bezramkowy telefon TCL A5 (Alcatel 5) | Wyświetlone : 2073 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

Zapals-usunięcie konta

Jak usunąć konto w Zapals? Od 3 tygodni piszę do nich w tej sprawie i cisza.
Czytaj więcej : Zapals-usunięcie konta | Wyświetlone : 1782 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Czy idzie odblokować volte w mtk?

Bawię się w odblokowanie volte.
W tej chwili mam menu ims w mtk engineering oraz wybór w ustawieniach. Jednak po wybraniu czegokolwiek mam same błędy. Jak na zdjęciu. Czy przy zablokowanym bootloaderze te opcje jakoś zmieniać? Pomijając to że będzie działało volte.Obrazek
Czytaj więcej : Czy idzie odblokować volte w mtk? | Wyświetlone : 2066 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Sklepy z płatnościami Bitcoin

Cześć czy znacie jakieś sklepy niekoniecznie chińskie gdzie można płacić Bitcoinem albo innymi kryptowalutami. Głównie chodzi mi o elektronikę.
Czytaj więcej : Sklepy z płatnościami Bitcoin | Wyświetlone : 2192 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

bateria jaka

Witajcie
Czy ma ktoś sprawdzonego sprzedawcę baterii? Moja po 5 latach pracy zaczyna puchnąć i krócej trzyma więc poszukuję zamiennika.
Czytaj więcej : bateria jaka | Wyświetlone : 15974 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Lenovo A820

Redmi Note 4 vs Redmi 5 plus

Czytaj więcej : Redmi Note 4 vs Redmi 5 plus | Wyświetlone : 6830 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Porównania telefonów

Chuwi Hi9 dedykowany dla graczy

Chuwi jest jednym z najbardziej rozpoznawalnych chińskich producentów tabletów wśród czytelników forum telchina.pl Do sprzedaży trafił właśnie Chuwi Hi9 który dedykowany jest dla graczy.
Obrazek

Tablet w najbliższych dniach pojawi się w sklepie Banggood za 189.99$ czyli 680 złotych.

Czytaj dalej
Tablet Chuwi Hi9
Czytaj więcej : Chuwi Hi9 dedykowany dla graczy | Wyświetlone : 2003 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Microsoft Launcher

Czy któryś z szacownych użytkowników forum testował laucher spod znaku okienka?
Dzisiaj w Windowsie 10 zobaczyłem w opcjach podłącz swój telefon z android i nie omieszkałem przetestować tej funkcji.
Po wejściu w link z smsa zainstalowałem laucher Microsoftu, który o dziwo zachował nawet układ ikon z mojego LeRee.
Ktoś się bawił już nim dłużej może się wypowiedzieć na jego temat ?
Czytaj więcej : Microsoft Launcher | Wyświetlone : 2136 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Przydatne Programy i Aplikacje

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580