Teraz jest 13 mar 2026, o 18:07

Nowości Nowości dla HydePark

Mapa strony HydePark » Dział : HydePark

Rozmowy na wszystkie tematy

Konfiguracja komputera do gierek :-)

Cześć.
Wiem że wielu z was tutaj obecnych pracuje/gra/żyje komputerami.
Czy do gierek taki komputer będzie dobry? Czy lepiej coś zmienić?
1. Procesor: Intel Core i5-6500 BOX
2. Płyta główna: MSI B150M Mortar
3. Karta graficzna: XFX x470 Black Edition 4GB
4. Pamięci ram: 2x 4GB ADATA 2133 MHz CL13
5. Dysk SDD: Dysk SSD GoodRam Iridium Pro 240GB
6. Zasilacz: XFX Core XT 500W
7. Obudowa: Zalman Z3 Plus

1. Czy wentylator boxowy daje ...
Czytaj więcej : Konfiguracja komputera do gierek :-) | Wyświetlone : 2032 | Odpowiedzi : 9

Lokalizator GPS

Witam
Jaki polecacie lokalizator gps z chin ? :

Szukam lokalizatora, który będzie długo działał na baterii > 10 dni oraz na bieżąco będzie można sprawdzić jego lokalizacje.
Czytaj więcej : Lokalizator GPS | Wyświetlone : 2367 | Odpowiedzi : 2

Rowry z Chin - jakość

Czy ktoś kupował może rowery z Chin? Jak wyglądają pod względem jakości. W końcu Chińczycy to naród który powszechnie jeździ na rowerach. Na czym jak na czym, ale na ich produkcji chyba się znają?
Czytaj więcej : Rowry z Chin - jakość | Wyświetlone : 3134 | Odpowiedzi : 7

Ankieta dot. Aliexpress - do pracy magisterskiej

Witam,
jestem Anka i potrzebuję Waszej pomocy - przede wszystkim opinii na temat Aliexpress.
Prowadzę badania z zakresu "Zachowań polskich konsumentów korzystających z portalu Aliexpress.com"
Badanie jest całkowicie anonimowe i potrzebne do napisania pracy magisterskiej.
Stąd proszę o pomoc w wypełnieniu poniższej ankiety, co nie zajmie więcej niż 5 minut.

Tutaj link do ankiety:

https://goo.gl/forms/38pC3OSLJpVXzYst1

Za każdą pomoc serdecznie dziękuję!
Czytaj więcej : Ankieta dot. Aliexpress - do pracy magisterskiej | Wyświetlone : 3340 | Odpowiedzi : 14

Kupno na made-in-china.com

Kupowal ktos wczesniej na made-in-china.com?
Co sadzicie o chinczyku http://guotongkeji.en.made-in-china.com ... -info.html
platnosc przez western union to mi sie nie podoba i nie wiem czy odpusic kupno u niego
jest ktos w stanie pomoc?

jego mail :gtoffer@live.com
i czy ten raport jest wiarygodny??
http://www.made-in-china.com/auditRepor ... JxQQnVMEAm

bardzo prosze was o pomoc
Czytaj więcej : Kupno na made-in-china.com | Wyświetlone : 2010 | Odpowiedzi : 2

Chińskie wózki widłowe

Jakie chińskie firmy specjalizują się w produkcji wózków widłowych? Mówię tutaj o wózkach u udźwigiem do około 3-4 ton do pracy na zewnątrz - a więc mogą być spalinówki. Jak to wygląda pod względem jakości wyglądania i niezawodności?
Czytaj więcej : Chińskie wózki widłowe | Wyświetlone : 2103 | Odpowiedzi : 1

Re: Skrypt z CMS

Raczej Wordpress ;)
Czytaj więcej : Re: Skrypt z CMS | Wyświetlone : 1925 | Odpowiedzi : 1

Piosenka YT

Prośba może nietypowa ale w szczytnym celu :)
Siedemnastoletni chłopak "po przejściach" nagrał piosenkę hiphopową. Nie jest to dzieło sztuki ale dzieciak codziennie sprawdza ilość wyświetleń na YT i bardzo go cieszy gdy ta liczba się zwiększa. Nadaje to sens jego terapii, którą przechodzi (szczegółów oszczędzę aby nie naruszać jego prywatności).
Więc oglądajcie, prześlijcie znajomym jeśli możecie. Sam nienawidzę łańcuszków ale nie jest to żadne zbieranie kasy ani przestrogi typu: "Jak chcesz mieć szczęście w ...
Czytaj więcej : Piosenka YT | Wyświetlone : 1882 | Odpowiedzi : 1

Kto ma konto na audiostereo?

Mam prośbę do osoby która ma konto na forum audiostereo.
Czytaj więcej : Kto ma konto na audiostereo? | Wyświetlone : 1909 | Odpowiedzi : 2

DreamZ. VR- Polskie gogle wirtualnej rzeczywistości

Własnie wystartowała kampania crowdfundingowa na wspieram.to
Link:https://wspieram.to/DreamzVR

Cala historia projektu znajduje się na stronie. Śledziłem postępy projektu od samego początku tzn. od prototypu. Warto wspierać bo jakościowo na razie nie ma porównania. Duża imersja, brak "tunelu". Co do wymagań. Wystarczy telefon z wyświetlaczem min. FullHD oraz żyroskop. Xiaomi Redmi Note 3 Pro jest aktualnie polecany jako najtańszy nadający się do VR.

Jeżeli jeszcze nie próbowałeś Virtual Reality a chcesz tanio spróbować to polecam inne Polskie ...
Czytaj więcej : DreamZ. VR- Polskie gogle wirtualnej rzeczywistości | Wyświetlone : 1948 | Odpowiedzi : 0

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 152267 • Liczba wątków: 4640 • Liczba użytkowników: 39599