Teraz jest 13 mar 2026, o 19:44

Nowości Nowości dla HydePark

Mapa strony HydePark » Dział : HydePark

Rozmowy na wszystkie tematy

smartfony z bateria 5000mah

Witam,czy są dobre smartfony z bateria 5000mah z szybkim procesorem do 1000-1500zl??
Czytaj więcej : smartfony z bateria 5000mah | Wyświetlone : 2127 | Odpowiedzi : 1

Orange flex - tethering USB, limity itp.

Czy Orange flex sprawdzi się jako internet "domowy"? Można go podpiąć pod USB kompa i zostaną zachowane darmowe transfery z fejsa i Netflixa itp. (social media/video pass)?
Inne ciekawe rozwiązanie na niedrogi net mobilny? Teraz korzystam z Orange Free 50 GB na 21 dni.
Czytaj więcej : Orange flex - tethering USB, limity itp. | Wyświetlone : 2073 | Odpowiedzi : 0

Zakupy na innych chińskich stronach płatność w RMB

Przeszukałem forum, ale w gąszczu nie znalazłem odpowiedzi na mój problem.
Chodzi o zakup w dużym uproszczeniu np: "dóbr wirtualnych".
Mam kilka stron po których się poruszam, i chciał bym kupować na nich np. dostęp VIP.
Jedną stronę płacę przez przyjaciela (francuz), gdyż właściciel strony akceptuje w wyjątkach płatność w USD.
A do innych stron nie chce się mieszać, bo to wg. niego będzie problem.

Płatności niby przyjmowane są przez Alipay, Wechat, oraz telefony komórkowe, ...
Czytaj więcej : Zakupy na innych chińskich stronach płatność w RMB | Wyświetlone : 2126 | Odpowiedzi : 0

Jakie konto bankowe do zakupów z chin

Hej,
Chcę rozpocząć działalność związaną ze sprowadzaniem elektroniki z Chin i moje pytanie, jakie konto warto założyć, żeby prowizje za płatność były jak najmniejsze
Czytaj więcej : Jakie konto bankowe do zakupów z chin | Wyświetlone : 2422 | Odpowiedzi : 1

Zakupy W Aliexpress 2 dolary dla każdego!

Cześć!

Aktualnie trwa promocja na Aliexpress, w której każdy dostaje za darmo 2 dolary na dowolne zakupy oraz na niektóre działy są rabaty nawet do 50$! Promocja kończy się niebawem także jeżeli planujecie zakupy nie zwlekajcie !
Jeśli nie korzystałeś jeszcze z tej promocji to zapraszam
Czytaj więcej : Zakupy W Aliexpress 2 dolary dla każdego! | Wyświetlone : 3509 | Odpowiedzi : 9

Zakup xiaomi note 8 pro w Chinach stacjonarnie

Witam,
Ma ktoś doświadczenie jak prezentują się faktyczne ceny w Chinach smartfonów? Znajomy na początku grudnia leci do Kantonu, a ja nastawiłem się na zakup XIAOMI NOTE 8 PRO.
Tylko się teraz zastanawiam, czy warto jest go fatygować po tego smartfona. Cena sugerowana w chinach za najsłabszą specyfikacje 6/64GB to 1299CNY. Podobnie kształtują się ceny na TaoBao. To daje jakieś 715zł, na aliexpress w Mi-store jest za 203$, dojdzie do tego kupon za 15$ i ...
Czytaj więcej : Zakup xiaomi note 8 pro w Chinach stacjonarnie | Wyświetlone : 2416 | Odpowiedzi : 3

Moondrop S8: Nowa generacja słuchawek dousznych 8BA z uniwer

W ciągu ostatnich dwóch miesięcy w mediach społecznościowych pojawiły się wiadomości i zdjęcia dotyczące wprowadzenia słuchawek IEM Moondrop S8 nowej generacji. Teraz w końcu jest dostępny do zakupu.

Obrazek

Funkcje Moondrop S8
1. Przeprojektowano 8 sterowników z potrójną architekturą zwrotnicy
2. Wybrane sterowniki o wysokiej / niskiej częstotliwości
3. Własny, dostosowany głośnik średniotonowy do strojenia średnicy w stylu „MOON DROP”
Wewnętrzne okablowanie 4,6N OCC.
5. Nieskazitelne kunszt
6. Wydajny i dokładny projekt zwrotnicy
7.0.78-2Pinowe złącze ...
Czytaj więcej : Moondrop S8: Nowa generacja słuchawek dousznych 8BA z uniwer | Wyświetlone : 2050 | Odpowiedzi : 0

Szukam telefonu 6/128

Nie specjalnie wiem czy ten post pasuje do tego działu ale jeśli nie to proszę o przeniesienie- być może do Giełdy?

Sprawa wygląda tak że szukam jakiegoś telefonu sobie 6/128 - najlepiej nowego i nie za miliony ale kwestia dogadania jak ktoś sobie nałoży znośną marżę.
Procesor to najlepiej snapdragon. B20 obowiazkowo i bateria min. 4000.
Określonej marki nie mam- ale wolałbym coś sprawdzonego i nie flagowce- na te mnie nie stać żeby zmieniać je ...
Czytaj więcej : Szukam telefonu 6/128 | Wyświetlone : 2125 | Odpowiedzi : 6

Przenośny odtwarzacz muzyczny iBasso DX160 z niespodziewanym

Obrazek

Główne cechy :

* 5-calowy wyświetlacz HD o rozdzielczości 1080 × 1920 pikseli i 445 PPI
* Android 8.1 Oreo
* Podwójny chipset CS43198, który jest w stanie DSD przez PCM (DSD DoP) do DSD256 i PCM 32/384 kHz.
* SNR 125dB dla słuchawek z pojedynczym zakończeniem, podczas gdy dla słuchawek zrównoważonych zakres SNR wynosi 130dB
* 2 GB pamięci LPDDDR3 RAM i 32 GB pamięci wewnętrznej.
* wymiary 113 x 69 x 15 ...
Czytaj więcej : Przenośny odtwarzacz muzyczny iBasso DX160 z niespodziewanym | Wyświetlone : 2290 | Odpowiedzi : 0

Opony samochodowe z Chin

Czy ktoś przerabiał może tematykę opon samochodowych z Chin? Jakie modele, marki warto ściągać a jakich nie warto ściągać z państwa środka?
Czytaj więcej : Opony samochodowe z Chin | Wyświetlone : 2924 | Odpowiedzi : 7

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 152267 • Liczba wątków: 4640 • Liczba użytkowników: 39599