qwerty01 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
@marcoos1 No nawet w tym momencie! ;) Patrz screeny z teraz na przykładzie USD.marcoos1 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Wiem doskonale, ale to jest 0,002 (2 promile) to nawet z nią uważam że jest korzystniej wymienić w Walutomacie i zasilić kartę Alior niż wymienić w kantorze Aliorowym, i tak robię zawsze wtedy kiedy nie mogę zapłacić Revolutem bo to już jest wogóle bajeczny kurs ;pAconcagua napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Wiem doskonale, ale to jest 0,002 (2 promile) to nawet z nią uważam że jest korzystniej wymienić w Walutomacie i zasilić kartę Alior niż wymienić w kantorze Aliorowym, i tak robię zawsze wtedy kiedy nie mogę zapłacić Revolutem bo to już jest wogóle bajeczny kurs ;pMonia84kg napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Powrót do Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości