przez kerad » 18 mar 2016, o 10:01
Na wyprzedaży 11.11 kupiłem z ciekawości zegarek z myślą o prezencie na swieta lecz ochroną dobiegala końca to poprosiłem Chińczyka o przedłużenie gdyż wiedziałem że dużo przesyłek szło wtedy. Oczywiście przedłużył i podziękował za zrozumienie, niestety do dziś paczka nie doszła i przedłużona ochroną dobiega końca to założyłem spór że towar nie dotarł i chce pełny zwrot, na to frend już nie jest taki zadowolony i zmienił na zwrot 0 dolarów oraz napisał
"No Return Goods
Refund Requested:US $ 0.00
Request Detail:
dear , we checked it has arrived your country ,just in case it stucked ,pls go to the local post office to have a check , pls don't worry ,we are honest seller .if you don't get it we will resend a new one to you or refund u . if you just want a refund , okay.we agree,if you have paypal, we will refund you by paypal , if you don't have a paypal ,could u pls changed the reason of the dispute to " it doesn't suit me " or " i don't want it "
Przyczym nigdy mi numer śledzenia nie działał więc nie wiem jak on sprawdził że jest w Polsce YT1532090005043295
Także chyba coś kręci...
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka