Dyskusja o promocjach telefonów

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Dyskusja o promocjach telefonów

Postprzez blue_voyager » 14 wrz 2016, o 15:41

sephot, w pierwszym poście wątka z promocjami jest taki wpis:

Jeśli są jakieś warunki lub obostrzenia przy uzyskaniu promocyjnej ceny, muszą zostać one podane we wpisie.

Czy tu jest coś nie jasne? Post informacyjny? I co, odsyłacze? Zaczynacie robic z tego cyrk.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
blue_voyager
VIP

Pochwały: 239
Ostrzeżenia: -1
Telefon:: Jiayu S3

Postprzez szymi » 14 wrz 2016, o 16:11

widzę że pare miesięcy minęło od ostatniej mojej gównoburzu o spamerach, a dalej jest jak jest, dobrze że chociaż ktoś to zauważa...
myślałem i napisałem wczoraj co myślę o rozdawaniu/ wyrzucaniu do śmieci telefonu na wykopie, a może by tak dawać właśnie takie nagrody osobą które wynajdują dobre promocję? zrobić jakiś ranking obejmujący jakiś okres i za pochwały, kliknięcia w link albo coś nagradzać
pytanie co na to marx i sponsorzy, tak samo można nagradzać piszących newsy albo recenzje
szymi
AKTYWNY

Pochwały: 69
Telefon:: Vernee Thor

Postprzez robot » 14 wrz 2016, o 16:26

powinni zakazac reflinkow - bo np taki sephot wrzuca kazda gownopromocje zeby dostac 1 centa...jak widze jego post to odrazu wiem ze syf , zreszta zobaczcie sami co za "promocje" on wkleja.... da rade kogos zablokowac zeby nie widac co pisze ?bo wlasnie tego spamera bym pierwszego zablokowal i jego gownoreflinkowe posty
robot
AKTYWNY

Pochwały: 4
Telefon:: lumia

Postprzez Flyagaric » 14 wrz 2016, o 16:35

A mnie to nie przeszkadza, bo chyba każdy sam jest w stanie ocenić czy oferta jest dla niego atrakcyjna, czy nie.
Jeśli choć jednej osobie spasuje to git - nikt ci przecież nie każe tych reflinków klikać!
To nie jest temat o najtańszych ofertach, a o promocjach. Jeśli tylko Sephot zacznie się stosować do zasad w pierwszym poście to ok.
Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. 
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP

Pochwały: 167
Telefon:: Haier
ROM: Bassrockers

Postprzez zawel » 14 wrz 2016, o 16:42

A ja tam lubię posty Sephot'a - sam na nich ze dwa razy skorzystałem, więc nie przeginajmy w żadną stronę i będzie dobrze. Chyba.
zawel
VIP

Pochwały: 70
Telefon:: Mi 9 Lite
ROM: xiaomi.eu

Postprzez robot » 14 wrz 2016, o 16:42

Flyagaric napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

przeszkadza , bo wartosciowe promocje gina w takim gownie reflinkow jakie wkleja hurtowo z kazdym syfem ten caly sephot
robot
AKTYWNY

Pochwały: 4
Telefon:: lumia

Postprzez szymi » 14 wrz 2016, o 16:50

koleś powinien mieć nick spambot zamiast sephot ( ͡° ͜ʖ ͡°)
szymi
AKTYWNY

Postprzez blue_voyager » 14 wrz 2016, o 16:52

Dobra wystarczy, może tak jakieś merytoryczne propozycje?
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
blue_voyager
VIP

Pochwały: 239
Ostrzeżenia: -1
Telefon:: Jiayu S3

Postprzez mrergie » 14 wrz 2016, o 17:04

Jak zwykle, tam gdzie pojawiają się pieniądze i pazerna pogoń za nimi pojawia się problem. Forum powinno być luźnym miejscem do dyskusji, wymiany poglądów, pogawędek i wspólnym dzieleniem się znalezionymi rzeczami, informacjami. Niestety forum od pewnego czasu zaczyna coraz mocniej zapychać się komercją.

Jedno pytanie Panie sephot, dlaczego, tak jak koledzy wyżej powiedzieli, wstawiasz tutaj każde G. które tylko ma znaczek promo, mimo tego że w każdym innym miejscu jest taniej? Oczywiście z reflinkami, żeby tylko kilka centów uzbierać. Jesteś w stanie największy badziew tam wstawiać.
W czym Wykop jest lepszy, że tam dajesz same prawdziwe promocje A TAKŻE wybór do otworzenia oferty bez linka referencyjnego? Nie chcesz aby cię wykopowa społeczność wyśmiała że na nich zarabiasz? Tamta społeczność nie jest zbyt przyjazna, mądra i wybaczająca - zacznij wstawiać u nich oferty tylko z reflinkami to cię znienawidzą ;-)

Osobiście przeciw reflinkom nie mam nic, chętnie dam komuś zarobić jakiś grosz jeśli uznam że mu się należy albo zwyczajnie wspomóc znajomy nick i przekazać mu jakiś fundusz, aby sprzedawca mniej zatrzymał dla siebie. Jednak wrzucanie wszędzie wokół i przy każdej możliwej okazji reflinków obniża wartościowość i prawdomówność tak wstawiającego, jak i całego forum.

Ciężko może być uregulować zasady o promocjach, w każdym razie na pewno trzeba wyzbyć się spamu o tanich badziewiach i postów wedle których jest rewolucją że telefon Elephone Redmi Edge S 800 jest dolar taniej niż gdziekolwiek indziej. To nie jest promocja, zwykła fluktuacja cen.
telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon

A kogo to w ogóle obchodzi?
mrergie
VIP

Telefon:: 佳域 S3S

Postprzez leoxxx » 14 wrz 2016, o 17:12

zawel napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Popieram.

Najwięcej krzyczą tacy co nie wrzucą żadnej promocji i jeszcze mają pretensję. Szymi, robot... jakoś nie widzę od was propozycji...
Tych promocji nie ma tak dużo by "zakryły" te najlepsze, bo zazwyczaj te najlepsze trwają kilka godzin i będą na ostaniach stronach.
Porównanie zdjęć smartfonów: http://fotosmartfon.blogspot.com/
leoxxx
AKTYWNY

Pochwały: 26
Telefon:: Meizu MX5

Postprzez szymi » 14 wrz 2016, o 17:22

i po co kłamiesz? wrzucałem i to konkretne promocje gdzie faktycznie można było zaoszczędzić
szymi
AKTYWNY

Postprzez ra-vau » 14 wrz 2016, o 17:26

Ja czasem dodam w tamtym watku linki do czegos. Nigdy refLinki, mozna zresztą to zweryfikowac.
Jesli dodalem cos tanszego o 3/7/15$ niz kilka postow wyżej, to tylko po to, by pokazac ze gdzie indziej, bez kodów i reflinkow da sie kupic normalnie taniej xD :lol:

Baaaa, przyznam sie ze nawet gdy komus ze znajomych, rodzinie czy samemu sobie cos kupowalem a bylo ta naorawde dobra promo, to nieważne czy z pepperka czy z forum, i tak zamykam reflinkowa zakladke, wchodzę na strone i recznie szukam, kupuje, co by nie namieszalo sie mi w planet plus, czy innym ga... :-P taki dran ze mnie.

Jestem za usunieciem reflinkow, linki podawane w normalnej formie w polu #CODE, bez skracania, tak zeby kazdy widzial co otwiera.

Zmniejszy sie wtedy ilosc spamu znacznie :) bo nikt nie bedzie mial interesu w tym by tam dodawac nonstop cos :)

Autor postu otrzymał pochwałę
LeEco :)
ra-vau
NewsMan

Pochwały: 114
Telefon:: V967S

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić