Dyskusja o promocjach telefonów

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Dyskusja o promocjach telefonów

Postprzez robot » 16 wrz 2016, o 20:36

rodan77 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

tak robil sephot ale ze jest jakis moderatorem czy cos w ten desen to oczywiscie nic sie nie stalo. a powinien bana wylapac i tyle
robot
AKTYWNY

Pochwały: 4
Telefon:: lumia

Postprzez piquadrat » 16 wrz 2016, o 20:39

Pamiętajcie, że trzeba dać ludziom choć minimalną wartość zwrotną by dzielili się dobrowolnie czymkolwiek czym dzielić się nie muszą. Że pojadę klasykiem: "taki już ten [...] świat". O ile dobrze rozumiem pochwały na tym forum nie dają nic albo niewiele. Skoro tak, jak usuńcie refy, wątek zdechnie. Zatem to kwestia balansu. Moim zdaniem powinno się dać więcej za pochwały (jakiś rodzaj preferencji albo fanty) i wtedy można walczyć z refami. Bez tego zabijecie wątek, zobaczycie.

Autor postu otrzymał pochwałę
piquadrat
AKTYWNY

Pochwały: 13
Telefon:: brak

Postprzez sephot » 16 wrz 2016, o 21:09

robot napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

tak robil sephot ale ze jest jakis moderatorem czy cos w ten desen to oczywiscie nic sie nie stalo. a powinien bana wylapac i tyle

Skoro promocje które podawałem były "kiepskie" to czego tego nie wytknąłeś i nie podałeś lepszej? Nie widzę problemu, zawsze tak można zrobić i to nie ważne czy jestem moderatorem czy nie jestem. Poza tym jeśli bym faktycznie jakoś przegiął, to blue_voyager oraz marx bez problemu i cackania się ze mną, wywalili by moje posty lub przynajmniej otrzymał bym "reprymendę". Okazje lub promocje które sam umieszczam, prawie zawsze są porównywane w innych sklepach i rzadko mi się zdarza (ale czasem się zdarza), że umieszczam gorszą "bo w innym sklepie jest lepsza okazja".
>LeTV x600>?
http://www.sephot.pl <-Recenzje
http://newsborg.blogspot.com <-Nowości,Kupony,Promocje
sephot
VIP

Pochwały: 119
Telefon:: LeECco

Postprzez robot » 16 wrz 2016, o 21:19

sephot napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Skoro promocje które podawałem były "kiepskie" to czego tego nie wytknąłeś i nie podałeś lepszej? Nie widzę problemu, zawsze tak można zrobić i to nie ważne czy jestem moderatorem czy nie jestem. Poza tym jeśli bym faktycznie jakoś przegiął, to blue_voyager oraz marx bez problemu i cackania się ze mną, wywalili by moje posty lub przynajmniej otrzymał bym "reprymendę". Okazje lub promocje które sam umieszczam, prawie zawsze są porównywane w innych sklepach i rzadko mi się zdarza (ale czasem się zdarza), że umieszczam gorszą "bo w innym sklepie jest lepsza okazja".

wrzucasz wszystko jak leci ... dla ciebie kazda obnizka to promocja ... zeby tylko wepchnac reflinka . Pytam sie ciebie jako moderatora , jest tak jak na innych forach zeby ignorowac i nie ogladac postow innych uzytkownikow ? zablokowalbym cie jako osobe nagminnie spamujaca gownloreflinkami i mmialbym spokoj ? da sie to zrobic - bo nikt nie wkleja tylko bezwartowsciowych promocjji co ty
robot
AKTYWNY

Postprzez sephot » 16 wrz 2016, o 21:52

Jest opcja dziwnie brzmiąca "Dodaj do wrogów". Nie mam pojęcia co ona robi bo nigdy nie miałem okazji tego wypróbować ale Ty masz szansę, mieć ta przyjemność ;), ewentualnie pytaj się marx-a może coś specjalnie dla Ciebie wymyśli. Promocje lub atrakcyjne oferty nie są umieszczane jak leci. Wyobraź sobie, że jest mnóstwo nowych ludzi którzy chcą kupić coś "teraz" a nie czekać na super okazję. W takich sytuacjach właśnie szukają w tym dziale aby znaleść najtańszą ofertę teraz, która obecnie jest najlepsza.
>LeTV x600>?
http://www.sephot.pl <-Recenzje
http://newsborg.blogspot.com <-Nowości,Kupony,Promocje
sephot
VIP

Pochwały: 119
Telefon:: LeECco

Postprzez okikus » 16 wrz 2016, o 22:37

Zróbcie może ankietę która wskaże w którym kierunku pójdzie wątek o promocjach telefonów, czy mogą być zamieszczane refy, czy bez refów, czy refy oddzielnie, czy ref i normalny link... Przepychanki do niczego nie prowadzą. Niech użytkownicy forum zdecydują.
okikus
AKTYWNY

Pochwały: 25
Telefon:: ZUK Z2 PRO
ROM: Resurrection Remix

Postprzez pete67 » 16 wrz 2016, o 23:04

sephot napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

faktycznie, zaglądam tu w nadziei że znajdzie się link do Mi5 32 za jakieś 240-250$ :)
Lub choć jakiś redmipro za 200$
i nic... a w reflinka klikałbym ze sto razy jeśli komuś to przyjemnosc...
ale w zasadadzie same UMI, dogi, tehaely czy inne cholery ZUMI, SUMI, ... no i egzotyczny Alcatel :)

FAkt, że zagląda tu ktoś kto dopiero dostał cynk, że tu się dowie co w trawie piszczy, co warto...
wchodzi na wątek "aktualne promocje..."
widzi wynalazki... poczucie taniości i zaczyna się jego przygoda z chińskimi telefonami...
Kupił HOM TOM PRO 4G 3GB 32ROM WIFI GPS IPS SUPER LTE
A po roku kupuje szałomi średnia półka.
Szkoda że "promocje" w większości dotyczą właśnie takich marnej jakości telefonów, za to ieknie wyglądających...
całkiem jak ajfon...
które firmy się liczą to odrębna dyskusja, ale zlitujmy się nad samymi sobą....
pete67
AKTYWNY

Pochwały: 17
Telefon:: Redmi Note
ROM: MIUI POLSKA

Postprzez tomikitwo » 16 wrz 2016, o 23:20

Też uważam, że @sephot zasługuje na bana za to czym spamuje w temacie o dobrych okazjach.

Taki forumowy trol, który liczy się tylko z osobami które nie są za bardzo w temacie zakupów z Chin i kupują z jego linków, bo jest "doświadczony". Ban jak uj i to na rok, bo trochę tego syfu nakolekcjonował :p

Podchodzi to niestety pod próbę oszustwa, bo nie wierzę w to, że nie wie, że gówna tam wkleja.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
tomikitwo
AKTYWNY

Pochwały: 29
Telefon:: 3310

Postprzez robot » 16 wrz 2016, o 23:27

przeciez robisz kopiuj wklej z peppera wykpu i jeszcze z paru inncyh , wszystko od gory do dolu reflinkujesz i do tego mega duz syfu . np ostatnia okazja na mi5 ... po co mam sie pytac marxa ?ty jestes tu modem czy kim ze nie masz pojecia co robia podstawowe opcje..
robot
AKTYWNY

Postprzez mrergie » 16 wrz 2016, o 23:42

Uczepiliście się wszyscy sephota a spójrzcie na inne "ogłoszenia".
Przykład idzie z góry. Przykład z dzisiaj. Ten post: aktualne-promocje-telefonow-t8022-1344.html#p298386

marx napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

I tak jak zostało napisane w tym temacie,

ra-vau napisał(a):
marx napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Gdyby ktos chcial tego Redmi Pro bez flash sale, to GoldWay sprzedaje go za... 234.99$

Original Xiaomi Redmi Pro Prime 64GB Mobile Phone MTK Helio X25 Deca Core 5.5" 1920x1080 13MP 5MP Dual Rear Camera 4050mAh
http://s.aliexpress.com/MraA73MV
(from AliExpress Android)

Wiec mozna zaoszczędzić 25$ 8-)

Promocja nie istnieje ale jest link polecający więc można wstawić i napisać PROMO. Nieważne, że w prawdopodobnie najczęściej i najchętniej wybieranym na forum sklepie na AliExpress jest taniej bez żadnych kuponów, promocji i limitów czasowych.
telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon

A kogo to w ogóle obchodzi?
mrergie
VIP

Pochwały: 69
Telefon:: 佳域 S3S

Postprzez skazi » 16 wrz 2016, o 23:47

Dokładnie, Marx umiłował sobie Gearbest wrzucając i reklamując te ich pseudo promocje, no ale cóż to jego forum...
skazi
AKTYWNY

Pochwały: 68
Telefon:: Xiaomi Mi5
ROM: Stock

Postprzez filozof71 » 17 wrz 2016, o 02:33

Promocje promocjami, ale najlepsze są oferty od sprzedawców oferujących ominięcie VAT. Jest oprócz Goldway jeszcze chyba dwóch sprzedawców mających takie rozwiązania plus ubezpieczenie od VATu na ibuygou za 5% wartości zamówienie, plus jeszcze na ibuygou dodtakowy rok gwarancji na telefony Xiaomi i serwis w Polsce.

BTW może ktos mi podac jakiś sklepw Hszpani i oinie o nim. Niestety zapomniałem gdzie o nim czytałem.

pozdr Filozof71
ZTE Nubia Z7 Mini 2/16 > LeEco Le 2 Max X822 4/32 kupiony w HKTR Store AKA Trendresources
filozof71
AKTYWNY

Pochwały: 19
Telefon:: LeEco Le 2 Max X822
ROM: Cuoko92 18s

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić