Dyskusja o promocjach telefonów

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Dyskusja o promocjach telefonów

Postprzez jan1994 » 14 wrz 2016, o 17:46

ra-vau napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Popieram :lol:
Ale ja bym poszedł dalej założył oddzielny wątek:
AKTUALNE PROMOCJE TELEFONÓW - REFLINKI
I wszyscy będą zadowoleni :-D
jan1994
AKTYWNY

Pochwały: 15
Telefon:: MI 5

Postprzez AnimalPL » 14 wrz 2016, o 17:58

ra-vau napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Popieram. Czyste linki są najlepsze bez żadnych skróconych sharesales bo nie wiadomo co się klika nawet w ciemno.

By było sprawiedliwie w poście mógłby być również reflink wyraźnie oznaczony.
Jakby ktoś miał życzenie to po sprawdzeniu oryginalnego linka mógłby wybrać refa jakby miał ochotę i tyle.

Takie jest moje zdanie.

Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
AnimalPL
AKTYWNY

Pochwały: 23
Telefon:: nokia

Postprzez sephot » 14 wrz 2016, o 19:11

leoxxx napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Popieram.

Najwięcej krzyczą tacy co nie wrzucą żadnej promocji i jeszcze mają pretensję. Szymi, robot... jakoś nie widzę od was propozycji...
Tych promocji nie ma tak dużo by "zakryły" te najlepsze, bo zazwyczaj te najlepsze trwają kilka godzin i będą na ostaniach stronach.

Dokładnie, juz kiedyś zadawałem pytanie tym co tak głośno krzyczą o tych reflinkach. Czy usiądzecie i poświecicie tą godzine, dwie na wyszukanie najciekawszych promocji z całego spamu ze sklepów i umieścicie to tu ? I nie mówię tu raz w tygodniu "bo miałem chwilę czasu", tylko codziennie tak, dzień w dzień.... jestem ciekaw który z was "krzykaczy" tak będzie robił?

szymi napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Faktycznie ostatnio umieściłeś wpis o promocji 9 kwi 2016, napracowałeś się co niemiara.. doprawdy.. potrafisz tylko szpile wsadzać każdemu, komu masz okazję.

robot twój wpis o promocji w tym roku NIE ISTNIEJE, czyli mówiąc inaczej w tym roku nie kwapiłeś się poświecić nawet chwili aby jakąś znaleść i się nią podzielić ale oceniać jest łatwo prawda?

mrergie napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ależ oczywiście ja nie mam nic przeciwko aby umieszczać tu linki bez refa i z refem. Jesli tylko marx tak będzie uważał za słuszne.
>LeTV x600>?
http://www.sephot.pl <-Recenzje
http://newsborg.blogspot.com <-Nowości,Kupony,Promocje
sephot
VIP

Pochwały: 119
Telefon:: LeECco

Postprzez robot » 14 wrz 2016, o 19:23

sephot napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Popieram.

Najwięcej krzyczą tacy co nie wrzucą żadnej promocji i jeszcze mają pretensję. Szymi, robot... jakoś nie widzę od was propozycji...
Tych promocji nie ma tak dużo by "zakryły" te najlepsze, bo zazwyczaj te najlepsze trwają kilka godzin i będą na ostaniach stronach.

Dokładnie, juz kiedyś zadawałem pytanie tym co tak głośno krzyczą o tych reflinkach. Czy usiądzecie i poświecicie tą godzine, dwie na wyszukanie najciekawszych promocji z całego spamu ze sklepów i umieścicie to tu ? I nie mówię tu raz w tygodniu "bo miałem chwilę czasu", tylko codziennie tak, dzień w dzień.... jestem ciekaw który z was "krzykaczy" tak będzie robił?

szymi napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Faktycznie ostatnio umieściłeś wpis o promocji 9 kwi 2016, napracowałeś się co niemiara.. doprawdy.. potrafisz tylko szpile wsadzać każdemu, komu masz okazję.

robot twój wpis o promocji w tym roku NIE ISTNIEJE, czyli mówiąc inaczej w tym roku nie kwapiłeś się poświecić nawet chwili aby jakąś znaleść i się nią podzielić ale oceniać jest łatwo prawda?

mrergie napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ależ oczywiście ja nie mam nic przeciwko aby umieszczać tu linki bez refa i z refem. Jesli tylko marx tak będzie uważał za słuszne.

Zrozum cos , twoje pseudo promocje gdybys wyszukiwal kazda 2 h to by zycia zabraklo , wrzucasz kazde padlo jakie sie bylegdzie pojawi zeby tylko pare centow na reflinkow zarobic. Niech zrrobia osobny dzial z reflinkami i tam napierdalaj dzien i noc z tym gownem , a jak w normalnym dziale przynajmniej bede widzial prawdziwe okazje , a nie bylejaki kupon da jakas strona a ty juz spamujesz dla paru centow jak opetany
robot
AKTYWNY

Pochwały: 4
Telefon:: lumia

Postprzez szymi » 14 wrz 2016, o 19:50

sephot napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Popieram.

tak wrzuciłem bo po pierwsze sam szukałem tego telefonu, po drugie była to najtańsza oferta gdzie w porównaniu z innymi sklepami oszczędzało się 20$, czyli realna promocje nie tak jak twoje bzdety

pomysł na ref + zwykł link to pomysł bez sensu, spamer będzie dalej wrzucał, możliwie że jeszcze więcej spamu byleby ktoś kliknął

najuczciwsze oferty są od osób które szukają, albo chcą w najbliższym czasie kupić dany telefon, bo szukają sami dla siebie najkorzystniejszej oferty, a nie masówka kopiuj wklej

podtrzymuje dalej że jedyną szansą na konkretny dział jest nagradzanie osób które znajdą najkorzystniejszą okazje i najlepiej z ograniczeniem linków/postów na dzień dla osoby, bo spamerzy znów zalali by szambem, a tak musieliby selekcjonować
szymi
AKTYWNY

Pochwały: 69
Telefon:: Vernee Thor

Postprzez KarlosW » 14 wrz 2016, o 19:55

Tak czy owak Marx musi coś z tym zrobić..
Faktem jest, że wiele dubli i smieciowych wpisów powstaje..
KarlosW
VIP

Pochwały: 33
Telefon:: thl w200

Postprzez KrzysiekGP » 14 wrz 2016, o 23:55

Czepiacie się Sephota a ja tam lubię jego linki. Dzięki temu mogę sprawdzić które telefony tanieją i co opłaca się kupić. Przecież każdy ma swój rozum i wybór czy chce korzystać z reflinka - a jeśli ktoś się nie zna - frycowe trzeba zapłacić. Sephot, wrzucaj dalej info o promocjach bo dzięki temu coś się dzieje.
KrzysiekGP

Pochwały: 2
Telefon:: Homtom Ht6

Postprzez michaelred » 14 wrz 2016, o 23:59

Wydaje mi sie Panowie, ze nie potrzebnie sie spinacie bo temat z reflinkami na forum pewnie jest poukladany :) Jeden moze spamowac drugiego linki poleca w kosmos :P Ja natomiast polecam kazdemu taki dodatek do Chroma o nazwie uBlock Origin. U mnie wiekszosc linkow sephota i innych po kliknieciu wyglada tak :
Obrazek
michaelred
AKTYWNY

Pochwały: 15
Telefon:: LeEco Le 2 x526
ROM: LineageOS 15.1

Postprzez marik1 » 15 wrz 2016, o 00:14

Też używam. Przy ustawieniu większej ilości filtrów trudno go obejść.
LeEco Le Pro3 6/64
marik1

Pochwały: 3
Telefon:: LeEco
ROM: AICP

Postprzez skazi » 15 wrz 2016, o 09:45

gabrielband napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Rozumiem że te prawie 10$ za wysyłkę to mało istotny szczegół?
skazi
AKTYWNY

Pochwały: 68
Telefon:: Xiaomi Mi5
ROM: Stock

Postprzez blue_voyager » 15 wrz 2016, o 09:55

No i kosz. I tak będzie z każdym wpisem nie stosującym się do zasad wątku.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
blue_voyager
VIP

Pochwały: 239
Ostrzeżenia: -1
Telefon:: Jiayu S3

Postprzez ra-vau » 16 wrz 2016, o 11:26

marx napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Gdyby ktos chcial tego Redmi Pro bez flash sale, to GoldWay sprzedaje go za... 234.99$

Original Xiaomi Redmi Pro Prime 64GB Mobile Phone MTK Helio X25 Deca Core 5.5" 1920x1080 13MP 5MP Dual Rear Camera 4050mAh
http://s.aliexpress.com/MraA73MV
(from AliExpress Android)

Wiec mozna zaoszczędzić 25$ 8-)
LeEco :)
ra-vau
NewsMan

Pochwały: 114
Telefon:: V967S

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić