A to teoria z praktyka sie zetknela
Ponieważ nie ma szans na dotarcie przesyłki z UP1 Przemyśl do mnie wszcząłem spor na Aliexpres
bez wdawanie sie w szczegóły
a to rekacja ali - tak ja k przewidywalem z gory stoja po stronie sprzedawcy
to google tłumaczenie wiec kali jeść ale można zrozumieć o co chodzi
Dziękujemy za skontaktowanie AliExpress. Przykro mi słyszeć, że nie jesteś zadowolony z zamówieniem
Problemy z wyroku kolejności od AE Nieprawidłowy powód
Zakup Zabezpieczenie jest na wyczerpaniu, ale pakiet jest jeszcze w tranzycie Nieprawidłowy Według informacji wysyłka, opakowanie teraz zatrzymać się w miejscowym zwyczajem i opóźnione dostawy. Normalnie to się odbyć z powodu wielu przyczyn. Proszę zauważyć, że obowiązkiem kupującego zrobić odprawy celnej normalne i zapłacić podatek. Ponieważ nasza mediacji na podstawie zatrzymanego powodu, proszę potwierdzić z lokalnymi zwyczajami i dostarczyć dokumenty urzędowe z nich lub innych dowodów w celu wyjaśnienia dokładnej zatrzymany przyczyny w ciągu terminie.
Rozwiązania:
Wariant 1: Proszę nadal czekać na 7 dni
Czas reakcji: 7 dni
Proszę przedstawić dowody na żądanie. Uprzejmie proszę pamiętać, że w przypadku braku odpowiedzi lub nie ważne dowody przedstawione przed upływem terminu, AliExpress wypuści pełnej wpłaty do sprzedawcy lub zwrotu pieniędzy zgodnie z sugestią sprzedającego i zamknąć spór.
Uwaga: Można rozwiązać ten problem, klikając "Dodaj nowy wniosek", "Accept" (zaakceptować sprzedający lub wniosku, AliExpress) "Prześlij Evidence" lub "Edit" (zmodyfikować komentarze dotyczące wniosku).
Zrozumienie i współpraca będą mile widziane.
Z poważaniem,
i ciekawość czy ten papier który po awanturze od UP! wydarlem ze mi go nie puszcza sie nada