• Reklama

Oceny i opinie o sklepach i sprzedawcach z aliexpress

Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE

Re: Oceny i opinie o sklepach i sprzedawcach z aliexpress

Postprzez tidbit » 14 paź 2015, o 21:12

Michalox napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

wejdz na wątek hong-kong-goldway-wspolpraca-promocje-pomoc-t12201-1104.html#p214658
uruchomili nowe dostawy z europy
to tylko w ramach info bo jak na razie polecić nie mogę
Avatar użytkownika
tidbit
 
Posty: 65
Dołączył(a): 7 gru 2014, o 18:14

Reklama

Re: Oceny i opinie o sklepach i sprzedawcach z aliexpress

Postprzez Michalox » 14 paź 2015, o 21:54

tidbit napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Dzięki, poczekam trochę może będzie więcej telefonów. Ktoś zna jeszcze sklepy tego typu?
Michalox
 
Posty: 28
Dołączył(a): 2 lut 2014, o 19:30

Re: Oceny i opinie o sklepach i sprzedawcach z aliexpress

Postprzez kubito » 30 paź 2015, o 16:14

Interesuje mnie bluboo xtouch. Pierwszy raz będę kupował prze ali i nie wiem u kogo kupić. Komu mogę zaufać ?
Oto propozycje sprzedawców.Który z nich jest sprawdzony? Kto daje gify? Na co zwracać uwagę następnym razem?

http://www.aliexpress.com/item/Original-BLUBOO-Xtouch-X500-MTK6753-Octa-Core-5-0-FHD-Screen-Android-5-1-13MP-3050mAh/32510946029.html?spm=2114.01020208.3.1.NCIbln&ws_ab_test=searchweb201556_1_71_72_73_74_75,searchweb0_0,searchweb201560_9

http://www.aliexpress.com/item/Original-BLUBOO-XTouch-X500-5-0-Inch-FHD-Screen-MTK6753-1-5GHz-Octa-Core-Android-5/32403351209.html?spm=2114.01020208.3.9.NCIbln&ws_ab_test=searchweb201556_1_71_72_73_74_75,searchweb0_0,searchweb201560_9

http://www.aliexpress.com/item/Original-Bluboo-Xtouch-X500-4G-LTE-Smart-Phone-MTK6753-Octa-Core-Android-5-1-3GB-RAM/32504500288.html?spm=2114.01020208.3.17.NCIbln&ws_ab_test=searchweb201556_1_71_72_73_74_75,searchweb0_0,searchweb201560_9

http://www.aliexpress.com/item/Original-Bluboo-XTouch-5-0-4G-LTE-Phone-Android-5-1-MT6753-Octa-Core-1-3GHz/32513371564.html?spm=2114.01020208.3.1.NCIbln&ws_ab_test=searchweb201556_1_71_72_73_74_75,searchweb0_0,searchweb201560_9

http://www.aliexpress.com/item/Original-Bluboo-XTouch-5-0-4G-LTE-Phone-Android-5-1-MT6753-3GB-RAM-32GB-ROM/32513704233.html?spm=2114.01020208.3.9.NCIbln&ws_ab_test=searchweb201556_1_71_72_73_74_75,searchweb0_0,searchweb201560_9

http://www.aliexpress.com/item/Original-BLUBOO-Xtouch-X500-Phone-5-0-FHD-MTK6753-Octa-Core-4G-LTE-Android-5-1/32501215598.html?spm=2114.01020208.3.17.NCIbln&ws_ab_test=searchweb201556_1_71_72_73_74_75,searchweb0_0,searchweb201560_9

http://www.aliexpress.com/item/Original-Bluboo-Xtouch-X500-4G-LTE-Smart-Phone-MTK6753-Octa-Core-Android-5-1-3GB-RAM/32506698849.html?spm=2114.01020208.3.25.NCIbln&ws_ab_test=searchweb201556_1_71_72_73_74_75,searchweb0_0,searchweb201560_9

http://www.aliexpress.com/item/Original-BLUBOO-Xtouch-X500-5-0-FHD-MTK6753-Octa-Core-4G-LTE-Cell-Phone-Android-5/32514255866.html?spm=2114.01020208.3.33.NCIbln&ws_ab_test=searchweb201556_1_71_72_73_74_75,searchweb0_0,searchweb201560_9

http://www.aliexpress.com/item/Original-BLUBOO-Xtouch-X500-5-0-FHD-MTK6753-Octa-Core-4G-LTE-Cell-Phone-Android-5/32513710870.html?spm=2114.01020208.3.41.NCIbln&ws_ab_test=searchweb201556_1_71_72_73_74_75,searchweb0_0,searchweb201560_9

Z góry dziękuje za pomoc
kubito
 
Posty: 3
Dołączył(a): 24 paź 2015, o 21:18

Re: Szukam telefonu - GDZIE KUPIĘ NAJTANIEJ? - AKTUALNE PROM

Postprzez orbitek2004 » 31 mar 2016, o 22:41

Mam pytanie do użytkowników czy ktoś ten sklep http://www.honorbuy.com/ Proszę o opinie jeśli ktoś od nich kupował telefon.

Możesz jeszcze kupić w Coolicool i Gearbest .
orbitek2004
 

Re: Oceny i opinie o sklepach i sprzedawcach z aliexpress

Postprzez muszyna2 » 4 kwi 2016, o 14:09

Mam takie pytanko co bardziej polecacie Banggood czy 1949deal? Mam telefon do kupienia i w obydwóch sklepach cena jest podobna.
muszyna2
AKTYWNY
 
Posty: 265
Dołączył(a): 16 sie 2013, o 12:23
Pochwały: 2

Re: Oceny i opinie o sklepach i sprzedawcach z aliexpress

Postprzez KrzysiekGP » 4 kwi 2016, o 17:55

Mając wybór między Banggood i 1949deal wybrałbym Banggood i to zdecydowanie.
KrzysiekGP
 
Posty: 89
Dołączył(a): 17 wrz 2014, o 01:37
Pochwały: 2

Re: Oceny i opinie o sklepach i sprzedawcach z aliexpress

Postprzez lagarto » 5 kwi 2016, o 22:33

@kubito

Nie będę cytował Twojego posta bo zbyt długi :) Ja zamówiłbym w HUAMEI XIONGDI TECHNOLOGY CO., LTD. Ostatni link to jest ten sprzedawca. Zamawiałem od nich dwa telefony - bezproblemowo, szybka wysyłka, a i sensowna współpraca przy reklamacji.
Mimo, że nie mieli w aukcji opcji wysyłki PostNL - na życzenie wysłali. Nie wiem jak teraz, bo ostatnie zamówienie u nich składałem pół roku temu.
Avatar użytkownika
lagarto
AKTYWNY
 
Posty: 393
Dołączył(a): 14 maja 2014, o 12:25
Lokalizacja: Jaworzno
Pochwały: 41

Re: Oceny i opinie o sklepach i sprzedawcach z aliexpress

Postprzez muszyna2 » 7 kwi 2016, o 04:48

KrzysiekGP napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


A mógł byś krótko uzasadnić? Drążę temat bo fakt raz kupowałem w 1949deal i było ok natomiast drugiego sklepu nie znam. Z góry wielkie dzięki :)
muszyna2
AKTYWNY
 
Posty: 265
Dołączył(a): 16 sie 2013, o 12:23
Pochwały: 2

Re: Oceny i opinie o sklepach i sprzedawcach z aliexpress

Postprzez p.s.a. » 14 kwi 2016, o 13:50

Hej, korzystał ktoś z usług sklepu Bludiode.com?

Wysłane z mojego GT-I9105P przy użyciu Tapatalka
p.s.a.
 
Posty: 15
Dołączył(a): 8 paź 2015, o 11:30

Maxsources ktoś tam kupował

Postprzez omirek » 17 kwi 2016, o 21:39

Ktoś kupował na tej platformie....? Bo zamierzam kupić telefon http://www.maxsources.com/xiaomi-redmi- ... p-406.html bezpieczne zakupy..? Co to w ogóle za strona..?
omirek
 
Posty: 22
Dołączył(a): 29 wrz 2014, o 13:28

Znacie sprzedawcę ?

Postprzez momores » 22 kwi 2016, o 17:22

Witam Chciałbym zrobić zakupy u sprzedawcy z linku, zastanawiam się nad tym telefonem i chciałem się spytać czy zakupu w tym przypadku są bezpieczne ?
http://www.aliexpress.com/item/Original ... 425ca15266
momores
 
Posty: 17
Dołączył(a): 15 wrz 2014, o 22:34

Re: Oceny i opinie o sklepach i sprzedawcach z aliexpress

Postprzez lagarto » 22 kwi 2016, o 19:37

Sprzedawca ma świetny feedback - nie powinno być problemów. Możesz dopytać go jakim przewoźnikiem wysyła bo pod "Aliexpress standard shipping" może kryć się wszystko.
Avatar użytkownika
lagarto
AKTYWNY
 
Posty: 393
Dołączył(a): 14 maja 2014, o 12:25
Lokalizacja: Jaworzno
Pochwały: 41

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

  • Reklama