przez mathey » 8 lip 2019, o 22:31
Czy znajdzie się ktoś kto używa LineageOS 14.1 lub 13.0 i mógłby coś o nich powiedzieć? Czy jest coś co nie działa albo jakieś denerwujące bugi, jak telefon się na tym zachowuje i jak z wydajnością? Mam od 2,5 roku CM 12.1 i w zupełności spełnia moje oczekiwania, wszystko działa i jest ok. Niestety, od pewnego czasu telefon zaczął mi czasem potwornie przymulać, co jest typowe dla androida. Czasem po prostu głupie pojawienie się klawiatury czy listy odpalonych aplikacji (mimo, że jest ich góra 1-2) lub wczytywanie stron trwa wieki, nie da się nic napisać etc. co jest potwornie denerwujące. Wielu rzeczy już próbowałem, ale dochodzę do wniosku, że tutaj pomoże tylko wipe, bo nawet jeśli problem wydaje się, że znika to powraca i tak po kilku dniach. Pomyślałem zatem, że skoro czyścić, to może by przy okazji zmienić na coś nowszego? Tylko właśnie nie wiem czy się nie zawiodę i po tygodniu nie trzeba będzie znów wracać na CM 12.1. Ktoś coś o tych dwóch może powiedzieć albo może polecić coś innego?