przez mathey » 12 maja 2017, o 14:30
Ja jestem na CM 12.1 od 3 miesięcy praktycznie od początku od kiedy mam nubie i odpukać nie mam żadnych problemów. Wszystko po prostu działa pięknie, BT, IrDA, dual sim, oba aparaty, wifka itd. no może jedyne czego nie testowałem to NFC więc nie wiem nawet czy działa ale pewnie tak. Więc jak wyżej kolego albo spróbuj CM 12.1. Telefon działa na tym sofcie szybko i wydajnie, nie czuję na razie potrzeby by go zmieniać, ale jak pojawi się jakiś sensowny Android 7 to może się skuszę. Generalnie z telefonem nie mam żadnych problemów, no może poza jedną rzeczą która potrafi być strasznie irytująca i chciałbym zapytać was czy też tak macie. Mianowicie gdy telefon jest podpięty do ładowarki to dotyk zaczyna strasznie świrować, działa losowo raz działa raz nie i prawie nie da się wtedy korzystać z telefonu i wymaga to sporo cierpliwości. Po odłączeniu ładowarki wszytko wraca do normy. Nie ma znaczenia czy ładowarka oryginalna, 2A czy 1A czy też zamiennik zawsze jest to samo, tylko czasem w mniejszym stopniu ale przy żadnej ładowarce telefon nie działa prawidłowo. Czy też tak macie?