Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
27 wrz 2014, o 15:01
Tranc gdzie kupiłeś i za ile :) bo też tego modelu szukam. I quartz czy mechanik i czy c wszystko działa i czy jesteś zadowolony
27 wrz 2014, o 15:27
przecież podałem linka od razu. zadowolony, wykonanie 10/10, jedna jedyna drobna niedoróbka to na wskazówce sekundowej lekko biała farba od spodu "wystaje", ale to max 0,5 mm i naprawdę trzeba się bardzo dokładnie przypatrzeć, fotki nie da rady zrobić aby uchwycić aż taki detal, kwarc ale dzięki temu wszystkie funkcje działają (w automacie nie ma szans przy tej cenie).
27 wrz 2014, o 17:04
Dzięki, ale jestem zainteresowany zegarkiem na pasku i na mniej eleganckim :) Twój wydaje się być bardzo elegancki.
27 wrz 2014, o 17:05
Zegar z chronometrem i na bransolecie elegancki? Nie bardzo ;)
Może:
http://www.watchitallabout.com/parnis-2 ... ch-review/
27 wrz 2014, o 23:12
Widzę, że i w Twojej Carrerze śpieszy się dolna tarczka ;) Ja mam ten sam model, tylko automat na pasku :)
27 wrz 2014, o 23:15
Widzę, że i w Twojej Carrerze śpieszy się dolna tarczka ;) Ja mam ten sam model, tylko automat na pasku :)
Podaj link do swojego jeśli możesz .
27 wrz 2014, o 23:18
Dlaczego miałaby się spieszyć? Nie rozumiem ;]
27 wrz 2014, o 23:19
Witam
szukam zegarka z ali do codziennego uzytku, ktory bedzie nadal sie do studenckiego zycia, czyli na uczelnie zeby na wykladach wiedziec ktora jest godzina ;p
cena nie jest istotna
ktos pomoze? :)
27 wrz 2014, o 23:19
http://www.aliexpress.com/store/product ... k=UzQ7biYfSprzedawca bardzo w porządku. Napisałem, jakiego modelu i na jakim pasku szukam, a on prosił mnie o zamówienie z tego linku. Wysłał ten, o który prosiłem. Zaufałem i opłaciło się :)
Ostatnio edytowano 27 wrz 2014, o 23:25 przez
feelthelight, łącznie edytowano 1 raz
27 wrz 2014, o 23:22
Dlaczego miałaby się spieszyć? Nie rozumiem ;]
27 wrz 2014, o 23:29
No bo te dwie "tarcze" sekundowe maja rozne funkcje. Jedna z nich to chronograf, jak wyzeruje to idzie na 0 i stoi, a druga chodzi normalnie jako sekundnik.
27 wrz 2014, o 23:37
Chodzi mi o tą na dole :) Ona nie właściwie działa.
W moim natomiast te dwie są dla ozdoby, przeskakują tylko podczas naciśnięć.