Zegarki z Chin - wątek ogólny

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Zegarki - wątek ogólny

Postprzez Wujek » 30 wrz 2014, o 13:51

Wujek

Pochwały: 7
Telefon:: ZTE v967s
ROM: LeWa OS v5 PL

Postprzez tranc » 30 wrz 2014, o 18:19

The Second Boy napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nie lepiej oryginał? Timex Weekender + pasek NATO. Wyniesie Cię to z 150 zł a masz dostawę z PL albo USA, gwarancję i spoko mechanizm w środku :)
tranc
AKTYWNY

Pochwały: 20
Telefon:: Xiaomi Redmi Note
ROM: MIUI

Postprzez Gravis » 30 wrz 2014, o 18:54

Daj link...
Xiaomi Mi6 > Xiaomi Mi5 Prime > Vernee Thor > Xiaomi Mi4c Prime > ZTE Nubia Z7 Mini > Jiayu G4S > Xiaomi RedRice > Lenovo A820 > ZTE Blade
Gravis
VIP

Pochwały: 31
Telefon:: OnePlus 7

Postprzez tranc » 30 wrz 2014, o 19:15

Gravis napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

http://timex.strefamarek.allegro.pl/tim ... 2n746.html

jakby co, to w sumie rozważam pozbycie się mojego, jest idealnie taki sam jak w tej aukcji, miałem może z 5 razy na sobie.
tranc
AKTYWNY

Postprzez tranc » 30 wrz 2014, o 20:27

Wysyłał ktoś kiedyś zegarek do Chin (zwrot) i ma jakieś praktyczne rady? Bo trochę mnie niepokoi fakt, że teoretycznie jest na liście rzeczy zabronionych;)
tranc
AKTYWNY

Postprzez Quis » 1 paź 2014, o 23:33

tranc napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Sprawdź PW.
Quis
VIP

Pochwały: 29

Postprzez olegunar » 2 paź 2014, o 17:47

Ładne te Parnisy i Omegi z Ali. Szkoda tylko, że istnieje szansa, że zatrzymają paczkę i dowalą karę :D Niektóre zegarki z Ali to nie różnią się od oryginałów. Mają takie same mechanizmy, części itp. Problem w tym, że skośni na lewo je sprzedają. Plus taki, że niska cena, a minus, że są to "podróbki".
olegunar

Pochwały: 1

Postprzez tomeklodz » 2 paź 2014, o 17:50

Jeśli bierzesz bez opakowania pudełka to szansa że zatrzymają jest minimalna opis paczki zegarek wartość 15 dolarów w zwykłej kopercie i zamawiaj szukaj tez taki gdzie nie ma nazw własnych typu panerai czy omega i tak naprawdę nawet jak zatrzymają to możesz wysłać im skan z banku i powinni puścić
Using Tapatalk
tomeklodz
AKTYWNY

Pochwały: 6

Postprzez tranc » 2 paź 2014, o 18:14

olegunar napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Parnisy to nie podróbki, więc możesz brać smiało setkami ;)

mi się mocno podoba ten:
http://www.watchitallabout.com/parnis-2 ... ch-review/

chociaż z drugiej strony po cholere mi drugi diver...
tranc
AKTYWNY

Postprzez Blacha » 2 paź 2014, o 20:08

siemanko, mam do was pytanie, czy ktoś z was miał styczność z takim Adidaskiem? Warto się w ogóle zarażać? Chciałbym kupić sobie taki zegareczek na silikonowym pasku tylko, że jego cena 5$ daje do myślenia czy to nie całkowity chłam, szukałem podobnych droższych to oscylują właśnie w tych granicach 5, 7 $.

http://www.aliexpress.com/store/product ... 11181.html
Blacha

Telefon:: HTC

Re: Odp: Zegarki - wątek ogólny

Postprzez tomeklodz » 2 paź 2014, o 20:14

siemanko, mam do was pytanie, czy ktoś z was miał styczność z takim Adidaskiem? Warto się w ogóle zarażać? Chciałbym kupić sobie taki zegareczek na silikonowym pasku tylko, że jego cena 5$ daje do myślenia czy to nie całkowity chłam, szukałem podobnych droższych to oscylują właśnie w tych granicach 5, 7 $.<br /><br />http://www.aliexpress.com/store/product ... 11181.html<br/>

Każdy tani zegarek czy to swatch ck czy adidas ma ten sam mechanizm na kilkanaście kupionych jeden nie działa twoja decyzja czy nie lepiej swatch za ok 8 dolarów a wykonanie całkiem fajne
Obrazek
Using Tapatalk
tomeklodz
AKTYWNY

Pochwały: 6

Postprzez Blacha » 2 paź 2014, o 20:28

Takiego nie widziałem, całkiem fajny, "świeżak" jestem odnośnie Ali stąd moje pytania mogą być różne :D a zainteresowalem się zegarkami, ponieważ sciągnąłem sobie rok temu przez kolegę zegarek Sharka, działa do tej pory bez jakichkolwiek zastrzeżeń a kosztował +/- 20 dolarów.
Blacha

Telefon:: HTC

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić