Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Zegarki z Chin - wątek ogólny

28 lip 2015, o 10:32

@Byrd

Dzięki za odpowiedź ;)

A co myślicie o tym zegareczku: http://www.aliexpress.com/item/Free-Shi ... 6266468361 Czy za taką cenę małe tarcze mogą działać prawidłowo i nie są atrapami ? Oczywiście nie satysfakcjonuje mnie przeskakiwanie tych małych wskazówek poprzez klikanie bocznym przyciskiem :-P

28 lip 2015, o 10:39

feelthelight napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

w opisie aukcji zaznaczono ze sa "working" a takie pytania tutaj ? raczej do sprzedawcy i to nie na czacie tylko mailem w aukcji zeby zostal dowod w razie ..

28 lip 2015, o 10:42

blue_voyager napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ty to poważnie piszesz? Myślisz, że na Ali kupisz oryginalnego Tissota?

do calosci cytatu nalezy jeszcze dodac ten
Byrd napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

28 lip 2015, o 10:53

blue_voyager napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Przecież mówię, że to podróbka? Kolega czytał, kto chciał go kupić? Ja tylko odradzałem. Odpowiadając na post. Nie wiem, czy użytkownik @byrd wiedział, czy chciał kupić świadomie. Przypomniałem jakie są konsekwencje kupowania podróbek

28 lip 2015, o 11:36

marcin19883 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Przecież mówię, że to podróbka? Kolega czytał, kto chciał go kupić? Ja tylko odradzałem. Odpowiadając na post. Nie wiem, czy użytkownik @byrd wiedział, czy chciał kupić świadomie. Przypomniałem jakie są konsekwencje kupowania podróbek

No raczej tylko Ty nie wiesz co się dzieje. Polecam jeszcze raz przeczytać wypowiedz kolegi, bo moim zdaniem on doskonale wie, ze to są podróbki, sam zresztą zapytał, czy kupujać droższa lub tańszą czymś sie bedą róznić.

Ja polecam zegarki podróbki :D są dobrej jakości, tylko trzeba kupowac u pewenego sprzedawcy. Wiadomo, że nie jest to oryginał, patrzać odrazu an cene :) wiadomo także, że dużo funkcji jak stopery itp w zegarkach za ~10$ bedzie to atrapa.
Konsekwencje? Jakie? Jak ktoś, jest naiwny i zaraz płaci firmie trollingowej za próbe wyludzenia kasy to jego wina. Zamówiłem już kilkanaście zegarków podróbek i wszytsko było ok. Wiadomo zamawiam 1 -2 sztuki, Nie handluje także nimi, tylko kupuje dla siebie lub rodziny.
Ostatnio edytowano 28 lip 2015, o 11:38 przez hellhammer, łącznie edytowano 1 raz

28 lip 2015, o 11:37

existe napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

w opisie aukcji zaznaczono ze sa "working" a takie pytania tutaj ? raczej do sprzedawcy i to nie na czacie tylko mailem w aukcji zeby zostal dowod w razie ..

Tak, takie pytania tutaj. Po to jest forum, aby takie pytania zadawać właśnie rodakom. Wiele osób ma całe kolekcje zegarków i wiedzą co jest 5. Ja aż tak obeznany w tym temacie nie jestem, dlatego wolę spytać, a nie brać w ciemno, bo my friend napisał, że all dials working ;-)

28 lip 2015, o 11:57

feelthelight napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ja kupowalem od tego goscia wlasnie , wszystko w najlepszym porzadku, nosze juz okolo2 miesiecy , polecam ,
Wszystkie tarcze dzialaja poprawnie, datownik rowniez.

dokladnie tego czarnego
http://www.aliexpress.com/item/T17-1-51 ... 4688286591
Ostatnio edytowano 28 lip 2015, o 12:05 przez delfin2525, łącznie edytowano 1 raz

28 lip 2015, o 12:00

Od tego, czyli od którego ? Bo podałem dwóch różnych :-)

28 lip 2015, o 12:01

Ja tylko doradzałem, żeby nie miał problemów z podróbkami. ;-) Myślałem, że na tym forum każdy jest przeciwny kupowaniu podróbek i odradza każdemu, ale widać tak nie jest.

28 lip 2015, o 12:05

Wystarczy poszukać kilka stron wcześniej
znafca napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Noszę już 6 miechów dzień w dzień ,na szkiełku żadnej rysy,kilka delikatnych rysek na kopercie i bransolecie.
Kupiłem u tego sprzedawcy:

http://www.aliexpress.com/store/group/T ... 03622.html

Obrazek[/quote]

Mógłbym się dowiedzieć kolego czy bardzo ten Tissot różni się od oryginału? Masz jakieś porównanie,chronograf działa?

Zamawiałeś z pudełkiem i papierami?

Czaję się na jakiś sikor od tego majfrenda ale cały czas mam obawy ze względu na celników...

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.[/quote]

Kopia 1:1 tylko znawca rozpozna,wszystko działa jak w oryginale,mechanizm taki sam jak w oryginale.Zamawiałem bez pudełka dla siebie,dla znajomych z pudełkiem 2 sztuki,zatrzymali w Wer Wawa, przesłałem papierki,puścili bez żadnych problemów,także bez obaw,bez pudełka na bank nie zatrzymają ,paczuszka wtedy jest bardzo mała,mała koperta bąbelkowa.[/quote]

28 lip 2015, o 12:05

dokleilem do odpowiedzi link :)

28 lip 2015, o 12:53

Mówicie, że to kopia 1:1. Nawet skopiowany oryginalny mechanizm? i czy jest 200m wodoszczelny?
Odpowiedz