Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Zegarki z Chin - wątek ogólny

24 lip 2015, o 00:44

Bubel89 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

A może byś się tak najpierw przywitał co ? :-? od kogo słyszałeś że nie przepuszczają ? uspokój się i normalnie powysyłaj co chcą i nic się nie bój ;-)

24 lip 2015, o 08:44

Marxx nie o takiego ten z filmiku to carrera i on jest duży mi chodzi o nie carrerę, dokładnie taki jaki wysłałem linka z aukcji

24 lip 2015, o 23:39

ALEX-77 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

A może byś się tak najpierw przywitał co ? :-? od kogo słyszałeś że nie przepuszczają ? uspokój się i normalnie powysyłaj co chcą i nic się nie bój ;-)

Cześć!
Znajomi sprzedali mi takie informacje z autopsji. Myślisz ze nie otworzą przesyłki?

25 lip 2015, o 14:21

Z tego co słyszałem to jeśli chodzi o podróbki, to mają gdzieś pojedyńcze sztuki. Inaczej jest jak zamawiasz cały karton zegarków, wtedy sprawdzają. ;-) noname bez znanego logo też przepuszczą. Tu chodzi o znanych producentów, na to są uczuleni.

26 lip 2015, o 15:25

Problem jednak polega na tym, że na aukcji faktycznie logo nie ma, ale są liczne zdjęcia w feedbacku, które wyraźnie pozycjonują ten produkt wśród "znanych modnych marek - EA". Trzeba chyba liczyć na to, że omijają pojedyncze sztuki. Nota bene teraz niedawno weszła nowa dyrektywa unijna, która wprowadza obligatoryjne niszczenie paczek w której znajdują się podróbki do 3 sztuk lub 2 kg. Jeżeli ta firma zażądała aby ich podróbki niszczyć na granicy mogą być bardziej uczuleni, ze względu na to, że to ona ponosi koszty zniszczenia przedmiotów. Może ktoś się spotkał jakie konsekwencje można ponieść w przypadku takich produktów ? tzn na własny użytek, pojedyncza sztuka? Odpowiedzialność karna odpada a cywilna?

26 lip 2015, o 15:36

Bubel89 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

O podróbce szalika, było tutaj na forum, poczytaj. Sytuacja z podróbką, bo na szaliku było logo firmy. Nie warto zamawiać podróbek z logo znanych firm.

26 lip 2015, o 21:16

Witam.
Ktoś może posiada i coś rzeczowego może na ich temat napisać?:

SKMEI-1025:
Spoiler:

WEIDE-WH3312:
Spoiler:

WEIDE WH3311:
Spoiler:

CURREN:
Spoiler:

SWATCH:
Spoiler:

26 lip 2015, o 23:18

KarlosW napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Tego swatch miałem za pięć dolarów ok więcej nie warto

Wysłane z mojego E7 przy użyciu Tapatalka

27 lip 2015, o 07:57

KarlosW napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Witajcie. Miałem już Skmei 1025, 1015, 1016, 1032 - wszystkie świetnie wykonane i dość dokładne. Ja polecam model 1032 - wygląda świetnie, ale jest dość ciężki. Z lżejszych to na pewno 1016. Z bardzo tanich Synoke:
Spoiler:

Co do Skeletonów - Winner'y są wykonane ok, ale "skórzane" paski niszczą się po miesiącu. Mechanizm automatyczny trzeba nakręcać co 2 dni, a z dokładnością bywa różnie.
Ten na zdjęciach wygląda świetnie, ale na żywo nie da się odczytać godziny ;)
Spoiler:

Na razie czekam na EF-550D ;)

27 lip 2015, o 08:18

Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

:shock:

27 lip 2015, o 09:45

No niestety tak. Trzeba by było chodzić po 12h na dobę, żeby utrzymać naciąg. Zwykły chodzi ponad 1 dzień bez nakręcania.

27 lip 2015, o 10:31

Byrd napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Czyli jak zwykły "nakręć-co-rano" mechanik, tylko grubszy i bardziej hałaśliwy ;)
Odpowiedz