przez hellhammer » 28 lip 2015, o 11:36
Ty to poważnie piszesz? Myślisz, że na Ali kupisz oryginalnego Tissota?
Przecież mówię, że to podróbka? Kolega czytał, kto chciał go kupić? Ja tylko odradzałem. Odpowiadając na post. Nie wiem, czy użytkownik @byrd wiedział, czy chciał kupić świadomie. Przypomniałem jakie są konsekwencje kupowania podróbek
No raczej tylko Ty nie wiesz co się dzieje. Polecam jeszcze raz przeczytać wypowiedz kolegi, bo moim zdaniem on doskonale wie, ze to są podróbki, sam zresztą zapytał, czy kupujać droższa lub tańszą czymś sie bedą róznić.
Ja polecam zegarki podróbki :D są dobrej jakości, tylko trzeba kupowac u pewenego sprzedawcy. Wiadomo, że nie jest to oryginał, patrzać odrazu an cene :) wiadomo także, że dużo funkcji jak stopery itp w zegarkach za ~10$ bedzie to atrapa.
Konsekwencje? Jakie? Jak ktoś, jest naiwny i zaraz płaci firmie trollingowej za próbe wyludzenia kasy to jego wina. Zamówiłem już kilkanaście zegarków podróbek i wszytsko było ok. Wiadomo zamawiam 1 -2 sztuki, Nie handluje także nimi, tylko kupuje dla siebie lub rodziny.
Ostatnio edytowano 28 lip 2015, o 11:38 przez
hellhammer, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości