przez angela1168 » 10 sie 2014, o 21:45
nie bedzie wtedy jakiegos problemu? czytałam na 22 stronie cytuje " sluchajcie,moze mi ktos podpowiedziec o co tu chodzi,bo zamawialem tel.na ali.Przyszło mi pismo o zatrzymaniu przesyłki itd.olałem to,po 2óch tyg.mieli wysłać spowrotem do nadawcy...Tymczasem dzisiaj przysłali mi kolejne pismo,w którym piszą o tym samym tzn.specyfikacja zaimportowanego towaru,dokumentacja potwierdzająca dokonania płatności(przelew),oświadczenie określające rodzaj towaru.Niby wszystko jasne,ale na dole pisma piszą,
że jeżeli nie zastosuję się do niniejszego wezwania to spowoduje pozostawienie sprawy bez rozpatrzenia.No i o co tu chodzi,co to ma oznaczać....? "
w paczce na pewno jest faktura , towar na pewno oryginalny tylko ja poprostu nie chce tej paczki . Na róznych forach czytałam ze trzeba napisać oswiadczenie w mailu ( tutaj równiez jest tak napisane) a znów na innych ze nic nie robic tylko ze moga i tak naliczyc opłaty jak otworza paczke a tam faktura... Miał moze ktos doswiadczenie z ta odsyłka do nadawcy?