Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.

Regulamin działu

Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
Odpowiedz

22 maja 2013, o 22:11

Hardknox napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Już nie musisz się bać.

23 maja 2013, o 11:14

czekam do jutra i cisne chinatronic. mam nadzieje że to tylko problem SG

23 maja 2013, o 19:04

homar napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Już nie musisz się bać.

A dlaczego nie? Chyba, że z Warszawy jesteś. Jeżeli nie, to przed twoją paczką kolejne WER na drodze. Mi w zeszłym miesiącu WER Zabrze zatrzymało kilka przesyłek.

23 maja 2013, o 19:35

a co miałeś napisane na pieczątce? Ja mam po drodze WER Kraków, ale na każdej paczce pieczątka UC WARSZAWA
Może Warszawski urząd celny przekazuje pake do oclenia najbliższemu oddziałowi - ciężko by było, aby jedno miejsce obsługiwało całą Polskę

24 maja 2013, o 10:33

teraz mam status null LHR GDZie to jest ???
nr tracking RB421129057CN

24 maja 2013, o 10:36

chinatronic wysłał mi na maila fotkę mojej paczki po tym jak do niego napisałemże 7 dni nie mam statusu, zarezerwował paczkę bo jej status information received ale kiedy wysłał i gdzie jest ta paczka to sie nie dowiem

24 maja 2013, o 10:37

[hide]http://www.flightstats.com/go/Airport/airportDetails.do?airportCode=LHR[/hide]
LHR - lotnisko w Londynie

bartazzz, jak masz w SG już informaction recive, 2-3 dni Despatched to overseas i 2-3 dni w Polsce

24 maja 2013, o 10:41

jestem spokojniejszy dzięki :D

[ Dodano: 2013-05-24, 10:43 ]
a mozecie mo wytłumaczyć skąd to się bierze że dopiero po winterwencji jest status. Czy to nie jest po prostu re4zerwacja numeru i tak jaj jest napisane nie oznacza fizycznego nadania paczki?

24 maja 2013, o 10:53

ale paczka miała status NULL PEk pużniej null fra a teraz Null lhr
nr tracking RB421129057CN

24 maja 2013, o 11:11

zmienia Ci się codziennie status - bliżej niż dalej, w przyszłym tygodniu powinieneś mieć paczkę. Przecież nie z każdego lotniska na każde masz dostęp. Szczególnie do Polski

24 maja 2013, o 11:13

bartazzz napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Mi wczoraj pojawił się status Information Received.. a dziś już mam Dispatached to overseas PL.

Także i Tobie pewnie się zmieni jutro lub pojutrze.

24 maja 2013, o 12:07

no to miło :D
Odpowiedz