Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
przez Re4ctioN » 12 gru 2015, o 16:45
Nie. Masz wszystkie statusy takie jak ja. Po prostu teraz w Warszawie jest ogrom przesyłek więc w przyszłym tygodniu powinno ruszyć dalej. :)
-
Re4ctioN
-
- Pochwały: 1
- Telefon:: Xiaomi Red Rice
- ROM: MIUI 3.11.29
przez majsterek » 12 gru 2015, o 16:54
Nie. Masz wszystkie statusy takie jak ja. Po prostu teraz w Warszawie jest ogrom przesyłek więc w przyszłym tygodniu powinno ruszyć dalej. :)
Tak przy okazji to usuń nr trackingowy który podawałeś wcześniej w tym temacie bo wszystkie twoje dane są dostępne kolego z Poznania ;)
-
majsterek
-
- Telefon:: Motorola
przez Re4ctioN » 12 gru 2015, o 17:08
Tak przy okazji to usuń nr trackingowy który podawałeś wcześniej w tym temacie bo wszystkie twoje dane są dostępne kolego z Poznania ;)
Niestety nie mam możliwości edycji tego posta. Może po jakimś czasie taka możliwość wygasa? Milion osób podaje tutaj swoje trackingi. Średnio mi w sumie zależy na tym aby ktoś doszukiwał się jak mam na imię i nazwisko i że mieszkam w Poznaniu. :D
BTW w cytowanych postach tracking i tak by chyba został. Tak na przykład pół godziny temu sprawdziłem Twój numer śledzenia. :D