Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
przez Ljoanna » 24 wrz 2014, o 22:13
Czyli 09,09 wyleciała dziś jest 24 to zawsze tak długo trwa?
-
Ljoanna
-
- Telefon:: nokia
przez Rosool » 25 wrz 2014, o 06:36
Trwa ile trwa, raz dwa dni leci, raz dwa miesiące.
-
Rosool
-
- Telefon:: 4x hd
przez lagarto » 25 wrz 2014, o 06:44
Nie zawsze. Ja do tej pory większość swoich paczek miałem w Warszawie w ciągu 3-4 dni od wylotu z Chin.
Natomiast wrzesień to pod tym względem jakiś koszmar. Statusy się nie zmieniają po kilkanaście dni. Obecnie trzy przesyłki na różnych etapach realizacji utknęły mi w Chinach.
-

lagarto
- AKTYWNY
-
- Pochwały: 42
- Telefon:: Redmi 4 PRO
przez hellhammer » 25 wrz 2014, o 07:52
Nie zawsze. Ja do tej pory większość swoich paczek miałem w Warszawie w ciągu 3-4 dni od wylotu z Chin.
Natomiast wrzesień to pod tym względem jakiś koszmar. Statusy się nie zmieniają po kilkanaście dni. Obecnie trzy przesyłki na różnych etapach realizacji utknęły mi w Chinach.
To zawsze bykla i bedie loteria. Nigdy nie bylo ze zawsze 3-4 dni i byla w PL. bywa roznie mozna i czekac 5 tygodni a mozna czekac i 2 dni.
-
hellhammer
- VIP
-
- Pochwały: 25
- Telefon:: sony
przez lagarto » 25 wrz 2014, o 11:04
To zawsze bykla i bedie loteria. Nigdy nie bylo ze zawsze 3-4 dni i byla w PL. bywa roznie mozna i czekac 5 tygodni a mozna czekac i 2 dni.
Może i loteria ale kiedyś się częściej wygrywało ;)