przez pepeq77 » 27 kwi 2018, o 09:52
Jak aparat na tym romie? Jest gorzej niz na oryginalnym? Czy jedt problem z tymi przyciskami navigacyjnymi jak pisza na ruskich forach? Ogolnie jak sie spisuje ten soft?
Wg mnie aparat robi tak samo dobre zdjęcia. Stokowa apka jest uboga więc lepiej sobie coś doinstalować. Dla mnie sprawdza się Bacon camera. Bateria napewno lepiej trzyma. Skaner działa b.dobrze. Wgrałem rota. Wgrałem "łatkę" od paska stanu która zmniejsza tylko ikonki a wcięcie z kamerą nadal może zasłaniać kawałek paska. Wszystko działa bardzo płynnie, GPS łapie bardzo szybko fixa i jest dokładny.
https://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/5UR ... 5~YwotEeFcA o co chodzi z przyciskami nawigacyjnymi bo tego nie doczytałem? Zmieniła się funkcja skanera. Jak dobrze pamiętam wcześniej po naciśnięciu na skaner wracało do pulpitu. W tym romie trzeba przesunąć palcem od dołu do góry skanera i też wraca na pulpit. Edit (Potestowałem teraz dokładniej czytnik i funkcja powrotu nie działa poprawnie)
Wynik SOT jaki dodałem wyszedł mi przy włączonym wifi i danymi 3G, trochę gps. Przez telefon rozmawiam krótko. Więcej korzystam z netu, YouTube albo inny tube

. 2 dni mi wytrzymuje.
NFC jak już wiadomo nie działa.
Ostatnio edytowano 27 kwi 2018, o 14:42 przez
pepeq77, łącznie edytowano 2 razy