Promocje i oferta sklepu GearBest.com
Odpowiedz

Re: Pytania o ofertę, status, paczkę do GearBest !

14 gru 2015, o 06:58

I niby w jaki sposób mamy tobie pomóc? Poskarżyć się u Gearbest? Męcz ich do skutku, zamiast żalić się na forum.

Taptaptap Mlais M52

14 gru 2015, o 07:31

Up. Po to jest ten temat żeby zadawać pytania. Żadne z nich nie było skierowane do ciebie więc zamilcz proszę...

14 gru 2015, o 08:23

Dokładnie.. Po co ta złość? W pytaniu zależało mi też na info od Was czy kontakty na PW z gearbest coś dały. Czy jest sens pisać do tego użytkownika?

Jakie Wy macie w tym doświadczenia?

14 gru 2015, o 08:26

Na pewno Gearbest nie odpowiada już w tym wątku. O ile mi wiadomo to i na PW raczej rzadko lub wcale.

14 gru 2015, o 10:22

Dziękuję za info. Czyli dalej czekać na odpowiedź z ticketow? Na fb pewnie też nie reagują?

Za bardzo mi zależy na tym telefonie by wnieść spór na PP. Kupiłem go w dobrej cenie dlatego chciałbym jeszcze powalczyć tylko pomysłów brak...

15 gru 2015, o 09:04

Witam. Ja osobiscie jestem zachwycony obsługa i terminem dostawy. Ulefone PARIS za 92 $ z futerałem itp., zamówiony 3.12 w dniu wczorajszym juz u mnie. Czyli w sumie 11 dni z Chin poczta Holenderska ( oczywiscie bez vat).Tak trzymać.

Anulowanie zamówienia na gearbest.com

15 gru 2015, o 18:42

Da się jakoś anulować nie wysłane zamówienie i dostać zwrot kasy?
Bo kupiłem i za 5 minut znalazłem taniej na innym portalu.

Re: Anulowanie zamówienia na gearbest.com

15 gru 2015, o 18:59

Pisz ticketa.

15 gru 2015, o 19:08

Napisałem tylko teraz czy nie będą robić problemów. Płaciłem przez paypala na szczęście. Więc jak nie będą chcieli anulować albo oddać kasy to spór na paypalu rozwiąże problem?

15 gru 2015, o 19:10

O czym Ty piszesz? Kupiłeś, wyślą, jeśli będzie wszystko ok, to co ma do tego Pay Pal?
Odpowiedz