Już go zbanowałem. Dziwię się tylko, że inni moderatorzy, którzy byli w tym czasie na forum nie usunęli wpisów tego maniaka ani z wątków ani z chata, mimo, że zawierały bluzgi.
Cóż, mam nadzieję, że nikt nie będzie na tyle naiwny, żeby pomyśleć , ze takie wiadomości pochodzą ode mnie... Nick może założyć podobny, zielonego nie podrobi
Powiem Ci, że jak dostałem wiadomość to pierwsze 10s... "wtf"?, "ale że o co chodzi". Po chwili hmm dlaczego nie masz zielonego koloru...po kolejnej chwili " nie pamiętam żebyś miał "_" na końcu.... hm "coś tu śmierdzi" xD
Widzę, że ten frustrat wysłał takich wiadomości więcej. Najkrócej mówiąc, może sobie zakładać nicki zbliżone do innych ale koloru moda czy admina nie podrobi. Zanim więc wkurzycie się na dziwną wiadomość od moda, przyjrzyjcie się najpierw kontuzji, z którego została wysłana. I zaraportujcie takie PW.
Myślę o tym, zrobię to jak rozładuje korek z telefonami do recenzji. A mam tego trochę, Redmi Pro, Redmi Note 4, UMI MAX, Leago, do tego dron, TV boxy i smartwatch.