przez existe » 23 mar 2018, o 22:11
nic nie dzieje sie w prozni
sa inne serwisy, niestety niedostepne obecnie dla np mieszkajacych w PL, jak chocby wspomniany juz monzo i kilka innych, sadze, ze po zniknieciu revolut - gdyby cos takiego sie stalo, inne podejma zajecie zwolnionego rymku
ps
z ciekawostek jest tez np cos co nazywa sie loot.io i jest to startup zalozony m.in. przez polakow, ale jakos nie chca wejsc na inne rynki niz UK, mimo, ze dzialaja juz chyba okolo 3 lat, ale jakos sa malo popularni i na swojej stronie chwala sie dopiero pierwszym milionem tranzakcji, niestety obecnie tak na serio licza sie - przepraszam to moja opinia - 3 startupy - kolejnosc przypadkowa
- sterling bank
- monzo
- revolut
a ponadto warto wspomniec, ze w DE, FR czy ES sa juz podobne i rownie skuteczne cenowo serwisy, dostepne tylko dla swoich mieszkancow podobnie jak ww monzo czy sterling bank
sankcje sankcjami - a podobno pol londynu (no wiem ze przesadzam) jest w rekach wplywow ze wschodu, wiec ostroznie z wrozbami - choc nie wyklucza to dzialan samobojczych, jak chocby brexit
aby zakonczyc, nie nalezy sie bac zakladania konta w revolut, ja zachecam nie tylko do zakupow na ali, ale rowniez do wyjazdow wakacyjnych
-
existe