mostom napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
ostatnio dostalem zwrot na paypal marne 9$, oczywiscie na koncie paypal pojawilo sie owe 9 usd, ale mnie dolce na paypalu nie interesuja wiec nastepnie dokonalem przelewu na jedyne powiazane konto dolarowe
a tu juz niestety pojawily sie paypelowe manipulacje - wyplata w zl, przelew w zl, a dalej w banku wiadomo - wplata w zl na konto $
efekt dostalem mniej niz 7 dolcow - jakies 20% straty na manipulacjach wymuszonych
jest to swiadome dzialanie tej firmy po to aby zarobic na kliencie
dokladnie taka sama jak wspomniane - rowniez przez Ciebie - blokowanie srodkow w momencie rejestracji
blokada srodkow powinna byc automatyczna (automatycznie zniesiona) - moje zdziwienie bylo wielkie - ze z konta pobrano nie tylko dolary ale rowniez i zlotowki - dlaczego ? wiadomo, aby klienta oskubac
malo tego bez recznej ingerencji blokada nie zniknie
Napisalem skarge do paypala - ze dzialaja bezprawnie i ze blokada srodkow nie na tym polega, ale oczywiscie dostalem durna odpowiedz, do ktorej nawet nie mam sily sie odniesc, bo mnie poniza
nie mam milionow zbednych na prawnika, a o 10 groszy do sadu jako biedak i tak nie poleze
a konto $$ mam obecnie w kantor.alior - jesli by to bylo do czegos potrzebne