Opinie o Banggood

Banggood.com Oferta sklepu, promocje, kupony, opinie, pomoc

Re: Opinie o Banggood

Postprzez tomeklodz » 12 mar 2019, o 08:01

Sprawa z china rom zakończona w ten sposób. Czekam na zwrot 133 zł


First of all, thank you for your reply and time in dealing with the order 61021030. Under our joint efforts, we finally reach an agreement on this issue. Hope you will be satisfied with the solution.


Banggood will do what we have promised to our customers. When you receive this email, we have already arranged a refund PLN133.65 to your payment account. But for different payment methods, the time for refund reaching to your account is different. We have checked your payment way is PayPal Express Checkout, so please wait for another 48-72 hours.


For any questions or further assistance, please feel free to contact us.




Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Using Tapatalk
tomeklodz
AKTYWNY
 
Posty: 374
Dołączył(a): 21 maja 2014, o 11:06
Pochwały: 6

Reklama

Re: Opinie o Banggood

Postprzez skawin » 14 mar 2019, o 11:23

Panowie mam do Was pytanko, zamówiłem z banggood'a telefon Leeco + opcja EU Priority Line+Shipping Insurance. Paczka wpadła pierw na ASHTON-IN-MAKERFIELD (NEAR WIGAN) potem WER Warszawa a teraz od dzis rana WER Zabrze. Czy paczka czasem nie miała iść kurierem GLS i ominąc WER-y?
Aha numer paczki to początek LX a końcówka NL
skawin
AKTYWNY
 
Posty: 212
Dołączył(a): 11 wrz 2013, o 07:28
Pochwały: 1

Re: Opinie o Banggood

Postprzez rodan77 » 14 mar 2019, o 11:41

Faktycznie EU Priority Line powinno isć GLS'em. Numer LX...NL to są przesyłki Priority Direct Mail.

Autor postu otrzymał pochwałę
rodan77
VIP
 
Posty: 944
Dołączył(a): 17 lut 2016, o 21:36
Pochwały: 87
Telefon:: Meizu X8

Re: Opinie o Banggood

Postprzez skawin » 14 mar 2019, o 11:50

Teraz widzę że paczka trafiła już na UP pocztę gdzie mieszkam więc VAT-u nie będzie na szczęście ale równie dobrze mógł by być jeśli paczka tak szla.
skawin
AKTYWNY
 
Posty: 212
Dołączył(a): 11 wrz 2013, o 07:28
Pochwały: 1

Re: Opinie o Banggood

Postprzez rodan77 » 14 mar 2019, o 11:56

PDM rzadko trafia na VAT, aczkolwiek były już takie przypadki.

Autor postu otrzymał pochwałę
rodan77
VIP
 
Posty: 944
Dołączył(a): 17 lut 2016, o 21:36
Pochwały: 87
Telefon:: Meizu X8

Re: Opinie o Banggood

Postprzez kowi88 » 7 kwi 2019, o 11:08

Jaki rodzaj przesyłki brać w przypadku kupna telefonu ? PDM czy ten EU Priority Line ? Ile mniej więcej szły wam paczki przez pdm oraz Eu Priority ?
kowi88
 
Posty: 39
Dołączył(a): 26 wrz 2016, o 12:56
Telefon:: Nexus 4

Re: Opinie o Banggood

Postprzez zawel » 8 kwi 2019, o 11:43

Ostatnio w zasadzie bez różnicy. PDM idzie trochę szybciej ale czasem trzeba poczekać na wysyłkę, EU Priority idzie wolniej ale od razu, trochę loteria.
Avatar użytkownika
zawel
VIP
 
Posty: 1092
Dołączył(a): 15 lis 2013, o 11:59
Pochwały: 68
Telefon:: Le Max 2 (x829)
ROM: LOS 16.0

Re: Opinie o Banggood

Postprzez Wakabayashi » 16 kwi 2019, o 16:08

Witajcie,
Mozna ostatnio znaleźć nieco mniej pochlebnych opinii o banggood. Jak to jest teraz jest, warto tam zamawiać ? Szukam Pocophonea F1 i u nich był ostatnio w promocji, z wysyłką za 1050 zł
Wakabayashi
 
Posty: 2
Dołączył(a): 16 kwi 2019, o 15:49
Telefon:: Huawei P9

Re: Opinie o Banggood

Postprzez ruszaa » 4 maja 2019, o 02:21

Banggood chyba chyli się ku upadkowi. Zobaczcie oni tam prawie nic nie mają już w ofercie. Najlepiej napisać do MiCenter czy nadal dla Banggooda telefony naprawiają
ruszaa
 
Posty: 2
Dołączył(a): 4 maja 2019, o 02:17
Telefon:: Xiaomi

Re: Opinie o Banggood

Postprzez SpeedoFST » 14 maja 2019, o 16:42

a naprawiali kiedys? bo dla ibuygou to tak ale banggod pierwsze slysze

Autor postu otrzymał pochwałę
SpeedoFST
AKTYWNY
 
Posty: 355
Dołączył(a): 13 cze 2015, o 21:08
Pochwały: 13
Telefon:: SGS8

Re: Opinie o Banggood

Postprzez rodan77 » 27 maja 2019, o 09:42

Zamawiał ktoś ostatnio PDM (numer LX....NL) z Banggooda ?
Jeszcze w kwietniu to ładnie chodziło ok, 2-2,5 tygodnia do dostarczenia.
A teraz wysłane 10 maja i jeszcze nawet nie widać jej w UK. Ma tak ktoś jeszce ?
rodan77
VIP
 
Posty: 944
Dołączył(a): 17 lut 2016, o 21:36
Pochwały: 87
Telefon:: Meizu X8

Re: Opinie o Banggood

Postprzez zawel » 27 maja 2019, o 10:29

Coś masz pecha (może zgubili), moja paczka: LX639454600NL.
Avatar użytkownika
zawel
VIP
 
Posty: 1092
Dołączył(a): 15 lis 2013, o 11:59
Pochwały: 68
Telefon:: Le Max 2 (x829)
ROM: LOS 16.0

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Banggood.com



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama
cron