• Reklama

Opinie o Banggood

Banggood.com Oferta sklepu, promocje, kupony, opinie, pomoc

Re: Opinie o Banggood

Postprzez akir » 23 sty 2019, o 22:00

Poczekaj faktycznie 48h maja wysłać 8gb może też i 6gb.

Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
akir
AKTYWNY
 
Posty: 613
Dołączył(a): 25 gru 2016, o 12:03
Pochwały: 12
Telefon:: huwawei

Reklama

Re: Opinie o Banggood

Postprzez mag12 » 24 sty 2019, o 10:20

Poczekaj, oni tak mają przy przesyłce bezVatowej trzeba czekać dotąd aż nadadzą jej numer i wtedy zmieni status.Cierpliwości...
mag12
 
Posty: 157
Dołączył(a): 22 maja 2016, o 17:26
Pochwały: 5
Telefon:: sharp s2

Re: Opinie o Banggood

Postprzez akir » 24 sty 2019, o 21:05

Nie ma co czekać, ochrona paypal też się skraca przez to.

Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
akir
AKTYWNY
 
Posty: 613
Dołączył(a): 25 gru 2016, o 12:03
Pochwały: 12
Telefon:: huwawei

Re: Opinie o Banggood

Postprzez 2Le » 24 sty 2019, o 21:44

Z innej beczki. Telefon zamówiony 21-go, 22-go został "niby" wysłany i nadany nr. śledzenia. Dzisiaj jest 24, a wziąć nie mogę namierzyć przesyłki. Tracking pojawia się po 7 dniach?
Avatar użytkownika
2Le
AKTYWNY
 
Posty: 376
Dołączył(a): 8 kwi 2010, o 16:17
Pochwały: 5
Telefon:: Nubia Z17 Lite
ROM: V1.10

Re: Opinie o Banggood

Postprzez akir » 24 sty 2019, o 21:45

Po około 14-20 dniach jeśli to z Chin

Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
akir
AKTYWNY
 
Posty: 613
Dołączył(a): 25 gru 2016, o 12:03
Pochwały: 12
Telefon:: huwawei

Re: Opinie o Banggood

Postprzez basswitek » 29 sty 2019, o 21:28

Zamówiłem ładowarkę akumulatorków Liitokala Li-500 5 stycznia, wysłali niby 11-tego dostałem tracking i cisza. Expected delivery niby 2-gi luty. Priority Line - typ wysyłki. Podany tracking same cyfry - nie wiadomo co to jest i gdzie sprawdzić, w orders - tracking stoi, tylko że nadano. Jedynie pokazuje na jednej stronie parcelsapp.com że to może być GLS , waga 0.44kg i info z 7 stycznia: The parcel data was entered into the GLS IT system, the parcel was not yet handed over to GLS. Origin: Belgium.
Na chacie Banggood gość prosił o cierpliwość i że paczka została wysłana. Napisałem też maila kilka dni temu z pytanie czy paczka została naprawdę wysłana czy nie - do dziś cisza. Wiem że ludzie zamawiali te ładowarki po 5-tym stycznia i normalnie je otrzymali po 20-tym stycznia, nawet bez priority line... Co o tym sądzicie ?
basswitek
AKTYWNY
 
Posty: 538
Dołączył(a): 26 lut 2016, o 06:26
Pochwały: 28
Telefon:: Xiaomi mi4c

Re: Opinie o Banggood

Postprzez akir » 29 sty 2019, o 22:36

Czekaj będzie do miesiąca od wysłania.

Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
akir
AKTYWNY
 
Posty: 613
Dołączył(a): 25 gru 2016, o 12:03
Pochwały: 12
Telefon:: huwawei

Re: Opinie o Banggood

Postprzez basswitek » 29 sty 2019, o 23:49

Tylko dlaczego brak jakiejkolwiek informacji o trackingu przy tego typu wysyłce ?
basswitek
AKTYWNY
 
Posty: 538
Dołączył(a): 26 lut 2016, o 06:26
Pochwały: 28
Telefon:: Xiaomi mi4c

Re: Opinie o Banggood

Postprzez avatar.avatar » 30 sty 2019, o 01:52

Tracking ruszy jak paczka zostanie nadana GLS z Belgii.
avatar.avatar
 
Posty: 123
Dołączył(a): 14 lis 2012, o 21:03
Lokalizacja: Kraków

Re: Opinie o Banggood

Postprzez basswitek » 30 sty 2019, o 15:45

Właśnie pojawiło się info że przekazano GLS w Belgii :)
basswitek
AKTYWNY
 
Posty: 538
Dołączył(a): 26 lut 2016, o 06:26
Pochwały: 28
Telefon:: Xiaomi mi4c

Re: Opinie o Banggood

Postprzez mag12 » 2 lut 2019, o 09:40

Przesyłka EU Priority Line dotarła po 29 dniach, bez dodatkowych opłat, kurier GLS z Belgii. Myślę, że warto.
mag12
 
Posty: 157
Dołączył(a): 22 maja 2016, o 17:26
Pochwały: 5
Telefon:: sharp s2

Re: Opinie o Banggood

Postprzez skawin » 6 lut 2019, o 08:48

Zastanawiam się nad zamówieniem jakiegoś leeco ale teraz do 14 lutego wysyłek nie ma tak ?
skawin
AKTYWNY
 
Posty: 220
Dołączył(a): 11 wrz 2013, o 07:28
Pochwały: 1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Banggood.com



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama