• Reklama

Opinie o Banggood

Banggood.com Oferta sklepu, promocje, kupony, opinie, pomoc

Re: Opinie o Banggood

Postprzez zawel » 6 lut 2019, o 11:52

Zależy skąd kupisz. Myślę, że te z europejskich magazynów bez problemów zostaną wysłane.
Avatar użytkownika
zawel
VIP
 
Posty: 1122
Dołączył(a): 15 lis 2013, o 11:59
Pochwały: 69
Telefon:: Le Max 2 (x829)
ROM: LOS 16.0

Reklama

Re: Opinie o Banggood

Postprzez tomek101279 » 1 mar 2019, o 10:39

Koledzy zakupiłem redmi note 5 4/64 niby z globalem a przyszła chińska wersja. Sprawe załatwialiście przez paypall czy z suportem?
tomek101279
 
Posty: 170
Dołączył(a): 17 cze 2013, o 14:24
Lokalizacja: łódź
Pochwały: 3
Telefon:: gionee e7
ROM: 4,2,2

Re: Opinie o Banggood

Postprzez zawel » 1 mar 2019, o 11:27

Z suportem, który odesłał na paypal.
Avatar użytkownika
zawel
VIP
 
Posty: 1122
Dołączył(a): 15 lis 2013, o 11:59
Pochwały: 69
Telefon:: Le Max 2 (x829)
ROM: LOS 16.0

Re: Opinie o Banggood

Postprzez tomeklodz » 1 mar 2019, o 11:58

zawel napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Czyli wszystko ok zgłosiłem do PayPal zobaczymy co dalej

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Using Tapatalk
tomeklodz
AKTYWNY
 
Posty: 374
Dołączył(a): 21 maja 2014, o 11:06
Pochwały: 6

Re: Opinie o Banggood

Postprzez Rura » 1 mar 2019, o 12:39

Od dupy strony zaczynasz... Piszesz do chinoli i albo się z nimi dogadujesz, albo nie I wtedy PP.
Avatar użytkownika
Rura
AKTYWNY
 
Posty: 619
Dołączył(a): 10 lut 2018, o 14:25
Lokalizacja: Szczecin
Pochwały: 12
Telefon:: Xiaomi
ROM: Global

Re: Opinie o Banggood

Postprzez Flyagaric » 1 mar 2019, o 13:01

Ale ponoć BG się miga. Już kilka komentów czytałem (głównie na peperze), że spuszczają ludzi na drzewo. Bardzo mi to nie pasuje do moich dotychczasowych doświadczeń ze sklepem, ale za dużo tych opinii, żeby to zrzucać na malkontenctwo. Zresztą @zawel wyżej też potwierdza, że już w suporcie "był".
Cóż, nic nie jest wieczne, a BG pada ofiarą własnego sukcesu, skoro nie są w stanie utrzymać standardów, które sami wyznaczyli.
Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. 
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP
 
Posty: 4676
Dołączył(a): 7 maja 2015, o 21:38
Pochwały: 163
Telefon:: Haier
ROM: Bassrockers

Re: Opinie o Banggood

Postprzez Rura » 1 mar 2019, o 13:04

Ale powinieneś mieć dla PP, że w ogóle z nimi usiłowałeś zadziałać...
Ja tam z nimi stresów nie miałem...
Avatar użytkownika
Rura
AKTYWNY
 
Posty: 619
Dołączył(a): 10 lut 2018, o 14:25
Lokalizacja: Szczecin
Pochwały: 12
Telefon:: Xiaomi
ROM: Global

Re: Opinie o Banggood

Postprzez Flyagaric » 1 mar 2019, o 13:11

Co mieć dla PP? To nie ja próbowałem zdziałać, tylko koledzy wyżej. Sam wczoraj doradzałem komuś na peperze uderzać do PP, bo BG się wypiął. Brzydko - sprzedają pure China, jako global i mają to w d***.
Sam też nie miałem z nimi stresów, ale drogich rzeczy dawno nie brałem - ostatnio sama drobnica. Tych opinii pojawia się wciąż sporo, więc szczerze wątpię, że są przesadzone. Szkoda, bo to mój ulubiony sklep był, a teraz chyba zsuwają się do poziomu Gearbesta ...
Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. 
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP
 
Posty: 4676
Dołączył(a): 7 maja 2015, o 21:38
Pochwały: 163
Telefon:: Haier
ROM: Bassrockers

Re: Opinie o Banggood

Postprzez zawel » 1 mar 2019, o 13:42

No ja tam nie wiem czy się migają. Ja z nimi wymieniłem z supportem 2 czy 3 maile o tym że to jest wersja China a nie Global i że nie da się po prostu zainstalować fastbootem, że trzeba odblokować a to dopiero po odczekaniu swojego czasu, itp. Potem grzecznie zwrócili 20$ na PayPala, myślę że mają taką procedurę.
Avatar użytkownika
zawel
VIP
 
Posty: 1122
Dołączył(a): 15 lis 2013, o 11:59
Pochwały: 69
Telefon:: Le Max 2 (x829)
ROM: LOS 16.0

Re: Opinie o Banggood

Postprzez tomek101279 » 1 mar 2019, o 14:14

Rura napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

czy ja wiem kiedyś próbowałem i to nie raz zawsze konczyło sie tym że mieli mnie w dupie
tomek101279
 
Posty: 170
Dołączył(a): 17 cze 2013, o 14:24
Lokalizacja: łódź
Pochwały: 3
Telefon:: gionee e7
ROM: 4,2,2

Re: Opinie o Banggood

Postprzez tomek101279 » 1 mar 2019, o 14:18

tomek101279 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

czy ja wiem kiedyś próbowałem i to nie raz zawsze konczyło sie tym że mieli mnie w dupie

Widzisz na aukcji jasno było że global, nie ja ich zrobiłem w ciula tylko oni mnie i o dziwo pierwszy nie byłem więc jest to świadome działanie. Dlaczego mam być miły i sympatyczny jak zostałem świadomie oszukany
tomek101279
 
Posty: 170
Dołączył(a): 17 cze 2013, o 14:24
Lokalizacja: łódź
Pochwały: 3
Telefon:: gionee e7
ROM: 4,2,2

Re: Opinie o Banggood

Postprzez akir » 1 mar 2019, o 18:50

Potwierdzam paypal to ostatecznośc, najpierw należy męczyć sklep. Jeśli to nie da odpowiednich rezultatów sięgamy po narzędzie paypal. Pamiętaj że zwrot do Chin niektórych towarów nie jest możliwy i możesz zostać zszokowany decyzją paypal.

Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
akir
AKTYWNY
 
Posty: 613
Dołączył(a): 25 gru 2016, o 12:03
Pochwały: 12
Telefon:: huwawei

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Banggood.com



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości