Banggood.com Oferta sklepu, promocje, kupony, opinie, pomoc
24 mar 2016, o 17:38
Chyba BG często pozwala sobie na takie zagrywki dla mnie to naciągacze bo jeśli kupuję telefon i jest napisane in stock(ilość) to mają to i wysyłka powinna nastąpić w najbliższym czasie. Ze strony BG spotkała mnie taka przygoda niby mają ale wysyłka po 2 tygodniach gorzej to już tylko chyba u jakiś ściemniaczy na ali.
24 mar 2016, o 17:56
no nie jest to fer zagranie, bo ani maila że przepraszają ani pocałuj nas w d... tylko wysyłka za 2 tygodnie, ale co im zrobisz można tylko Cancel Order by oddali pieniądze
28 mar 2016, o 17:30
Czy ktoś więcej miał problem z tym sklepem?
28 mar 2016, o 17:55
Żadnych kasę zwracali w razie pomyłki czy braku towaru. Sklep jak sklep nie prowadzi chyba kontroli jakości wszystkich towarów. Słuchawki jakie zakupiłem wydawały charczenie na każdym sprzęcie do jakiego podpiolem to nie wina chyba ich tylko producenta.
Wysłane z ZUK Z1 ;)
6 kwi 2016, o 19:13
Wkurzaja mnie oni.
Najpierw zamowilem kamerke z magazynu w europie. Ze niby na stanie, mysle - bedzie szybko. Za dwa dni okazalo sie ze nie ma na stanie, i juz tylko w preorder. Jak ich zapytalem kiedy mi wysla to mi printscrean'a zrobili ze jest preorder przeciez z jakas pozniejsza data wysylki a jak im odpisalem ze swoim printscrean'em z daty zakupu ze przy moim zamowieniu bylo inaczej to napisali sory gregory ale nie ma i moga oddac kase. Poszedl cancel ale kasy jeszcze nie widze - niby do dwoch tygodni, zobaczymy. W kazdym razie okazalo sie ze z magazynu w eu juz wogole nie mozna zamowic. No to sobie zamowilem z CN (tym bardziej ze dali duzo lepsza cene). W sobote 2.4.16 dostalem tracking number ale do dzisiaj 6.4.16 track17 nie znajduje paczki a oni graja glupa. Wiecej u nich nie kupie.
6 kwi 2016, o 19:43
iatawiec i po co te nerwy, Banggood to bardzo porządny sklep. Dostałeś pewnie tracking na PostNL, którego na razie nie widać z jednego powodu - w tej chwili pakę ma FlytExpress i musi ją dopiero podać PostNL. Wejdz na 17track i wybierz Carrier (China E-commerce carrier) i potem FLYT. Powinno być już coś widać :) albo wejdź na stonę
http://www.flytexpress.com/Index_En.aspx i poszukaj paczuchy.
6 kwi 2016, o 20:06
Tak, tak - kup lepiej w fastcardtechu i ciesz się refurbem, albo w gearbeście i czekaj na towar 2 miesiące.
Chyba kolega zapomniał, że kupuje w Chinach. Tak czy siak, banggood to chyba najlepszy chiński sklep - kupuj gdzieś indziej, ale może być tylko gorzej.
6 kwi 2016, o 20:24
bensumer - dzieki. Znalazla sie zolza :)
Ja tam nerwowy nie jestem, wrecz przeciwnie. Nad wyraz cierpliwy ze mnie czlowiek. Nie lubie tylko kretactwa.
Banggood'a wybralem wlasnie ze wzgledu na opinie ktore tutaj zebralem.
Pozdrawiam i dzieki.
J.
6 kwi 2016, o 21:59
Ja tam zamawiam jakość co 2-3 dni zazwyczaj w cenie około 1-5€ paczki docierają czasem dziwnie nie w tej kolejności co zamawiam ale dochodzą że zwrotem kasy za rezygnację nie miałem problemu. Jeśli chodziło o pytania do nich w sprawie kasy moment odpisywali 24h ;). Obecnie często szukam tego samego produktu na eBay de. Bo tam taniej maja na AliExpress nie kupuje bo brak karty a paypal nie obsługują.
Wysłane z ZUK Z1 ;)