Teraz jest 29 kwi 2025, o 00:56

Nowości Nowości dla Pytania, problemy

Mapa strony Pytania, problemy » Dział : Pytania, problemy

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

[android] Jakość i trwałość chińskich telefonów

Mam pytanie ile wam te chińskie telefony wytrzymują i jakie w swojej karierze już mieliście?
Czytaj więcej : [android] Jakość i trwałość chińskich telefonów | Wyświetlone : 1539 | Odpowiedzi : 2

Jak przegladac strony WWW w telefonie z przegladarka WAP ?

Moze banalne pytanie , ale jestem w tym zielony i nie znalazlem w necie na to odpowiedzi .

Jak przegladac wszystkie strony WWW w telefonie z tylko przegladarka WAP ? Wifi oczywiscie jest . Chodzi mi np o Youtube .
Czy wystarczy wgrac Opere mini ? Czy to juz ciezszy temat zwiazany z brakiem czegos w bebechach telefonu ?

Pytanie dotyczy planu zakupu dla kogos taniego chinczyka bez androda , natomiast z opcja wifi, przegladarka ...
Czytaj więcej : Jak przegladac strony WWW w telefonie z przegladarka WAP ? | Wyświetlone : 1784 | Odpowiedzi : 2

Konfiguracja ZTEv970 pod aero2

Witam!

Próbuję skonfigurować aero2 w moim telefonie zgodnie z poradnikiem krok po kroku zawartym w tym temacie.
I wszystko robie tak jak trzeba aż do momentu gdy wchodzę w ustawienia "Punkty dostępowe" wybieram "aero 2 sp zoo" i chcę ustawić ten właściwy APN a żadne opcje nie są dostępne. brak tej opcji opisanej "dodaj apn" czy coś. pusto. Dla Play'a wybór tego apn'u jest dostępny.
Co robię źle? Co zrobić żeby zaczęło to Aero2 działać? ...
Czytaj więcej : Konfiguracja ZTEv970 pod aero2 | Wyświetlone : 1544 | Odpowiedzi : 1

Niechciane aplikacje

Witam kolegów otóż niedawno zakupiłem Lenovo P770 ( bo potrzebowałem telefonu z dużą bateria ) ale wróćmy do tematu mam problem po każdym ponownym uruchomieniu telefonu i połączeniu z netem instalują mi się jakieś dziwne aplikacje których nie chciałem... jak temu zaradzić :?:
Czytaj więcej : Niechciane aplikacje | Wyświetlone : 1704 | Odpowiedzi : 4

[ ] Poszukuje Baterii

Poszukuje baterii li-ion battery 3.7v 1000mah Proszę pomóżcie(Samsung)
Czytaj więcej : [ ] Poszukuje Baterii | Wyświetlone : 1317 | Odpowiedzi : 1

Formowanie baterii w chinczykach ?

1. Formowanie baterii było konieczne kiedyś w starych telefonach . Czy w tych chinskich klonach i w czasach nowszej generacji jest wymagane formowanie ? Bo w necie znalazlem raczej odpowiedzi, ze nie jest , ale nie zaszkodzi zrobic kilka pelnych tzw cykli .

2. Kolejne pytanie moje dotyczy chinczykow, mam obawy z czego zrobione sa ich baterie . Czy przy przeładowywaniu baterii napewno odcina napięcie na ogniwach, gdy osiągnie ona stan pełnego naładowania ?

Od ...
Czytaj więcej : Formowanie baterii w chinczykach ? | Wyświetlone : 1395 | Odpowiedzi : 1

Zopo ustawienia Aero2

Pomocy. Mam problem ze skonfigurowaniem zopo 300+ do sieci Aero. Czytałem już wszystkie poradniki i nic. Tak naprawdę to wygląda to tak jakby zasięgu nie było, chociaż to niemożliwe bo w Łodzi z tego o widziałem na mapie zasięgu nie powinno być z tym problemu.
Czytaj więcej : Zopo ustawienia Aero2 | Wyświetlone : 1514 | Odpowiedzi : 0

Podłączenie do komputera

Witam, jak wgrać aplikacje na Chiński telefon, gdy podłączam do laptopa, laptop nie wyszukuje oprogramowania i nie mogę wejść w dysk i wrzucić piosenki. Pomoże ktoś ?
Czytaj więcej : Podłączenie do komputera | Wyświetlone : 1301 | Odpowiedzi : 1

Feiteng 9300 MTK6575 (Browser)

Witam , jak w temacie , szukam osoby która ma taki telefon :
Feiteng I-9300 MTK6575 rom IMM76D.I9300ZSALED
- Telefon zrootowany , przez przypadek usunąłem plik "Browser.apk" i "Browser.odex" .
Jeśli masz taki telefon , bardzo proszę o podesłanie tych dwóch plików .

Android 4.0.4

* musi być dokładnie ten plik ponieważ, bez wbudowanej przeglądarki nie działa 3G .
Czytaj więcej : Feiteng 9300 MTK6575 (Browser) | Wyświetlone : 1640 | Odpowiedzi : 3

AnTuTu Benchmark - czy pokazuje prawde ?

Czy aplikacja AnTuTu Benchmark moze przeklamywac ? Nie chodzi mi o jakies male ilosci , ale wg mnie dosc spore ... i to na plus dla mnie .
Widzialem w necie wyniki dla Samsunga Galaxy S3 w granicach 11000-14000 , u mnie na klonie wyszlo ponad 16000 .

AnTuTu Benchmark v2.9
GT-I9300
SMDK4x12
CPU 1400MHz
Czytaj więcej : AnTuTu Benchmark - czy pokazuje prawde ? | Wyświetlone : 1533 | Odpowiedzi : 4

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165495 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570