Teraz jest 28 kwi 2025, o 19:57

Nowości Nowości dla Pytania, problemy

Mapa strony Pytania, problemy » Dział : Pytania, problemy

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

System SGS4 na chińskim telefonie?

Cześć,
Mam do Was pytanie dotyczące chińskich smartfonów, a w szczególności NEO N003. Czy istnieje możliwość wgrania oryginalnego oprogramowania z Samsunga Galaxy S4 (Air Gesture itd.) na w/w telefon?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
----
Jeśli źle umieściłem wątek, bardzo proszę o przeniesienie :)
Czytaj więcej : System SGS4 na chińskim telefonie? | Wyświetlone : 1020 | Odpowiedzi : 2

Jak używać programu MTKdroidTools? Proszę o jakiś poradnik.

Witam,
Jak używać programu MTKdroidTools? Proszę o jakiś poradnik.
Czytaj więcej : Jak używać programu MTKdroidTools? Proszę o jakiś poradnik. | Wyświetlone : 1074 | Odpowiedzi : 0

Invalid IMEI w telefonie z procesorem MTK 6575.

Witam, mam problem z numerem IMEI telefonu z Androidem 4 (procesor MTK 6575), po wybraniu sekwencji *#06# pojawia się informacja "IMEI Invalid". Czy jest sposób na wygenerowanie nowego numeru IMEI? Proszę o jakieś instrukcje.
Czytaj więcej : Invalid IMEI w telefonie z procesorem MTK 6575. | Wyświetlone : 3412 | Odpowiedzi : 4

Zopo ZP980 plus + OTG + HUB = myszka i klawiatura

Witam

mam o to pytanko jaki hub dokupic do zopo zp980 by mozna bylo pograc w gry na telefonie bo jest grafa lepsza niz na pc a nie bede go zmienial specialnie skoro moge pograc od czasu do czaus na telefonie.

Teraz pytanie jakie HUB usb 2.0 5V kupic z wlasnym zasilaniem (modularny) by on zasilal klawe i myszke by telefon nie padl.
Czy mozna przez takiego huba ladowac jednoczesnie telefon czy opcja hot swap ...
Czytaj więcej : Zopo ZP980 plus + OTG + HUB = myszka i klawiatura | Wyświetlone : 1184 | Odpowiedzi : 0

Status produktu

Wczoraj rano paczka została wysłana i w statusie produktu pisze: Towar Czekamy akceptacyjnych. Co to oznacza, bo nie rozumiem.
I dlaczego jak wpisuje na tych stronach nr trackingu: http://intmail.183.com.cn/ http://sledzenie.poczta-polska.pl/ to pokazuje: Brak przesyłki o podanym identyfikatorze
Czytaj więcej : Status produktu | Wyświetlone : 1086 | Odpowiedzi : 2

problem z mikrofonem w A7100

Witajcie,

Może ktoś miał podobny problem? słabo mnie słychać :(
Czy jest jakaś możliwość "podkręcenia" czułości mikrofonu?

aleks
Czytaj więcej : problem z mikrofonem w A7100 | Wyświetlone : 1123 | Odpowiedzi : 0

Blokada lenovo a660

Witam, zablkowalam sobie ekran telefonu, zeby go odblkowac trzeba sie zalogowac do poczty gmail. Problem w tym ze wpisuje login i haslo a pisze mi ze sa niepoprawne. Logujac sie na kompie tym samym login i haslem normalnie poczta mi dziala. Nie wchodza w gre pomy;lki literowe na komorce ani duze czy male literki. Probowalam wszytskiego. Moze mi ktos jakos pomoc bo telefon mam 3 dni a nie mgoe z niego korzytac bo jest zablokowany ...
Czytaj więcej : Blokada lenovo a660 | Wyświetlone : 932 | Odpowiedzi : 1

orginał czy podróbka???

Witam postanawiam zakupić tel ale nie mam pojęcia czy to podróba czy orginał?? może mi ktoś pomóc i doradzić??
Czytaj więcej : orginał czy podróbka??? | Wyświetlone : 1009 | Odpowiedzi : 0

ZTE V987 zmiana na PL Menu

Witam wszystkich przeszukałem forum w poszukiwaniu rozwiązania, ale go nie znalazłem zakupiłem ZTE V987 za ali w sklepie APOLLO. Po zakupie i zapłaceniu zorientowałem się że ma on język jedynie chiński i angielski. W związku z tym mam pytanie czy jest gdzieś jakiś soft żeby to zmienić mam pewnie z 2 tygodnie na przygotowanie się do tematu a jak się nie uda to zostanę przy angielskim.
Pozdrawiam .
Czytaj więcej : ZTE V987 zmiana na PL Menu | Wyświetlone : 1381 | Odpowiedzi : 3

PL język Umi X1s Jiayu G4

Witam forumowiczów planując zakup smartfona nurtuje mnie pytanie czy kupując jeden z tych telefonów będe miał do dyspozycji język polski. Ewentualnie czy istnieje możliwość wgrania roma z Pl językiem oczywiście w miarę podobnym do orginalnego. Jeżeli ktoś by był zorientowany w tym temacie to fajnie by było jak by się udzielił na forum i wypowiedział w tej kwestii
Czytaj więcej : PL język Umi X1s Jiayu G4 | Wyświetlone : 1122 | Odpowiedzi : 1

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165495 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570