Teraz jest 28 kwi 2025, o 12:36

Nowości Nowości dla Pytania, problemy

Mapa strony Pytania, problemy » Dział : Pytania, problemy

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

strony ruskie

Witajcie
Potrzebował bym z Rosji/Ukrainy sprowadzić trochę stopów lutowniczych niskotopliwych. Czy znacie może jakieś strony za wschodniej granicy działające na zasadzie allergo/aliekspress? Chodzi mi o zabezpieczenie na wypadek jak by sprzedawca nie wywiązał się z umowy.
Czytaj więcej : strony ruskie | Wyświetlone : 996 | Odpowiedzi : 2

Pamięć ROM

Jeśli telefon ma 4GB ROM to ile powinien mieć jej faktycznie widocznej w ustawieniach- pamięć- phone storage?
Teoretycznie zblizoną ilość to dlaczego mam tylko 1,6GB? ja czegoś nie rozumiem czy mam 2GB ROM?
Czytaj więcej : Pamięć ROM | Wyświetlone : 1275 | Odpowiedzi : 6

jak zwiększyć moc świecenia diody w telefonie ?

Witam,
czy jest jakiś program typu uncletools, w którym można zwiększyć moc świecenia diody flash w telefonie ?
Jeśli znacie odpowiedni program, wskażcie mi proszę gdzie tego szukać w ustawieniach. Dioda w trybie latarki w zasadzie nie świeci, ponieważ jej światło jest za słabe. Próbowałem już zmieniać programy do obsługi latarki ale nic to nie dało.

Pozdrawiam
Beny
Czytaj więcej : jak zwiększyć moc świecenia diody w telefonie ? | Wyświetlone : 1594 | Odpowiedzi : 6

Inne pytania..:)

Mam pytanie.
Kupiłem fona z foliami na wyświetlacz, lekko sie pogięły w transporcie i przy nałożeniu na ekran nie wyglądają za fajnie.
I tu pytanie: czy znacie jakąś metodę na wyprostowanie folii ochronnej?
I drugie: jak wytrzeć dokładnie ekran bez użycia ściereczki dołączanej do zestawu z folią?
Czytaj więcej : Inne pytania..:) | Wyświetlone : 1043 | Odpowiedzi : 6

Polonizacja Samsung Galaxy S4 mini Clone

Hej,

Dzisiaj odebrałam Samsung'a Galaxy S4 mini (oczywiście chinol :P) i borykam się z ustawieniem języka polskiego.

W głównych ustawieniach mam tylko kilka języków i nie ma tam polskiego, gdzie klawiatura i komendy głosowe posiadają opcję "język polski". Bawiłam się kilka godzin próbując sama to rozwiązać i jedyne co zrobiłam to zrootowałam telefon :P

Po odpaleniu kilku aplikacji, które nie działały przed rootowaniem coś się zmieniło, i 1/100 telefonu jest po polsku:

- Play (który ...
Czytaj więcej : Polonizacja Samsung Galaxy S4 mini Clone | Wyświetlone : 3589 | Odpowiedzi : 5

Mediatek MT6589 Problem Bardzo proszę o pomoc :(

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Ostatnio zakupiłem klona galaxy s4 , wszystko było wspaniale aż do czasu, gdy go nie zaktualizowałem(oczywiście przez wi-fi bo w pisało ,że dostępna jest nowa aktualizacja). Podstawowa wersja to v3, został zaktualizowany do wersji v6 i tu pojawia się problem. Wersja v6 ma błąd w łączeniu z aparatem - nie można robić zdjęć , pisze : nie można nawiązać połączenia z aparatem. Ale mówię sobie co tam, przecież na płytcę dostałem ...
Czytaj więcej : Mediatek MT6589 Problem Bardzo proszę o pomoc :( | Wyświetlone : 4692 | Odpowiedzi : 29

Jaka karta pamięci od sprawdzonego sprzedawcy lub sklepu?

Witam,

tak jak w temacie: Jaka karta pamięci od sprawdzonego sprzedawcy z chin lub z jakiegoś innego sklepu interetowego ? zależy mi na karcie ORYGINALNEJ, pojemność 32GB, szybki odczyt i zapis.

z góry dziękuję za propozycje
Czytaj więcej : Jaka karta pamięci od sprawdzonego sprzedawcy lub sklepu? | Wyświetlone : 1993 | Odpowiedzi : 15

Aplikacja polonizująca ?? android thl t100s

Witam posiadam telefon thl t100s tylko problem w tym że nie ma wgranego pl, jest może jakaś aplikacja, chociaż częściowo polonizująca system, system android 4.2.2 .
Czytaj więcej : Aplikacja polonizująca ?? android thl t100s | Wyświetlone : 889 | Odpowiedzi : 1

Zakup większej ilości sztuk a kontrola celna

Witam jestem zainteresowany zakupem kart micro sd.
Mój problem polega na tym że chciałbym zamówić 10 szt
oczywiście z przeznaczeniem na sprzedaż
Czy jeżeli Paczka trafi do urzędu celnego czekają mnie jakieś nieprzyjemności w postaci jakieś kary czy tylko naliczą vat i cło ??
Bardzo proszę o odpowiedź
Czytaj więcej : Zakup większej ilości sztuk a kontrola celna | Wyświetlone : 1002 | Odpowiedzi : 7

Lenovo a760

Witam
Kombinowałem dziś aby miec wiekszy dostep do aplikacji z google marketu, znalazlem w sieci ten poradnik
Robilem wszystko zgodnie z nim, jednak coś poszlo nie tak i teraz telefon zawiesza mi sie podczas ladowania systemu tzn zatrzymuje sie na chinskim logo. Natomiast moge wejsc w tryb recovery. Chciałem przywrocic kopie modyfikowanych plikow, w tym celu zainstalowalem android commander gdzie okazalo sie ze nie czyta pamięci wewnetrznej SDcard0. Odpalilem recovery i tam tez nie ...
Czytaj więcej : Lenovo a760 | Wyświetlone : 1011 | Odpowiedzi : 4

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165495 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570