Teraz jest 4 maja 2025, o 10:53

Nowości Nowości dla Pytania, problemy

Mapa strony Pytania, problemy » Dział : Pytania, problemy

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

PILNE uszkodzony wyswietlacz a zgranie kontaktow i smsow

Czesc,
Dzisiaj moj Zopo C2 spadl poraz ktorys z blatu i na wyswietlaczu ledwo widoczny jest tylko 2cm pasek ekranu reszta to czarna tecza.
Dotyk dziala, ale nie widze polowy ekranu wiec nie moge zrobic nic, komp tez go wykrywa, dlatego z karty sd udalo mi sie skopiowac filmiki i zdjecia.
W jaki sposob moge zgrac na komputer kontakty i smsy? Powiem szczerze troche kontaktow mam na SIM ale reszta jest na pamieci telefonu, druga ...
Czytaj więcej : PILNE uszkodzony wyswietlacz a zgranie kontaktow i smsow | Wyświetlone : 19415 | Odpowiedzi : 13

Będzie to miało mobilny net w Pl?

Witam,
Sprzedawca zaznacza w ofercie na ali: General 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G Network HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100

W razie czego to ta oferta:
http://www.aliexpress.com/item/i9100-Sa ... 88330.html

No i moje pytanie: czy na tym telu mobilny net w Polsce zadziała?
Czytaj więcej : Będzie to miało mobilny net w Pl? | Wyświetlone : 1385 | Odpowiedzi : 3

Blokada telefonu po włożeniu karty SIM

Witam
Nie wiem czy już ktoś pisał w tym temacie ale nie mogłem znależć tu żadnego postu na ten temat.
Tak jak wiele osób tu zarejestrowanych na stronie zdecydowałem się na zakup chinskiego telefonu.
Problem mój polega na tym iż po włożeniu karty SIM pojawia mi się komunikat "the current network does not comply with this unit standard" i niestety z telefonem nic nie mogę zrobić. Po wyjęciu karty telefon działa tzn widzi WFi i ...
Czytaj więcej : Blokada telefonu po włożeniu karty SIM | Wyświetlone : 4288 | Odpowiedzi : 38

Bateria do GoClever Quantum 500

Poszukuje bateri do goclever quantum 500 na allegro nie można znaleść. Telefon ma 5 cali

Obrazek

Czy bateria właśnie od Zoppo będzie pasować do GoClever Quantum 500?
http://www.buysku.com/wholesale/original-3-7v-2000mah-rechargeable-li-polymer-battery-for-zopo-zp980-5-0-inch-3g-smartphone-blue.html
Czytaj więcej : Bateria do GoClever Quantum 500 | Wyświetlone : 2100 | Odpowiedzi : 0

clon s6 uwalony

witam mam problem z klonem s6

telefon dotarł do mnie jako nowy po tygodniu sam sie zaczoł restartowac do ustawien fabrycznych kasując wszystko co było zainstalowane wiec wpadłem na genialny pomysł aby go z aktualizowac niestety tylko pogorszyłem prawdopodobnie wgrałem fleschem zły rom

na chwile obecna telefon sie nie wlancza po podłaczeniu ładowarki ledwo co swieci czerwona dioda
po podłączeniu pod komputer zaczyna go wykrywac jest dzwiek w kompie ze cos podlaczono zaczyna szukac jakiegos ...
Czytaj więcej : clon s6 uwalony | Wyświetlone : 2687 | Odpowiedzi : 19

[Omega Mercury] Problem po zalaniu.

Witam
Na mój telefon dzisiaj wylało się trochę wody ... Po tym telefon włącza się i przy obrazku z androidem wrzucającym kuleczki do szklanki się resetuje. Często też pojawia się takie coś na wyświetlaczu.
http://zapodaj.net/4af2f3513e292.jpg.html
http://zapodaj.net/32aede60eeec5.jpg.html

Co można w tym przypadku zrobić?
Czytaj więcej : [Omega Mercury] Problem po zalaniu. | Wyświetlone : 1412 | Odpowiedzi : 2

Pekniety wyswietlacz- zamiennik?

Witam.
Mam problem odnośnie telefonu eachine m1 wyświetlacz i digitizer padł i problem jest taki że nie idzie nigdzie dostać ekranu do niego.
Czy ktoś bardziej ogarnięty może mi powiedzieć czy istnieje możliwość wymiany z innego podobnego telefonu? Bardzo podobny ekran ma THL T6pro i zastanawiam się czy udałoby się go "podmienić"
Dane telefonu:
http://www.banggood.com/Eachine-M1-9002100MHz-5-inch-MTK6592-1_7GHz-Octa-core-Smartphone-p-941869.html

ekran:
Screen
Display Size 5.0 Inch
Type IPS OGS capacitive touch screen
Resolution 1280 x 720 pixels

wymiary:
...
Czytaj więcej : Pekniety wyswietlacz- zamiennik? | Wyświetlone : 1428 | Odpowiedzi : 3

Pekniety wyswietlacz w elephone g7

Pytanie czy ktos zna serwis ktory by sie podjal wymiany samego szkla? Pekniecie podluzne od gory do dolu telefonu. Czy ktos mials styccznoscc z takim problemem i moglby podacc prrzyblizona cene takiej uslugi? Telefon to elephone g7 jak w temacie.
Czytaj więcej : Pekniety wyswietlacz w elephone g7 | Wyświetlone : 1343 | Odpowiedzi : 0

Goophone i6 blokowanie aplikacji google play

Posiadam Goophone i6 MTK6592 Octa Core 1.7GHz I mam problem z aplikacjami google zostają zatrzymane w trakcie instalacji np klawiatura google,sklep play .Co z tym fantem zrobić ? Aha jeszcze problem bo pc go nie widzi a postępuję tak samo jak przy i5s który chodzi bez zarzutu.
Czytaj więcej : Goophone i6 blokowanie aplikacji google play | Wyświetlone : 1607 | Odpowiedzi : 0

Zgubiłem telefon.

Stała się rzecz nieprzyjemna - zgubiłem telefon. Niestety ktoś już wyjął kartę SIM i pewnie go przywłaszczył. Fakt ten chcę zgłosić na policję ale jest jeden problem. Telefon był kupowany od osoby która kupiła go z chin nie płacąc podatku, nie mam żadnego dowodu zakupu tylko nr IMEI i opakowanie.
Kiedy zgłasza się zaginięcie oraz czy potrzebne sa jakieś dowodu zakupu/uiszczenia podatku ?
Nie jest to może urząd celny ale nie chcę być w niekomfortowej ...
Czytaj więcej : Zgubiłem telefon. | Wyświetlone : 2563 | Odpowiedzi : 13

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571