Teraz jest 25 kwi 2025, o 13:03

Nowości Nowości dla Przydatne Programy i Aplikacje

Mapa strony Przydatne Programy i Aplikacje » Dział : Przydatne Programy i Aplikacje

Nawigacja na ryby i do lasu.

Szukam nawigacji która by miała opcje prowadzenia na przełaj. Podam przykład. Jade na ryby łodką i chciałbym nastepnego dnia dokładnie w to miejsce wrócić. Zaznaczam punkt na nawigacji na srodku jeziora. Albo w lesie na grzybach, zaznaczam punkt gdzie stoi auto i nie muszę się martwic ze nie trafię.
Czytaj więcej : Nawigacja na ryby i do lasu. | Wyświetlone : 7284 | Odpowiedzi : 4

Gry na Andka

Nie widziałem jeszcze na forum tematu temat gier, a to przecież dziwne bo są one ważną integralną częścią Androida :-)
To jak tak tam? W co pogrywacie na swoich telefonach? Które tytuły są waszymi ulubionymi i dlaczego? :-P

Od siebie może zacznę z Eternity Warriors 3 bo dość sporo ostatnio przy tym tytule siedzę. Bardzo fajny MMO Hack 'n ...
Czytaj więcej : Gry na Andka | Wyświetlone : 3269 | Odpowiedzi : 2

Pimp my ROM dla ulepszania

Witam.
Natrafilem na ciekawa apke Pimp my ROM, ktora moze wydluzyc zywotnosc baterii lub zwiekszyc wydajnosc tel. Zachecam do testow programu i wpisywania uwag.
Czytaj więcej : Pimp my ROM dla ulepszania | Wyświetlone : 2913 | Odpowiedzi : 3

Przydatne aplikacje-Wasze propozycję

Cześć! Jako, że dotarł mój telefonik, a to mój pierwszy poważniejszy model z androidem, chciałem się dopytać jakie aplikacje polecacie do różnych zadań. Używam telefonu do wszystkiego: gps, muzyka, internet, studia itd. Do każdej czynności wgrywacie swoje odpowiedniki czy oferowane przez producentów Wam wystarczają?
Czytaj więcej : Przydatne aplikacje-Wasze propozycję | Wyświetlone : 8141 | Odpowiedzi : 21

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39569