Teraz jest 5 maja 2025, o 07:20

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Vivo NEX Dual vs Nubia X Telefony z podwójnym wyświetlaczem

W zeszłym roku widzieliśmy trend dążący do jak największego zagospodarowania powierzchni telefonu przez wyświetlacze. Doszliśmy już do niemal bezramkowych telefonów, ale producentom jest nadal mało i zaczynają montować wyświetlacze z obydwu stron telefonu. Nubia X i Vivo NEX Dual są tego doskonałym przykładem.

Czytaj Dalej
Vivo NEX Dual vs Nubia X

Obrazek
Czytaj więcej : Vivo NEX Dual vs Nubia X Telefony z podwójnym wyświetlaczem | Wyświetlone : 1837 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Le x620 problem z zasięgiem

Witam, mam problem z zasięgiem w tym telefonie. Android 6.0 (poziom poprawek z 2016 - tak w informacji o telefonie)) EUI 5.9.020S (stable). Sieć PLUS. Faktycznie w domu mam gorszy zasięg ale dzieciaki z Xiaomi czy Samsungiem problemu nie mają. Ja muszę wystawić telefon za okno aby np wysłać MMSa, SMSy też przychodzą ciężko. Rozmowa tylko z głową w oknie.
Te telefony tak mają czy kwestia ustawień?
Czytaj więcej : Le x620 problem z zasięgiem | Wyświetlone : 2547 | Odpowiedzi : 9 | Dział : LeTV LeEco

Spór na dhgate.com

Muszę założyć spór na dhgate.com. kupiłem zegarek (podróba)który okazał się być zepsuty. ciężko mi to udowodnić zdjęciami czy filmem bo przestaje chodzić po godzinie. ze sprzedawcą się nie dogadałem(nie wierzy mi). ma ktoś doświadczenie z zakładanie sporów w tym sklepie?
Czytaj więcej : Spór na dhgate.com | Wyświetlone : 5433 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Chińskie sklepy

Meizu 16 vs 16th

Czy te telefony różnią się czymś oprócz procesora? Snap 710 byłby dla mnie wystarczający a powinien być bardziej energooszczędny od 845.
Czytaj więcej : Meizu 16 vs 16th | Wyświetlone : 2899 | Odpowiedzi : 6 | Dział : MEIZU

lenovo k5 pro 4/64 ze sklepu gearvita, warto?

witam ostatnio szukam telefony, w końcu nie xiaomi! spodobał mi się ten ale żadnych testów i opinii, mimo już kilku miesięcy na rynku. Może ktoś miał do czynienia z tym telefonem i sklepem gearvita? bardzo sie reklamuje aż za bardzo. Pewny to sklep czy jendak nie?
Czytaj więcej : lenovo k5 pro 4/64 ze sklepu gearvita, warto? | Wyświetlone : 10801 | Odpowiedzi : 63 | Dział : Jaki telefon kupić ?

OP6 slow motion

Witam, ktoś wie dlaczego op6 nie ma słów motion w 960fpsach? To przez sprzęt czy kwestia software?
Czytaj więcej : OP6 slow motion | Wyświetlone : 2758 | Odpowiedzi : 1 | Dział : OPPO, OnePlus

LeEco x526 unbrick?

Cześć, jestem zupełnie swieży na tej stronie i ogolnie w swiecie telefonów, ale jestem tez kompletnie zdesperowany. Potrzebny jest mi telefon na gwałt a moj LeEco x526 dzis właśnie plunął mi w twarz. Zaczeło się od tego ze tło blokady ekranu przesuneło się w prawy dolny róg (reszta ekranu była czarna, ale wszelkie informacje jak powiadomienia, godzina były widoczne), po czym chciałem go zresetować, jednak to okazało się jego ostatnim oddechem. Teraz za cholere nie ...
Czytaj więcej : LeEco x526 unbrick? | Wyświetlone : 2694 | Odpowiedzi : 6 | Dział : LeTV LeEco

Honor Play - jakie szkło?

Cześć wszystkim :-)
Szybkie pytanie, proszę o odpowiedź :D
Jakie możecie polecić szkło hartowane do Honora Play?
Czytałem wiele opini o 3mk i są one podzielone, niektórzy piszą że super szkła/szkła hybrydowe inni że lipa. Jak to jest u Was? Co sądzicie o szkle hybrydowym?
Czy lepiej zakrywające cały ekran? Czy tylko do zaokrągleń?!
Z góry dzięki za odpowiedzi :-) ...
Czytaj więcej : Honor Play - jakie szkło? | Wyświetlone : 2482 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

MediaTek MT6750T> kilka pytań świeżego użytkownika

Witam, kupiłem telefon na MediaTek MT6750T. To mój pierwszy kontakt z mediatekiem, działa wg mnie dobrze (przesiadka z xperii z3) ale mam w związku z tym kilka pytań, będę wdzięczny za wyjaśnienia

1. Czy można na nim zrobić coś w rodzaju pełnej kopii aktualnego systemu?
2. Czy jest wykonalny na nim root? Jest dedykowany pod określony model telefonu/oprogramowanie/ogólny dla procesora?
3. Powiązane z pkt 2. Czy jeśli uda się zrobić roota to istnieje na niego ...
Czytaj więcej : MediaTek MT6750T> kilka pytań świeżego użytkownika | Wyświetlone : 2476 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

lynwo - zmiana tarczy

Witam
Czy ktos ma smartwatch marki lynwo - lub podobny ?
Znajomy ma Lynwo M9 i twierdzi, ze zmiana tarczy zegarka - sie nie da
Wiec szukam porady czy i jak mu doradzic ze sie da zmienic / zainstalowac watch face
bo sadze ze sie da
Dzieki za porady i sugestie
Czytaj więcej : lynwo - zmiana tarczy | Wyświetlone : 2326 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571