Teraz jest 20 kwi 2025, o 07:59

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Instalacja romu dla MT65xx krok po kroku

* Flashowanie telefonów każdy użytkownik robi na własną odpowiedzialność!! *

Telefony MT65x3 obsługują już flashowanie przez kabel USB bez konieczności używania kabla USB do UART.

Do procesu flashowania, oprócz dostarczonego z telefonem kabla potrzebne będzie:
a) SP Flash Tool
b) Obraz recovery.img (w celu dostępu to menu odzyskiwania)
c) Odpowiednie oprogramowanie spakowane w pliku Update.zip

1. Przede wszystkim upewnij się, że masz zainstalowanie najnowsze sterowniki USB MT65x3 VCOM.

2. Teraz otwórz SP Flash Tool i ...
Czytaj więcej : Instalacja romu dla MT65xx krok po kroku | Wyświetlone : 26728 | Odpowiedzi : 30 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Modem

Mam pytanko czy w jakiś chińczykach jest możliwość podłączenia go do komputera jako modem?
Czytaj więcej : Modem | Wyświetlone : 2737 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Htc Artemis - Android

Próbuje odpalić wing-linux-0.4pre3 na HTC Artemisie, wszystko się uruchamia, ale ekran migocze. Dograłem dograłem łatkę z xda-developers, ale nie pomogło. Może ktoś poradził sobie z tym problemem?

A wygląda to tak http://youtu.be/36apqAqcuCQ
Czytaj więcej : Htc Artemis - Android | Wyświetlone : 3380 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

pizzerie - restauracje warszawa- propozycje

Witam. Prosze abyście w tym wątku zamieszczali propozycje swoich ulubionych pizzerii w Warszawie? Gdzie najbardziej lubicie jadać, gdzie jadacie najczęściej i dlaczego? W jakich restauracjach pizza najbardziej wam smakuje?
Czytaj więcej : pizzerie - restauracje warszawa- propozycje | Wyświetlone : 2390 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

Życzenia

Spokoju i radości,
tylko miłych gości!
Smacznej Wigilii i całusów moc
- w tę najpiękniejszą w roku noc!
Szczęścia kilogramów,
ze śniegu bałwanów!
Życzliwych ludzi wokół,
żadnej łezki w oku,
Przyjaciół jakich mało.
Przez życie idźcie śmiało!
Niech miłość bez ustanku Was dotyka.
A w Nowym roku szczęście spotyka!
Administracja telchina.pl

Obrazek
Czytaj więcej : Życzenia | Wyświetlone : 2422 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Za ściąganie z sieci w BitTorrent grozi kara

Za ściągnięcie "The Witcher 2" w BitTorrent-Sieci grozi upomnienie za 911,80 Euro które rozsyła firma "CD Project". Która ostro wzięła się do pracy rozsyłając prezenty świąteczne z przekazem na 911,11 Euro. :]

Jak chcecie sprawdzić co ściągaliście w BitTorrent tutaj jest strona która miedzy innymi wykorzystywana jest poprzez firmę która ściga "ciągaczy" . Wystarczy wpisać IP i wszystko jak na tacy ;)

http://www.youhavedownloaded.com/
Czytaj więcej : Za ściąganie z sieci w BitTorrent grozi kara | Wyświetlone : 4361 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Komputery i internet

polski android

Jeśli kupię w sklepach chińskich telefon z androidem, który nie ma polskiego menu to czy da się zainstalować androida polskiego ? i skąd go wziąść?

Chodzi mi o taki telefon

http://www.aliexpress.com/product-gs/50 ... alers.html

Jeśli ma ktoś doświadczenie z tym sklepem to czy zostanie mi naliczone cło za zakup?
Czytaj więcej : polski android | Wyświetlone : 4219 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pytania, problemy

Styl forum

Użytkowników korzystających ze skórki Chronocles, SubSilver i BrownSugar proszę o zmianę na inną. Style te zostaną zastąpione nowymi.
Czytaj więcej : Styl forum | Wyświetlone : 10684 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Nokia x1 01. Recenzja

Nokia x1 01. Recenzja
Telefon dostałem do testów tylko 12h. Ma być prezentem, więc nie mogłem w niego za bardzo ingerować .Testowałem tylko podstawowe funkcje. Postaram się rzetelnie opisać jego wady i zalety.

W pierwszej chwili gdy go zobaczyłem, myślałem ze to kolejny klon Noki na 2 karty sim. Ale okazało się że Nokia poszła po rozum do głowy i zaczęła produkować dwu simowce. Kolejnym zaskoczeniem było braku napisu Made In China. Zamiast niego widnieje ...
Czytaj więcej : Nokia x1 01. Recenzja | Wyświetlone : 3879 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dual SIM

bezpłatny dostęp do internetu !!

Spółka Aero2 oferuje bezpłatny dostęp do internetu Nie są to zawrotne szybkości bo 256/256 ale można swobodnie przeglądać strony www

Bezpłatny internet

Obrazek
Czytaj więcej : bezpłatny dostęp do internetu !! | Wyświetlone : 11410 | Odpowiedzi : 39 | Dział : Komputery i internet

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165481 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39567