Teraz jest 20 kwi 2025, o 06:22

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Rozrywka a konferencje

Czemu służy program towarzyszący konferencji? Po co podczas spotkań biznesowych te wszystkie bajery? Konferencje powinny być skupieniem i czasem pracy.
Czytaj więcej : Rozrywka a konferencje | Wyświetlone : 2422 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HydePark

Prawdziwa strona

Witam, otóż mam pytanie, ostatnio kupowałam telefony tylko na allegro, ale przeszukując internet znalazłam kilka fajnych stronek jak solombi itp, ceny zazwyczaj były wieksze niż na aledrogo więc z nich rezygnowałam. Ale dzisiaj szukając nowinek znalazłam coś takiego

http://china-made-wholesale.com/

I tutaj jest moje pytanie, otóż czy ktoś z was tak coś kolwiek kupił, albo ma jakieś zdanie na temat tej strony? Telefony wychodzą ciut taniej albo tyle samo, niż na alledrogo tylko z tą ...
Czytaj więcej : Prawdziwa strona | Wyświetlone : 2543 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Chiński smartphone

WItam :) Jestem tu nowym użytkownikiem (z reszta jak pewnie widać :) ) i tak jak w temacie chce zapytać co sądzicie o chińskich smartphonach z androidem i windows mobile. Jak w nich jest z jakością wykonania funkcjonalnością itp. Słyszałem wiele rozbierznych informacji na ten temat i sam już nie wiem :( więc proszę was o pomoc. Proszę także o wklejanie linków z takimi ciekawymi smartphonami. Z góry dzięki za pomoc :)

PS!!!! Czy ktoś ...
Czytaj więcej : Chiński smartphone | Wyświetlone : 6152 | Odpowiedzi : 17 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Wasz pierwszy telefon komórkowy

Jaki był wasz pierwszy telefon komórkowy ?

Moją pierwszą komórką był Sagem rc 712, kupiłem go w 1998 w Simplusie za 548zł
Miał dziwną książkę telefoniczną, można było wpisywać numery telefonów. Bez nazw :). Miał monochromatyczny wyświetlacz. Bateria trzymała ze 2 dni
W tamtych czasach komórka była Luksusem.
Minuta połączenia 2.95zł .
Wewnątrz sieciowe 1.75zł.
Sms były tylko w abonamencie i kosztowały po 0.70gr

Obrazek

Fotka pożyczona ;)
Czytaj więcej : Wasz pierwszy telefon komórkowy | Wyświetlone : 4783 | Odpowiedzi : 16 | Dział : HydePark

Pierwszy 4-rdzeniowy smartfon klonem iPhone'a

Firma Meizu, znana z klonowania iPhone'a, wypuszcza na rynek pierwszy na świecie smartfon będący następcą popularnego modelu M9, wyposażony w czterordzeniowy procesor.

Kto by przypuszczał, że Meizu, firma specjalizująca się w kopiowaniu iPhone'a, wypuści na rynek smartfona, dużo bardziej zaawansowanego technologicznie niż pierwowzór, który stara się kopiować. Meizu zapowiedziało wprowadzenie do sprzedaży pierwszego na świecie smartfona z czterordzeniowym procesorem. Model Meizu MX, jest następcą popularnego M9 i będzie sprzedawany w przyzwoitej cenie.
Obrazek
Meizu MX ...
Czytaj więcej : Pierwszy 4-rdzeniowy smartfon klonem iPhone'a | Wyświetlone : 3831 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

MOPS T800 z Android- chińska, tańsza alternatywa dla Xperia

MOPS T800 z Android- chińska, tańsza alternatywa dla Xperia Play

Obrazek
Na rynku zadebiutował niedawno telefon stworzony z myślą o graczach- Xperia Play, pierwszy smartfon sygnowany logiem PlayStation oraz posiadający przyciski znane z kontrolera Sony. Tym razem poznaliśmy telefon MOPS Shadow T800, w skrócie chińską, tańszą alternatywę dla Xperia Play.

Chińska firma Beijing Man and Time Technology Co. przedstawiła "pierwszy inteligenty mobilny terminal stworzony z myślą o grach"- MOPS Phantom of the Opera T800 (tak ...
Czytaj więcej : MOPS T800 z Android- chińska, tańsza alternatywa dla Xperia | Wyświetlone : 3507 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

GooApple 3G Chiński klon iPhone 4 z Androidem

Chiński klon iPhone 4 z Androidem w cenie prostej Nokii. Ręce opadają

Złośliwi mogliby powiedzieć, że to jedyny iPhone, który obsługuje Flasha. Chwilami chińska 'kreatywność' nas po prostu przeraża.
Obrazek
GooApple 3G, to chiński klon iPhone 4 z Androidem 2.2 na pokładzie. Naprawdę powinien nazywać się FrankensteinPhone. Potwór urodził się na w skutek klasycznego Ctrl+C Ctrl+V, ale trzeba wciąć poprawkę na to, że nie jest to po prostu kolejny tandetny klon smartfonu Apple.

Obudowa jest ...
Czytaj więcej : GooApple 3G Chiński klon iPhone 4 z Androidem | Wyświetlone : 3931 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Google nie zarobi na Androidzie w Chinach

Najnowsze badania pokazują, że zyskujący na popularności Android stanie się wkrótce dominującym mobilnym system operacyjnym w Chinach. Wydawać by się mogło, że umocni to pozycję Google w Państwie Środka i uzależni Chińczyków od tej amerykańskiej platformy mobilnej. Nic bardziej mylnego - zauważa serwis Ars Technica

Chiński przemysł mobilny stworzył i rozwija swój własny wariant Androida zwany oPhone. Jest to fork platformy opracowanej przez Google, przez który amerykańska korporacja traci swoją pozycję pośrednika między deweloperami a ...
Czytaj więcej : Google nie zarobi na Androidzie w Chinach | Wyświetlone : 3110 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Xiaomi Phone MIUI z Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Xiaomi Phone MIUI z Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Chiński smartphone z najwyższej półki Xiaomi Phone (1,5GHz dwurdzeniowy procesor Snapdragon S3 (MSM8260), grafika 266MHz Adreno220 GPU, 4-cale 16:9 capacitive touchscreen 1GB RAM, 4GB ROM, 8mpix kamera, w przystępnej cenie – wyceniany na ok 315USD) wyposazony zostanie w najnowszy system operacyjny Google Android 4.0 Ice Cream Sandwich z popularną nakładką MIUI. Xiaomi Phone zostanie pierwszym chińskim telefonem wyposażonym w 4-tą wersje systemu Android.
Obrazek
Niektóre nowe ...
Czytaj więcej : Xiaomi Phone MIUI z Android 4.0 Ice Cream Sandwich | Wyświetlone : 2979 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Sciphone N21 dualsim system Android, 624MHz, 3cale, wifi

Sciphone N21 dualsim system Android, 624MHz, 3cale, wifi

Sciphone N21 to chiński telefon z systemem operacyjnym google android wyposażony w wifi, bluetooth, technologię dual SIM, procesor Marvell PXA 310 624MHz, 3-calowy dotykowy wyświetlacz o rozdzielczości 240×400 pikseli, 128MB RAM, 256MB ROM oraz slot kart pamięci microSD. Posiada wbudowany akcelerometr oraz 5megapikselowy aparat fotograficzny.
Obrazek
Specyfikacja:

Standard GSM: 900 1800 1900
Standard UMTS 1900:
Rodzaj:Klasyczny (bar)
Wymairy: 112,00 x 54,00 x 16,00 mm
Waga: 135,00 g ...
Czytaj więcej : Sciphone N21 dualsim system Android, 624MHz, 3cale, wifi | Wyświetlone : 3103 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165481 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39567