Teraz jest 17 maja 2025, o 01:28

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

[ dwie karty SIM] pomoc

witam jestem tu nowy nie wiem jak za bardzo się poruszać tu
szukam pomocy kupiłem szrot ta chińskiego MTK MT6235 PODOBNY JAK Iphone 4
mam problem z włączeniem WIFI wyskakuje napis --- NOT AVAILABLE UNDRE GSM ONLY MODE ---- co to jest proszę o pomoc bardzo dziękuje
Czytaj więcej : [ dwie karty SIM] pomoc | Wyświetlone : 2433 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dual SIM

[dual Sim] N9 nie włącza się

Witam mam te chińskie N9 ki dzis mi p[rzyszły 3 telefony , jeden wystawiłem na aukcję ale pozostałe dwa nie reagują na przycisk włącznika nic się nie dzieje, podpiąłem jeden pod ładowarkę przez 5 min pokazywał w rogu ładowanie , po czym zgasło i przycisk nadal nie reaguje.... czy co ?? rozwalone ??

jeden telefon podłączony do ładowarki po naciśnięciu włącznika , zapala się ekran z paskiem ładowania miga dwa ...
Czytaj więcej : [dual Sim] N9 nie włącza się | Wyświetlone : 6950 | Odpowiedzi : 24 | Dział : Dual SIM

Podrobka iphona

Witam!
Mam zamiar kupic w USA podróbek telefonu Apple.prosze o doradzenie czy to dobra podrobka i czy nie zepsuje sie odrazu.Wydaje mi sie iż wszystkie rzeczy sprzedawane na Amerykę nawet te podrobki są lepsze niż na Polskę
Link do telefonu :
http://www.ebay.com/itm/3-5-OEM-touch-u ... 2a1a8438a6
Czytaj więcej : Podrobka iphona | Wyświetlone : 4708 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Doładowanie konta za 5zł za free

Witajcie znalazłem strone dzieki której doładujecie swoje konto kwotą 5zł za darmo bez oglądania głupich reklam!

http://doladujtelefona.yoyo.pl/sv4bvstbc7w8v4.html
działa 100%polecam
Czytaj więcej : Doładowanie konta za 5zł za free | Wyświetlone : 2572 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

Mody do GTA SA

Ten temat jest poświęcony modom do gry znanej a mianowicie Grand Theft Auto San Andreans.
Prosiłbym o krótki opis i link, ew. zdjęcia+link
Czytaj więcej : Mody do GTA SA | Wyświetlone : 2030 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

[dual Sim] N9 problem pamięć

Witam od niedawna jestem posiadaczem telefonu N9 Dual sim. Działa na nim 2 karty aktywne plus karta pamięci, wszystko ładnie pięknie , ale np w wifi , wejdę na 3 strony i wyskakuje mi jakiś błąd z pamięcią , wejde w odtwarzacz muzyczny i nie mogę odtworzyć piosenek przez niego , odpalając z pliku gra.. wygląda tam jak by telefon nie mial , żadnej pamięci wbudowanej nawet do otwierania pliku , przy uruchomieniu aplikacji z ...
Czytaj więcej : [dual Sim] N9 problem pamięć | Wyświetlone : 3847 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dual SIM

Wysyłka Pilne ;)

Mam pytanko, na stronie polskiej poczty, do śledzenia telefonu wyskoczył mi dzisiaj komunikat. Jak myślicie ile jeszcze będzie szedł telefon(mieszkam koło Gdańska) :) Z góry thanks ;]

06-06-2012 16:49
WER Warszawa (00900) Wysłanie z ładunkiem
Czytaj więcej : Wysyłka Pilne ;) | Wyświetlone : 2377 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

[dual Sim] Dual sim e71 Brak Polskiego języka

Witam!
Mam problem z telefonem dual sim e71 mianowicie na aukcji było napisane że ma Polskie menu lecz gdy telefon przyszedł okazało się że w ustawieniach telefonu nie ma takiego języka.
I tu jest moje pytanie czy da się jakoś wgrać do tego telefonu Polski język a jeśli tak to jak??
Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Dworek

A oto link do aukcji telefonu http://allegro.pl/show_user.php?uid=250 ... _recvd_neg
Czytaj więcej : [dual Sim] Dual sim e71 Brak Polskiego języka | Wyświetlone : 3131 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dual SIM

[podróbka] STAR A8

Warto kupić ten telefon?
Proszę pisać argumenty za i przeciw...

Czy ta aukcja jest zaufana:
http://allegro.pl/show_item.php?item=2321274890

Proszę o szybką odpowiedz ;)
Czytaj więcej : [podróbka] STAR A8 | Wyświetlone : 3181 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Aliexpress Tanie zakupy na przykladzie telefonu

Aliexpress - Największa platforma handlowa na świecie dla detalistów.

Przewodnik "Jak kupować w chinach" jest napisany tak aby zakupy i płatności były jak najtańsze bez zbędnych kosztów i prowizji.

Przed rozpoczęciem zakupów powinieneś wyrobić sobie wirtualną kartę (internetową) rozliczanych w dolarach aby uniknąć kosztów przewalutowania i transakcja była bezpieczna.
Kartę taką dostaniesz do bezpłatnego eKonta lub jak jesteś jeszcze niepełnoletni to do darmowego izzyKonta
Możemy bez kosztów posiadać te konta nawet bez stałych wpływów np ...
Czytaj więcej : Aliexpress Tanie zakupy na przykladzie telefonu | Wyświetlone : 133259 | Odpowiedzi : 188 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165507 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39572