Teraz jest 30 kwi 2025, o 16:07

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Samsunga Galaxy S Duos S7562 DUAL SIM

Samsung Galaxy S Duos S7562, to jeden z wielu w portfolio południowokoreańskiego koncernu smartfon wyposażony dwa sloty kart SIM. Oficjalny komunikat prasowy na jego temat pojawił się pod koniec sierpnia, jednak do dnia dzisiejszego, model ten nie został wprowadzony do sprzedaży detaliczne na rynkach europejskich oraz nie była znana jego cena. Teraz się to jednak zmieni, gdyż docierają do nas nowe fakty w tej sprawie.

Obrazek

Według niemieckiego sklepu internetowego Amazon, Samsung Galaxy S Duos ...
Czytaj więcej : Samsunga Galaxy S Duos S7562 DUAL SIM | Wyświetlone : 2416 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dual SIM

Fly IQ441 Radiance DUAL SIM

Ostatnimi czasy możemy zaobserwować nieustający szturm producentów smartfonów na segment dual SIM. Atakują go słuchawki z różnych przedziałów cenowych. Jedną z nich jest Fly IQ441 Radiance. Jak prezentują się jej podzespoły i czy warto się nią zainteresować?

Obrazek

Jest to smartfon oparty na systemie Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Przez producenta wyposażony został w duży, 4.3-calowy wyświetlacz wykonany w technologii IPS i pracujący w rozdzielczości 800 x 480 pikseli. Ponadto na jego pokładzie zamontowany został ...
Czytaj więcej : Fly IQ441 Radiance DUAL SIM | Wyświetlone : 1769 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dual SIM

[dual sim] nokia e7 tryb flight mode

witam,szukałem już wszędzie pomocy,w jakiś sposób telefon "nokia" e7 (oczywiście chińska) przeszła w tryb "flight mode" i w żaden sposób nie potrafie tego zmienić,a klawisz wyłączenia nie wyłancze talefony,kilka dni działał normalnie
Wielkie dzięki za pomoc
Czytaj więcej : [dual sim] nokia e7 tryb flight mode | Wyświetlone : 9954 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Poradniki

Chiński sklep internetowy

Witam , zapoznałem się z chińskim sklepem z jego asortymentem jeśli chodzi o telefony

http://www.dhgate.com

a głównie chodzi o podróbkę S III

http://www.dhgate.com/mtk6575-dual-core ... 94c0f.html

widziałem , że ludzie pisali , że wysyłka jest za free ? wie ktoś może o tym ? gdzie kliknęłem BUY NOW , wyskoczyła mi tabela do uzupełnienia swoich danych , to co wpiszę swoje dane ...
Czytaj więcej : Chiński sklep internetowy | Wyświetlone : 2541 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Korea Płd

Ktoś się orientuje czy na wzór chińskich sklepów są też koreańskie? Chciałbym kupić cyfrówkę Samsunga. Polskę olał całkowicie i aparaty są raczej trudno dostępne.
Czytaj więcej : Korea Płd | Wyświetlone : 1757 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

[android] Android4.0.4

Witam wszystkich zakupilem chiński telefon podróbke SAMSUNG GALAXY S3 moj model to N9300 parametry : procesor 1GHz dual core+ 200 MHz na grafike, ram 512, wyswietlacz 4,7",system androoid 4.0.4. Na telefonie nie mam IMEI pisze ze niedostepny, dzialaja tylko aplikacje z Google Play ( market ), a jak sciagam gry ze stron np ( phone mobile9 ) to gra sie instaluje a jak sie juz zaintaluje i chce ja otworzyc to ja telefonik zamyka i ...
Czytaj więcej : [android] Android4.0.4 | Wyświetlone : 2290 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Chińczycy się starają?

Witam, po krótkiej nieobecności, nie wiem czy Wasze zainteresowanie chińskimi telefonami tak drastycznie spadło, czy nie wywarło na Was to większego szału. Mianowicie popatrzcie na allegro, na telefony typu U920, N8000, Star V12, I9300 SIII, I9220, Star N9880 jest tego na prawdę wiele, telefony z procesorami 1Ghz (tak przynajmniej mówią dane techniczne) z wyświetlaczami po 5 cali, pojemnościowe 5 punktowe dotyki, wifi, gps, dual sim i to wszystko na androidzie 4,0 w cenie od ok ...
Czytaj więcej : Chińczycy się starają? | Wyświetlone : 3458 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Nowości

Apple wydało Iphona 5 chińczycy zrobili to szybciej :)

Nie ma niespodzianki. Zaprezentowany dziś iPhone 5 wygląda dokładnie tak, jak prototypy, których zdjęcia pojawiały się w sieci przez całe wakacje. Czy to będzie jednak dobry telefon? Zapowiada się bardzo dobrze.

iPhone 5, który jest tak naprawdę iPhone szóstej generacji, przyniósł kolejną rewolucję do świata iOS. Zgodnie z nieoficjalnymi informacjami jakie docierały do nas od kilku tygodni, ma on większy ekran od swoich poprzedników. Wyświetlacz w iPhone 5 ma 4 cale, proporcje 16:9 i rozdzielczość ...
Czytaj więcej : Apple wydało Iphona 5 chińczycy zrobili to szybciej :) | Wyświetlone : 2945 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

[android] SMARTPHONE L621

http://www.ahappydeal.com/product-74987.html
oto on
Problem polega na tym że na nim uzywam adw launcher więc odinstalowałem oryginalne menu
Wszystko dobrze działało ale gdy go sformatowałem poprzez recowery mode nie chce sie włonczyć :cry: pisze tylko napis android?? :evil:
Moze ktos pomoże i da jakiegoś linka
Czytaj więcej : [android] SMARTPHONE L621 | Wyświetlone : 2410 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

Plan organizacja Forum ;)

Witam ;)

Co do organizacji to dobry dział ;)

Chciał bym zaproponować kilka zmian które można było By wprowadzić w życie :
Po:
1. Co sądzi administracja o Wprowadzeniu możliwości wypowiedzi osobom nie zarejestrowanym(Gościom) ? Taki gość mógł by się wypowiedzieć w działach technicznych ale nie zakładać nowych tematów.
Powód takiej propozycji:Nie każdy ma chęć na rejestracje a przegląda nasze forum mając taką opcję może wyrazić opinię a za czym idzie wzrośnie aktywność naszego forum. ...
Czytaj więcej : Plan organizacja Forum ;) | Wyświetlone : 8134 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165499 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570