Teraz jest 17 maja 2025, o 01:17

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Tylko u mnie Gry Java Android I nie tylko

Zapraszam do mojego chomika:

www.chomikuj.pl/jajko213

Znajdziecie tam Mnóstwo gier ponad 100 w formatach java
Mnóstwo gier Android
Mnóstwo Plików na IOS
Oraz gry PC piosenki filmy itp.
Czytaj więcej : Tylko u mnie Gry Java Android I nie tylko | Wyświetlone : 2203 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Podrobiony iPhone 5 już na chińskim rynku

Chińscy producenci sprzętu, jak zwykle, nie czekają na oficjalną premierę urządzenia od Steve'a Jobsa.

Chińskie władze zapowiedziały na początku tygodnia, że chcą walczyć z podrobionymi sklepami Apple'a, które ich zdaniem szkodzą innym sprzedawcom. Azjatycki rynek słynie jednak również z podróbek samych urządzeń, o których z pewnością wielokrotnie jeszcze usłyszymy.

Jak poinformował Reuters, na chiński rynek trafiło urządzenie hiPhone 5, którego nazwa nieprzypadkowo nawiązuje do nowego urządzenia od Apple'a. Design telefonu nawiązuje do iPhone'a, a całość ...
Czytaj więcej : Podrobiony iPhone 5 już na chińskim rynku | Wyświetlone : 2373 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Chińskie podróbki znanych urządzeń

Chińczycy, którzy są w stanie podrobić niemal dowolny produkt, zaczynają… ulepszać oryginalne projekty. CHIP prześledził, ile czasu mija, zanim podróbka trafi z chińskiej fabryki na polskie aukcje internetowe

Zobacz więcej: http://www.chip.pl/artykuly/trendy/2008 ... z24HgNjA1c

Na zdjęciu w ofercie iPod. W opisie: odtwarzacz MP4 jak iPod. Takie urządzenie znaleźliśmy na Allegro. Czym się różni od prawdziwego iPoda? Ma wbudowane radio, obsługuje karty microSD, do tego ma aparat (rozdzielczość 2 Mpix) oraz ...
Czytaj więcej : Chińskie podróbki znanych urządzeń | Wyświetlone : 2573 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Chińskie podróbki w amerykańskim sprzęcie wojskowym @ BBC N

Według BBC News, komisja senacka podaje, że ogromna ilość podrabianych chińskich elementów elektronicznych wykorzystywana jest w amerykańskim sprzęcie wojskowym. Roczne dochodzenie wykryło 1 800 przypadków użycia fałszywych części w amerykańskich samolotach bojowych.
Szacuje się, że ponad 70% z miliona podejrzanych części pochodzi z Chin, podaje raport
Obwinia się głównie wadliwy amerykański łańcuch dostaw oraz niepowodzenie Chin w kwestii ograniczenia rynku fałszerzy
Brak kluczowego elementu może stanowić ryzyko oraz zagrożenie dla bezpieczeństwa narodowego i doprowadzić do ...
Czytaj więcej : Chińskie podróbki w amerykańskim sprzęcie wojskowym @ BBC N | Wyświetlone : 2042 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Nokia N9 za 200 złotych. Mistrzowie podróbek atakują!

Taobao po prostu zabija śmiechem. Ten chiński odpowiednik Allegro słynie z ciekawych ofert spod lady. Najnowszy przebój? Klon Nokii N9.:D

Na Taobao można między innymi kupić klona iPhona 4 z Androidem. Ostatnio pojawiły się tam nieco "inne" Nokie N9.

Smartfon wygląda jak Nokia N9 - co do tego nie mamy żadnych wątpliwości. Niestety na tym kończy się podobieństwo. 3,8-calowy wyświetlacz, to tani rezystancyjny ekran LCD (240x400). Zamiast 8 Mpx aparatu, użytkownik dostaje 1,3 Mpx. Do ...
Czytaj więcej : Nokia N9 za 200 złotych. Mistrzowie podróbek atakują! | Wyświetlone : 3137 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

chiński SG II I9100 mt6573

Witam

Ostatnio zakupiłem sobie ten telefon:
http://us.aliexpress.com/snapshot/11082 ... rect=false

Nie dam rady wgrać do niego roota
Próbowałem SuperOneClickiem i program się zawiesza
Macie jakieś sposoby? Zależy mi na tym, aby wgrać język polski
Może da się wgrac spolszczenie bez roota ?
Z góry bardzo dziękuję
Czytaj więcej : chiński SG II I9100 mt6573 | Wyświetlone : 3115 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

Zarabiajcie realne pieniądze!!

Maypal.pl to najlepsza strona na której zarabiacie pieniądze za wypełnianie ankiet itp.
podobne do przeczytamwszystkich.pl otineo.pl itp.
pełna satysfakcja sam mam 90zł w 2 tyg na godzinkę pracy przy ankietach około 7zł

Tak działa Mypay.pl
1.
Zarejestruj się za darmo i bez zobowiązań

Żeby zacząć zarabiać pieniądze musisz się zarejestrować na Mypay.pl. Twoja rejestracja jest oczywiście darmowa i bez zobowiązań. Nie ma żadnych kosztów. Możesz także kontrolować swoje dane. Wszystkie dane są poufne i nie ...
Czytaj więcej : Zarabiajcie realne pieniądze!! | Wyświetlone : 2117 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

[android] SMARTPHONE L621 jak zrotować??

Oto ten tel http://allegro.pl/l621-bialy-wifi-tv-sm ... 78288.html
tu jeszcze jeden link http://www.ahappydeal.com/product-74987.html
Mam go i nie wiem jak zrotować używałem już z4root gingerbreak przez komputer superoneclick gdy używam z4root i gingerbreak nic sie nie dzieje cały czas sie ładuje a w superoneclick nie wykrywa tel miałem włączony tryb debugowania USB

Nic sie niedzieje :cry:

Może ktoś ...
Czytaj więcej : [android] SMARTPHONE L621 jak zrotować?? | Wyświetlone : 2268 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

Zeekrewards - Przełom w zarabianiu przez Internet !!

Dzień Dobry wszystkim !

Na samym początku chciałbym poprosić moderatora, że jeżeli temat został założony w złym dziale, to aby został przeniesiony do odpowiedniego działu. Z góry bardzo dziękuje.

Chciałbym wszystkim osobom przedstawić firmę Zeekrewards.com

ZeekRewards jest płatnym działem reklamowym serwisu aukcyjnego Zeekler.com, w którym my jako płatni współpracownicy (posiadający subskrypcję) możemy uzyskiwać dzienne nagrody pieniężne w postaci udziału w zyskach, które wypłacane są przez Pulę Zysków Detalicznych ZeekRewards wprost proporcjonalnie do liczby zakupionych przez ...
Czytaj więcej : Zeekrewards - Przełom w zarabianiu przez Internet !! | Wyświetlone : 2299 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

N8000 - Pytanie: "Jak?"

Witam,
kupiliśmy z dziewczyną telefon N8000 - wszystko ładnie, ale...
Czy ktoś z zaawansowanych użytkowników mógł by pomóc:

1) TV analogowa odbiera totalnie źle, nie da się ręcznie ustawić kanałów.
Ktoś wie jak można na to zaradzić? Zmienić system/jakąć modyfikację programową, lub sprzętową? Ew jakoś ręcznie ustwić?

2) nie bardzo wiemy jak po podłączeniu telefonu przez usb do komputera zrobić, aby komputer widział kartę/telefon.

3) możecie polecić jakieś modyfikacje/rom'y/itp. dla tego telefonu? oraz jakieś wskazówki ...
Czytaj więcej : N8000 - Pytanie: "Jak?" | Wyświetlone : 2300 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165507 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39572