Teraz jest 8 paź 2025, o 18:39

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Doładowanie telefonu za DARMO!

Sposób na Darmowe Doładowanie Komórki

Długo szukałem sposobu jak za darmo zasilić telefon, przeszukałem internet, trafiłem na wiele stron, ale większość z nich okazała się tylko ściemą gdzie można zarobić kilka groszy albo nie wypłacają zarobionej kasy.

W końcu trafiłem na ciekawą witrynę a co najważniejsze działającą - co sam sprawdziłem. Po 4 dniach uzbierałem 30zł co mnie zaskoczyło! Zleciłem doładowanie komórki a 5 minut później miałem już kasę na telefonie! W pierwszy miesiąc zarobiłem ...
Czytaj więcej : Doładowanie telefonu za DARMO! | Wyświetlone : 3350 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Nieuczciwi sprzedawcy

Proponuje dodać dział Nieuczciwi sprzedawcy np. na Allegro,
Czy na innych portalach, o jakości sprzętu i o gwarancji która nam przysługuje a jaką nam wciskają..

Wiele osób się nacina i płaci nie dostając rzeczy za którą zapłacili, tudzież dostają inną rzecz której nie zamawiali
Czytaj więcej : Nieuczciwi sprzedawcy | Wyświetlone : 2865 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Zakup w Hongkongu netbooka

Witam,
ostatnio zastanawiam sie nad zakupem netbooka (nie pytajcie dlaczego, po co), po prostu jestem zainteresowany jego zakupem. Na stronie http://www.aliexpress.com mozna kupic za ~200$ (z przesylka w cenie) netbooka, ktory by mnie interesowal.
Chcialbym sie dowiedziec, czy ktos z Was juz kupowal taki sprzet z Hongkongu? Czy ten sprzet jest odpowiednio zabezpieczany na czas transportu?!
Nie jest to samo co zakup telefon, tylko troche powazniejszy zakup.
Czytaj więcej : Zakup w Hongkongu netbooka | Wyświetlone : 2878 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Problem z n8

Witam..Posiadam chinski telefon N8 ..i mam powazny problem ponieważ nie moge dzwonic ani pisac smsow z tego telefonu..lecz połaczenie przychodzace i smsy odbieram normalnie..znalazłem te forum przypadkowo..ale pomyslałem ze moze ktos z was miał podobny problem i mogłby mi pomoc..z gory bardzo dziękuje..pozdrawiam
Czytaj więcej : Problem z n8 | Wyświetlone : 3223 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

[ dualsim] EVC 4G imitacja HTC EVO 4G

Poniżej recenzja telefonu EVC 4G przeprowadzana stronie teleklony.pl, telefon to imitacja HTC EVO 4G. Wyposażony w: Dualsim, TV, Java, WIFI, 4cale.

<center>
<object width="480" height="390"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/FuB1aWp0czs?fs=1&hl=pl_PL&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/FuB1aWp0czs?fs=1&hl=pl_PL&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="390"></embed></object></center>
Czytaj więcej : [ dualsim] EVC 4G imitacja HTC EVO 4G | Wyświetlone : 3469 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

chińczyk z systemem operacyjnym

witam
tak jak w temacie. Prosze o jakąś propozycje w sprawie tego telefonu.
Chodzi mi o jakiegoś taniego chińczyka z systemem operacyjnym aby można było wgrać nawigacje i korzystac z niej za darmo.
z góry dzięi za pomoc
Czytaj więcej : chińczyk z systemem operacyjnym | Wyświetlone : 3218 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

ZTE Android 2.1

Pojawiły się w sprzedaży w polskich sieciach GSM telefony chińskiego producenta ZTE (4 producent smartphonów na świecie )

Więcej info o telefonie w linku poniżej

http://www.gsmarena.com/zte_blade-3391.php
http://www.youtube.com/watch?v=pqm7McUir4U

Specyfikacja ZTE Blade

* 3.5 inch touchscreen (AMOLED) 3,5-calowy ekran dotykowy (AMOLED)
* Android OS, v2.1 (Eclair) Android OS v2.1 (Eclair)
* Accelerometer for user interface Akcelerometr, interfejs użytkownika
* 3G connectivity (HSDPA, HSUPA) ...
Czytaj więcej : ZTE Android 2.1 | Wyświetlone : 3364 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Blackberry Enterprise Service i Dual Sim

Jest jakiś telefon z Dual Sim, na którym działać będzie BES?
Niekoniecznie chińczyk...

Na Motoroli ex115 niestety nie da rady.
Czytaj więcej : Blackberry Enterprise Service i Dual Sim | Wyświetlone : 3247 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Wielki problem!

Nie wiem czy piszę w dobrym miejscu ale mam wielki problem i może ktoś z was wie jak mi pomóc.
16 grudnia na allegro kupiłem u kolesia dwa telefony (cect x10 i nokla n71) noi niestety nie mam ani telefonów ani swoich pieniędzy... zapłaciłem prawie 500zł ;/
Konto sprzedającego jest zawieszone i nie odpowiada on na maile i telefony...
Z dnia na dzień przybywa mu negatywnych komentarzy od ludzi w takiej sytuacji jak ja...
Pomóżcie!! ...
Czytaj więcej : Wielki problem! | Wyświetlone : 3801 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

[GSM] Sciphone 4g czy tiger wg3??

Jak w temacie:) Który z nich będzie lepszy?? chodzi mi o płynność działania, otwieranie filmów itp. Nie wymagam cudów bo to było by głupie ale chodzi mi raczej właśnie o takie normalne użytkowanie. użyłem opcji szukaj jednak takiego porównanie nigdzie nie znalazłem:) Jestem nowy wiec tym bardziej z góry dzięki za wypowiedzi:]
Czytaj więcej : [GSM] Sciphone 4g czy tiger wg3?? | Wyświetlone : 2864 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165055 • Liczba wątków: 5379 • Liczba użytkowników: 39583