Teraz jest 7 sie 2025, o 06:51

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

http://android-sale.com/

znalazlem taki sklep w sieci ceny nie sa w cale wygorowane i darmowa wysylka china post, zamawial ktos moze juz w tym sklepie albo ktos o nicm slyszal jakies opinie?
Czytaj więcej : http://android-sale.com/ | Wyświetlone : 1802 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

Polub Spółka Borek Na facebooku!

LUBIĘ TO

Polub naszą Stronę na Facebooku !!
Zabawy Konkursy Imprezki i wiele wiele więcej !
Dajcie Się rozwinąć ! ;) Lajkujcie Komentujcie i oceniajcie ;) Please ;)
Przy okazji możecie coś wygrać ;) ale to już na FB Xd

Możecie też odwiedzić Oficialnego Chomika
CHOMIK SPÓŁKI
Znajdziecie więcej niż muzykę Ale i Filmy GRY oraz APP CENTER I GSM CENTER !
ZAPRASZAM I DO ZABACZENIA NA FB
Pozdro
Shieciero
Czytaj więcej : Polub Spółka Borek Na facebooku! | Wyświetlone : 1786 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

serwisy z kamerkami na telefonie z androidem

proszę mi powiedzieć czy na smartfonach z androidem działają bez problemów takie serwisy z kamerkami jak OnCam fotka.tv czy showup

UWAGA!, 2 serwisy są adresowane dla dorosłych.
Czytaj więcej : serwisy z kamerkami na telefonie z androidem | Wyświetlone : 1900 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Natalia Siwiec przed siedmiu laty.

zobaczcie jak wyglądała Natalia Siwiec 7 lat temu.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

ostatnio wycieka więcej zdjęć z przed lat:
http://www.facebook.com/pages/Nienawidz ... 9606810267
Czytaj więcej : Natalia Siwiec przed siedmiu laty. | Wyświetlone : 2944 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

n8 dual synchronizacja ekranu

witam wszystkich.
dostałem dziś taki telefonik jak n8 z tego co wygoglowałem jest to mtk 08-00 lecz różni sie menu, teraz kilka pytań,
jak sprawdzic faktycznie co to za model i jaka firma
jak moge ustawić ekran aby nie było tyle niepotrzebnych ikonek bo w ustawieniach nie ma nic na ten temat nie ma wogóle ustawień ekranu poza kalibracją która działa jak chce
ewentualnie jakies pomocne kody i aplikacje
dziekuje z góry
Czytaj więcej : n8 dual synchronizacja ekranu | Wyświetlone : 1846 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dual SIM

Star S7180 Clon Samsung Galaxy Note 2 z Jelly Bean 4.1.1

STAR, chiński wytwórca telefonów stylizowanych na renomowane modele wypuścił klona Samsunga Galaxy Note 2

<object width="640" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZreMv-CaTo8?version=3&hl=pl_PL"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZreMv-CaTo8?version=3&hl=pl_PL" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Telefon Star S7180 Note II został wyposażony w wielki 5.5-calowy wyświetlacz o rozdzielczości 960*540 na którym zobaczymy system Google Android w wersji 4.1.1 Jelly Bean. Wyposażono go w dwurdzeniowy procesor MT6577 dostarczony przez firmę MediaTek zamiast 4-rdzeniowego Exynosa jak w oryginale oraz 1 GB pamięci operacyjnej ...
Czytaj więcej : Star S7180 Clon Samsung Galaxy Note 2 z Jelly Bean 4.1.1 | Wyświetlone : 8774 | Odpowiedzi : 26 | Dział : Nowości

SMARTFON VORDON 3,5 cala P5 Piano

Cześć,

Nie wiem gdzie umieścić ten temat więc umieszczam tutaj. W wyszukiwarce nic nie znalazłem.

Vordon wypuszcza sporo Tabletów i Nawigacji. Wyszukując ten telefon w google natknąłem się na markę Dignity które jest chyba tym samym co Vordon i też na ich stronie znajduje się ten telefon. Albo to jest marka Dignity, a telefon nazywa sie Vordon. Nie wiem.

Co sądzicie o tym telefonie? Zastanawiam się nad kupnem z polskiego magazynu.

Gość na YT nagrał ...
Czytaj więcej : SMARTFON VORDON 3,5 cala P5 Piano | Wyświetlone : 4957 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Xiaomi M3 w połowie 2013

Pogłoski mówią że Xiaomi M3 będzie wyposażony w najnowsze chip Nvidii czterordzeniowy Tegra 4 z obsługą LTE zdolny do pracy w częstotliwościach od 1,8 -. 2.0GHz Poza danymi na temat procesora, jest również wiadome że M3 otrzyma większy 4,5-calowy japoński wyświetlacz w wysokiej rozdzielczości.
Spodziewać się też idzie aparatu 12 MP z tyłu, a około 2-2.5GB RAM, jak również najnowszej wersji MIUI (android 4,2).
Czytaj więcej : Xiaomi M3 w połowie 2013 | Wyświetlone : 2433 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

[konfiguracja] Iphone 3G blad1015

witam mam iphone trzy g wczoraj robilem restore ios i ciach i tunes wywalil blad 1015 prubowalem wszystkiego chyba Ireb Tinny umbrela i Sn0wa terz da sie kurna wyjsc z trybu recovery?
Czytaj więcej : [konfiguracja] Iphone 3G blad1015 | Wyświetlone : 2005 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Oppo Find 5 wchodzi na rynki światowe.

Oppo Find 5 to chiński tabfon , producenta znanego z najcieńszego smartfona który mierzy zaledwie 6.65 mm grubości który stal się znakiem rozpoznawczym firmy. Producent szykuje się do wejścia na światowe rynki, a grubość to nie jedyny atut telefonów OPPO
Obrazek

Oppo to firma znana w produkcji odtwarzaczy mp3, odtwarzaczy Blu-Ray, sprzętu audio i telefonów komórkowych.
Nabywca Oppo Find 5 otrzyma 5 calowy wyświetlacz zabezpieczony szkłem Gorilla Glass 2, z obrazem w rozdzielczości 1920x1080 ...
Czytaj więcej : Oppo Find 5 wchodzi na rynki światowe. | Wyświetlone : 3199 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164959 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579