Teraz jest 29 kwi 2025, o 19:56

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Feiteng N7100 problem z wygaszaczem

witam posiadam od kilku tygodni klona s3 wszystko na razie ok,chodzi mi jak zmienić wygaszacz ten który jest jak się odblokowuje telefon zdjęcie piórka szukałem ale idzie zmienić tylko tapetke a wygaszacza nie mogę znalezc
Czytaj więcej : Feiteng N7100 problem z wygaszaczem | Wyświetlone : 1584 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Problem z kontem

Wczoraj założyłem konto i coś tam napisałem. Później zauważyłem, że mój post zniknął więc spróbowałem się zalogować ale moje konto nie istniało. Pomyślałem, że niepotrzebnie dałem link do aukcji i moje konto zostało usunięte przez to. Tak więc dzisiaj założyłem drugie konto i ponowiłem posta już bez linkowania. Po wylogowaniu się dzisiejszy post zniknął a pojawił się wczorajszy :mrgreen: wraz z możliwością logowania się na wczoraj założone ...
Czytaj więcej : Problem z kontem | Wyświetlone : 3191 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Sprzedaz produktów ( kopii iPhona)

Witam, czy na forum jest możliwa sprzedaż kopii iPhonow ? Z logiem apple ?
Czytaj więcej : Sprzedaz produktów ( kopii iPhona) | Wyświetlone : 2436 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Tissot z chin

http://www.aliexpress.com/item/Fashion- ... 58339.html
Mam zamiar kupic taki. Nie jest drogi a opinie ma dobre. Czy ktos z Was kupował typowe podróbki takich zegarków?
Czytaj więcej : Tissot z chin | Wyświetlone : 2420 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HydePark

Lenovo P770 29 godzin rozmów lub około 26 dni czuwania.

Ciekawą propozycją od lenovo jest smartfon o symbolu P770 który wyróżnia się na tle konkurencji ogromną baterią.
Producent inaczej niż konkurencja nie poszedł w kierunku 5-calowego wyświetlacza w rozdzielczości Full HD czy tez potężnego procesora, ale postawił na długi czas pracy urządzenia.

Obrazek

W Lenovo P770 ma on pojemność aż 3500 mAh co pozwoli wytrzymać aż miesiąc w trybie czuwania i 29 godzin nieprzerwanych rozmów.

Poza pojemnym akumulatorem użytkownicy znajdą tutaj m.in. dwurdzeniowy ...
Czytaj więcej : Lenovo P770 29 godzin rozmów lub około 26 dni czuwania. | Wyświetlone : 4218 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Program SMS/MMS

Dotąd korzystałem na telefonach z dual sim z GO SMS Pro i byłem bardzo zadowolony.
Jednak od pewnego czasu z tego programu zginęła obsługa dwóch kart - brak klawiszy do wysyłania z SIM1 i SIM2 oraz wskazówki na którą kartę/z której karty została odebrana/wysłana widomość. Ponadto przy wysyłaniu wiadomości nie pojawia się pytanie, z której karty ta wiadomość ma być wysłana.

Czy znacie może program o podobnych funkcjonalnościach, jak te opisane powyżej?
Czytaj więcej : Program SMS/MMS | Wyświetlone : 12633 | Odpowiedzi : 15 | Dział : Dual SIM

[android] Nawigacja a JB 4.2

Ostatnio zostałem zapytany o działanie Automapy na JB 4.2.1.
Pierwsze wrażenia były bardzo pozytywne, ale wraz z biegiem czasu, było coraz gorzej.

W czasie ostatniego weekendu miałem możliwość przetestowania czterech programów nawigacyjnych podczas jazdy samochodem i pieszej wędrówki.

Nie będę się wypowiadał na temat aktualności map. Jedyny wniosek, który mi się nasunął jest taki, że niekoniecznie za więcej pieniędzy dostajemy lepsze mapy. Mój blok został ukończony\zamieszkany ponad dwa lata temu, a Automapa i Sygic nic ...
Czytaj więcej : [android] Nawigacja a JB 4.2 | Wyświetlone : 2290 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Pytania, problemy

Jak zainstalować rom Lewa

Czy ktoś wie, gdzie można znaleźć instrukcję instalacji romu Lewa po polsku, ew. po angielsku?

/////////przenoszę do właściwego działu -ryyyiu/////////
Czytaj więcej : Jak zainstalować rom Lewa | Wyświetlone : 1602 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Dałem się oszukać

Witam serdecznie. Kupowałem już nie raz na Aliexpres i wszystko było OK I teraz głupi skusiłem się na podejrzaną okazję tablet . Toear nie przychodził dośc długo ale czekałem aż upłynie wyświetlany czas. Pupływie czasu status aukcji zmienił się na zakończona. W między czasie dowiedziałem się że sprzedawcy zawieszono konto. I teraz ani towaru ani pieniędzy.Już się z tym pogodziłem z tym, ale po koleżeńsku kupiłem wspomniany tablet kilku znajomym i teraz jest głupia sprawa. ...
Czytaj więcej : Dałem się oszukać | Wyświetlone : 2180 | Odpowiedzi : 9 | Dział : HydePark

[dualsim] Praca na 1 karcie

Czy w telefonach dualsim, jeśli używam tylko jednej karty, to czy będą wyświetlały się ciągle jakieś komunikaty/powiadomienia o tym?
Głównie interesuje mnie oryginalne oprogramowanie Zopo, a także Lewa.
Czytaj więcej : [dualsim] Praca na 1 karcie | Wyświetlone : 1557 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570