Teraz jest 28 kwi 2025, o 23:58

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

[Prośba]Spolszczenie nakładki w Goophone i5 N2

Witojcie!
Mam zamiar kupić kopię iphone 5 i mam pewien problem.
http://www.aliexpress.com/item/100-Orig ... 67740.html

Otóż pytałem sprzedawców czy telefon posiada język polski. Niestety prawie żaden nie ma język polskiego, no chyba że takie najtańsze klocki po 30$. Czy da się jakoś spolszczyć takową nakładkę przypominającą iOs?
Czytaj więcej : [Prośba]Spolszczenie nakładki w Goophone i5 N2 | Wyświetlone : 3192 | Odpowiedzi : 6 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Wycieczka do Chin - Shenzen

Zastanawiał się ktoś kiedyś ile może kosztować wycieczka do Shenzen? Dużo sprzedawców z tamtąd jest i z tego co mi wiadomo jest tam taka duża kilkupiętrowa giełda, gdzie sprzedają wszystko do telefonów i tabletów, właściwie od a do z.

Żeby to do kupy wziąć:
Przelot Z Warszawy do Shenzen i z Shenzen do Warszawy
Nocleg w Shenzen
Jedzenie i wstęp na giełdę.
Czytaj więcej : Wycieczka do Chin - Shenzen | Wyświetlone : 1520 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

[aliexpress] Początki zakupów

Witam,

Jestem nowym użytkownikiem i poniekąd naczytałem się dosyć sporo co i jak lecz nie wszystko jest jasne ponieważ nie jest to opisane na moim konkretnym celu więc mam kilka pytań wątpliwości i liczę na wasza wyrozumiałość bo chyba tutaj o to chodzi więc zacznijmy:

Przykładowy link do "aukcji"

wiec tyle co z tego rozumiem jest darmowa wysyłka do polski wiec ponoszę tylko koszt towaru
bo duzo bylo tutaj pisane o cło.

jak ...
Czytaj więcej : [aliexpress] Początki zakupów | Wyświetlone : 1619 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Czy istnieje chiński telefon z przyciskami ekranowymi?

Czy istnieje jakiś chińczyk, który ma przyciski ekranowe tak jak np. w Xperii T?
Czytaj więcej : Czy istnieje chiński telefon z przyciskami ekranowymi? | Wyświetlone : 1603 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

[ telefon] Motorola z Chin

Witam
Planuję kupić telefon w Chinach. Początkowo myślałem żeby kupić albo jakiegoś Huawei, albo Lenovo. Ostatnio zauważyłem że za ok 500-600 zł można kupić Motorolę RAZR XT910. Co o tym myślicie? Czy są to oryginalne telefony, czy jakieś podróbki? Będą one działać w Polsce?

Przykładowy link:
http://item.taobao.com/item.htm?spm=a21 ... 00%3A10123
Czytaj więcej : [ telefon] Motorola z Chin | Wyświetlone : 2322 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Flash tools bład

Witam mam dziwny błąd w czasie ładowania pliku scatter

/////////przenoszę do właściwego działu -ryyyiu/////////
Czytaj więcej : Flash tools bład | Wyświetlone : 1322 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

iOcean Elite X7 Turbo

iOcean opublikował ceny i pełną a specyfikację dla iOcean Elite X7 Turbo .

Obrazek

Obecny iOcean X7 to świetny telefon, ale ma tylko z 1 GB pamięci RAM, 8-megapikselowy aparat z tyłu oraz procesor quad-core MT6589 1,2GHz , to już zaczyna być dla niektórych użytkowników za mało . iOcean Elite oferuje wiele ciekawych nowości.

Najbardziej oczywistą aktualizacją w Elite X7 jest szybszy procesor 1.5Ghz quad-core MT6589T i 2GB RAM. Telefon osiąga w Antutu ...
Czytaj więcej : iOcean Elite X7 Turbo | Wyświetlone : 2813 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

Wibracje

Witam,
Zakupiłem ten telefon http://www.aliexpress.com/item/2012-mobile-MTK-6575-phone-S720e-One-X-32G-ROM-android-google-smartphone-high-speed-CPU/572612223.html
Nie wiem ja wyłączyć w nim wibracje klawiszy funkcyjnych. Proszę o pomoc.

Mam ważniejszy problem, a mianowicie gdy wkładam kartę sim telefon jej nie widzi. Jak ją załączyć? Opcje telekomunikacyjne są na szaro i nie da się nic wybrać.
Czytaj więcej : Wibracje | Wyświetlone : 1341 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Zalety i wady telefonów z Chin

Jakie byście wymienili wady i zalety niefirmowych telefonów z Chin? Czego najbardziej brakuje porównując do markowych telefonów typu Samsung, Apple, HTC itd?
Czytaj więcej : Zalety i wady telefonów z Chin | Wyświetlone : 2535 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

S7100 Note 2. pomoc w androidzie.

Witam, mam pytanie...kupilem S7100 Android 4.1.1. Mam pytanie czy da sie jakos zmienic androida na inna wersje? albo zaktualizowac? bo to jednak jest chinczyk i nie wiem czy sie da.. jakies pomysly?
Czytaj więcej : S7100 Note 2. pomoc w androidzie. | Wyświetlone : 1208 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165495 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570