Teraz jest 9 lis 2025, o 21:14

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Lista telefonów obsługujących Aero2

nie wiem czy w tym dziale ten wątek osadzić, proszę o decyzję admistratora :-)
proszę o wpisywanie tylko potwierdzonych telefonów, postaram się w miarę często aktualizować.

ZTE:
ZTE v987
ZTE 967s
ZTE V970

Lenovo:
Lenovo A820

TCL:
TCL Idol X S950

Faea:
Faea F1
FAEA F2

Inne:
Haier W718
Czytaj więcej : Lista telefonów obsługujących Aero2 | Wyświetlone : 5002 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Pytania, problemy

Xiaomi mi3 z Tegra 4 i Snapdragon 800

Xiaomi uruchomił właśnie nowy flagowy Xiaomi mi3, ktory bedzie dostępny zarówno z procesorem NVIDIA Tegra 4 i Qualcomm Snapdragon 800!
Telefon przypomina w stylu Nokia Lumia i będzie dostępny w różnych kolorach, w tym czerwony, żółty, niebieski, różowy i czarny. Będzie również elegancki futerał.

Obrazek
Specyfikacja techniczna Xiaomi MI3:

Wyświetlacz: 5-calowy wyświetlacz IPS o rozdzielczości Full HD 1920 x 1080 pikseli i gęstości pikseli 441ppi. – możliwa obsługa w rękawiczkach i w deszczu.
Procesor: nVidia ...
Czytaj więcej : Xiaomi mi3 z Tegra 4 i Snapdragon 800 | Wyświetlone : 2540 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

Czy uzywacie antyvirusa w smartfonie?

Ciekawi mnie czy uzywacie w swojim telefonach antywirusa.
w komentarzach napiszcie jakiego i co myslicie o antyvirach w fonie.
Czytaj więcej : Czy uzywacie antyvirusa w smartfonie? | Wyświetlone : 1102 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Thl W100 kamera

Witam wszystkich

Mam do was pytanie jak sprawdzić jaką mam kamere ? Chodzi mi o ustalenie HW i czy są jakieś różnice wizualne pomiędz starą a nową kamerą ?

Powiedzcie mi jeszcze dlaczego producent wymienił kamere ? Chodzi mi o obiawy wadliwego sprzętu
Czytaj więcej : Thl W100 kamera | Wyświetlone : 977 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

ZTE U970 JAK WGRAC NOWY ROM

Witam
Zakupiłem telefon ZTE U970
Tam jest procesor Nvidia Tegra 250 T20 , 1,2GHz , 512 RAM
To jest inna wersja telefonu V970 z dual sim na MTK
Czy może zna ktoś sposób aby zrobić ROOT?
Nigdzie nie mogę znaleźć pomocy
ROM mam tylko tylko jak telefon odblokować
Czytaj więcej : ZTE U970 JAK WGRAC NOWY ROM | Wyświetlone : 1372 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Telefon 4rdzenie do 420 zł

Jak w temacie najlepiej z MTK6589

Będe wdzięczny
Czytaj więcej : Telefon 4rdzenie do 420 zł | Wyświetlone : 1145 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Zarządzanie połączeniami w Dual Sim

Poszukuję programu do zarządzania połączeniami. Mając dwie karty w telefonie dual sim np. nr 1 i nr 2 chciałbym tak ustawić telefon aby wszystkie połączenia telefoniczne na kartę nr 1 były odrzucane a przechodziły tylko SMS-y. Karta nr 2 ma działać normalnie tzn. przyjmować połączenia i smsy. Jeśli znacie taki programik to bardzo proszę o pomoc
Czytaj więcej : Zarządzanie połączeniami w Dual Sim | Wyświetlone : 5287 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dual SIM

problem z wgraniem softu

Witam, chciałem na swoim lenovo a800 zainstalować nowy ROM. Zrobiłem root'a, przerzuciłem ten ROM na kartę pamięci, w twrp wyczyściłem wszystko, tylko kiedy chciałem zainstalować ROM twrp nie widział tego ROM'u na karcie. Teraz nie mam systemu na telefonie, a kiedy go włączam pojawia się tylko standardowe logo firmy( chyba że przytrzymam power button i volume up wtedy włącza się factory mode). Da się coś z tym zrobić?
Czytaj więcej : problem z wgraniem softu | Wyświetlone : 1022 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Czesc ekranu nie reaguje na dotyk?

Mam problem polegajacy na tym, iz w czesc ekranu nie reaguje na dotyk. Niestety jest to w czesci gdzie jest klawiatura, wiec nie da sie z niego zupelnie korzystac. Prosze jakas wskazowke.
Czytaj więcej : Czesc ekranu nie reaguje na dotyk? | Wyświetlone : 2445 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

Lenovo A760

Ktoś go ma? Jakie wrażenia?
Chyba najsensowniejsza oferta do 120$ (tylko 2000pkt mniej w antutu porownujac do a820).
Warto się nim zainteresować?
Czytaj więcej : Lenovo A760 | Wyświetlone : 54054 | Odpowiedzi : 252 | Dział : Dyskusja o telefonach Lenovo

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165105 • Liczba wątków: 5382 • Liczba użytkowników: 39589